bişey sormak istiyorum
fotoğraf çekiminde yardım alabiliyor muyuz? oğluma fotoğrafları sana çektircem diye söz verdim de:26: çok sevindi bu sayede yemeğide yer diye düşündüm. (gönülsüz yemek yiyenlerdendir de)
alabilirsin tabi nıye almayasın :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sormak istiyorum
fotoğraf çekiminde yardım alabiliyor muyuz? oğluma fotoğrafları sana çektircem diye söz verdim de:26: çok sevindi bu sayede yemeğide yer diye düşündüm. (gönülsüz yemek yiyenlerdendir de)
alabilirsin tabi nıye almayasın :)))
ooyyyhhhh yemeği yapmaktan ziyade buraya eklemek yoruyor ınsanı yauuuu
actım konuyu bakalım. onaylanırsa yayınlanır inşaAllah. hadi heyre garşı
yalnız başına yapanlara haksızlık olurmu acep diye şeyttiydim:26:
valla dağınık mağınık demedim yaptım bi yemek ekledim.
ne çıkarsa bahtımıza hadi bakalım
yardımda almadım oğluşdan. çok güzel moral verdi sadece.
-anne , niye katılıyon ki . zaten sonuncu olursun
mınyak
yemeğimi yaptım fotografladım tam buraya yükleyeceğim boyut çok büyük diyor yükleyemiyorum
onca uğraştım ama boşuna gitti çünkü buraya yüklenmiyor resimler:84:
orayı buldum ama tam olarak nereye 80 yazacağız acabaBak bu sorunu ben de hep yaşıyorumHatta az önce biir deneme yaptım olduResmini aç üstte aç var oranın üstüne gel paint var oraya gir orda üste yeniden boyutlandır var orayı seç ve orda ki boyutu 80 yaptım ben resmi ekleyebildimDene bakalım:26:
çok teşekkür ederimEki Görüntüle 648419 Bak burayı canım
İnşaallah olur canım okadar emek vermişsinçok teşekkür ederim
tekrardan çok teşekkür ederim sonunda becerebildim ve yükledimİnşaallah olur canım okadar emek vermişsin
aaayyhhhh cok guldum yaaaa
ısır o oglanın yankalarını aklı basına gelsın
keske katilsaydin canim yaaaya ben yemegi yaptim fotosunu da cektim 3 gundur duruyo orda ama icimden yarismaya katilmak gelmiyo nedense
ya ben yemegi yaptim fotosunu da cektim 3 gundur duruyo orda ama icimden yarismaya katilmak gelmiyo nedense