Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum Nevoş.İyiyim canım sağol.Hoşgeldin canım nasılsın
Adra ehliyeti alırsan bana ne alacaksın![]()
EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskin sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştimAaaa sen beni hep pc başında oturan miskin mi sanıyorsunEvet canım sınıf annesiyim
Tüm organizasyon benden sorulur..3 yıldır beni bırakmıyorlar..
![]()
SelamSelam kızlar.![]()
Hoşbuldum Nevoş.
Herkese sözüm var.Sana da söz vereyim yoksa ayıp olur.Alamayacağım galiba ya bol keseden söz veriyorum.
![]()
İyi yaptığımı söylüyorlar..EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskn sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştim
Selam![]()
Fena değil ama direksiyon tutmada problemliyim.Hiç kibar değilim direksiyona karşı.Nevd509315 .!.:Almış kadar oldun
Nasıl gidiyor canım![]()
Canım o zamanla düzeliyor merak etmeFena değil ama direksiyon tutmada problemliyim.Hiç kibar değilim direksiyona karşı.![]()
EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskin sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştim
Selam![]()
Ben de kimseye söylemiyorum burayı.Özelimiz olsun biraz dimi.İyi yaptığımı söylüyorlar..Hatta kkyı bilmiyorlar herşeye nasıl yetiştiğimi soruyorlar
Neyse çok anlattım yeter
![]()
Evet düzelir pratik yapmak lazım bolca.Ben de yapışıyorum elim döndüğüm yerde kalıyor.Canım o zamanla düzeliyor merak etmeBen direksiyona yapışıyordum ilk zamanlar
![]()
Bu akşam, en geç yarın akşamPink tarif ne zaman geliyor![]()
Merhaba canım.
Canım pratik yaptıkça düzeliyor merak etmeEvet düzelir pratik yapmak lazım bolca.Ben de yapışıyorum elim döndüğüm yerde kalıyor.Hoca da elimi çekiştiriyor elin de dönecek diye.
![]()
Kolay gelsin canımBu akşam, en geç yarın akşam
Bu akşam misafirim varda menüyü yarışmaya koycam, tabi akşam kaçta girerim bilmiyorum![]()
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor dimi.Canım pratik yaptıkça düzeliyor merak etmeBiliyorum nasıl olduğunu
![]()
Teşekkür ederimKolay gelsin canımİnşaallah istediğin gibi olur
![]()
Evet canımEşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor dimi.![]()
Yaparsın yaparsınTeşekkür ederimİnşallah :) Pek becerikli görmem kendimi ama arada sırada şansa bala güzel oluyor
![]()
Evet canımBen de hala muhteşem değilim
1 yıldır aktif kullanıyorum..
Daha öğrenecek çok şey var
Manuel kullanmanı öneririm alışınca kolay geliyor
![]()