Pratik şık görünümlü bir yemek ayarlarsın güveniyorum sana :)Valla olur, etimi buzluktan çıkarayım o zaman
Ne yapacağıma karar vermem lazım
Tişikkür ederim canımPratik şık görünümlü bir yemek ayarlarsın güveniyorum sana :)
Bende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorTişikkür ederim canımİnşallah becerebilirim, hiç yemek yarışmasına katılmamıştım bu ilk olcak
Tamam stres yok, yarın rahat rahat yapıcamBende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorNasılsa tadına bakmıycaz, rahat ol, stres yapma
BekliyoruzAyy ben katılanları görünce çok özendim, bende mi katılsam
inşallah canımGünaydın canım
İnşaallah öyle olacak
Ellerinize sağlıkYarismaya bende katilmiş bulunuyorum :) herkese basarilar :)
Tskler. Herkesin ellerine saglikEllerinize sağlık
7. tarifimiz geldi
Bundan sonra tüm yarışmalarda Pink varBende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorNasılsa tadına bakmıycaz, rahat ol, stres yapma
Aynen aynenBundan sonra tüm yarışmalarda Pink var
Korkacak bir şey yok herkes katılsınÇok eğlenceli oluyor.
Bundan sonraki kategoriyi tüm yarışmacılarla birlikte bu hafta karar verelimAynen aynenKendime güvendiğim her dalda bende varım bundan sonra, yanlız senin gibi, yukfka falan açamam
Yok yok katılırım, benkimki de yemeğe konuyor yarışma sayesindeBundan sonraki kategoriyi tüm yarışmacılarla birlikte bu hafta karar verelim
Bu sözleri söylediğine pişman olmazsın umarımBen peşini bırakmam ona göre
Tatlı olabilir aslındaYok yok katılırım, benkimki de yemeğe konuyor yarışma sayesinde
Yemek üzerine mi olacak. Tatlıda sıkıştırsak mı araya
Bi dilber dudağı yapayım sizeTatlı olabilir aslında''Şerbetli Tatlılar ''yaptık ama bayağı oldu tekrarlayabiliriz
Oooo süper olurBi dilber dudağı yapayım sizeTabi önce yufka açmayı öğrenmem lazım
ayy tatlı yapmayalım diyetteyizTatlı olabilir aslında''Şerbetli Tatlılar ''yaptık ama bayağı oldu tekrarlayabiliriz
Canım oylama sırasında bu topiğe sık sık uğramanızı öneriyorum.ayy tatlı yapmayalım diyetteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?