• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
aslında bilindik bişey hayatım ama dediğin gibi zevk aldığımda bişi olduğu için yapmak beni inanılmaz keyiflendirecek:)
eşin kızarım amaa,senin motivasyonunu düşürmesin:)
benimki benden meraklı,tabii onun için birinci olmuşum sonuncu olmuşum farketmiyor nasılsa yaptığımı afiyetle yiyecek ya işin o kısmında:)

:)) Napsin yarismayi adam yemesi daha eglencelidir demi :1:
Yaptigim seylere guzel demez pek simarir diye esim,cunki simarinca basta savma yapiyomusum guzel olmuyomus :))

et yemekleri olması süper olmuş :56: gerçi çok et sevmem ama tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum :)

mezeler kategorisinde Amonra' ya oy verenlerden biri olarak söyleyeyim dikkat bile etmedim kim oy vermiş Amonra2 ya Kazen mi Mune mi hiç bakmadım bile. Kazen oy vermiş ben de vereyim bari diye kimsenin düşündüğünü de sanmıyorum kocaman kadınlarız irademiz var aklımız var göz var izan var vs.

:)) Napsin yarismayi adam yemesi daha eglencelidir demi :1:
Yaptigim seylere guzel demez pek simarir diye esim,cunki simarinca basta savma yapiyomusum guzel olmuyomus :))

eheheh taktiğe bak seninkinde:))

et yemekleri olması süper olmuş :56: gerçi çok et sevmem ama tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum :)

mezeler kategorisinde Amonra' ya oy verenlerden biri olarak söyleyeyim dikkat bile etmedim kim oy vermiş Amonra2 ya Kazen mi Mune mi hiç bakmadım bile. Kazen oy vermiş ben de vereyim bari diye kimsenin düşündüğünü de sanmıyorum kocaman kadınlarız irademiz var aklımız var göz var izan var vs.
benimde en sevdiğim kategorilerde başı çekiyor ve merakla heyecanla bekliyorum yeni tarifleri...

Cincikk kullanici adina bayildim ya cok guzelmis :1:
Severim boyle isimleri :6:

Cincikk kullanici adina bayildim ya cok guzelmis :1:
Severim boyle isimleri :6:

teşekkürler rüzgargülğ seninki de güzelmiş :)

yöresel lehçemizden ilhamla aldım bu nicki :) bizim memlekette '' temiz pırıl pırıl tastamam '' anlamında kullanılır mesela evini temizler birisi '' evi valla cincik gibi ettim ( temizledim ) '' derler mesela :)

teşekkürler rüzgargülğ seninki de güzelmiş :)

yöresel lehçemizden ilhamla aldım bu nicki :) bizim memlekette '' temiz pırıl pırıl tastamam '' anlamında kullanılır mesela evini temizler birisi '' evi valla cincik gibi ettim ( temizledim ) '' derler mesela :)

Saol canim,valla cincikk diyince hem insana tebessum ettiriyo hem de hos duruyo :)
bi isim daha vardi unuttum oda hosuma giderdi..
Sen katilcakmisin yarismaya,bu arada nerelisin sen

Saol canim,valla cincikk diyince hem insana tebessum ettiriyo hem de hos duruyo :)
bi isim daha vardi unuttum oda hosuma giderdi..
Sen katilcakmisin yarismaya,bu arada nerelisin sen

eheheh sağol canım. :) yook nerdeee bende o beceriklilik de katılayım :) sadece izleyiciyim :) tarifleri deniyorum hoşuma gidiyor çok işime yaradı bu yarışmalar :)

Elazığlıyım canım gakgoşum :)

eheheh sağol canım. :) yook nerdeee bende o beceriklilik de katılayım :) sadece izleyiciyim :) tarifleri deniyorum hoşuma gidiyor çok işime yaradı bu yarışmalar :)

Elazığlıyım canım gakgoşum :)

Olsun kiz tadina bakmiycaklar gorsel olarak yap elazig yemeklerini sun bize :1:
Bendeet yemeklerini cok yapmam yemeklerin icine kusbasi et atarim al sana et yemegi :60:
sebze yemekleri ve tatlilari guzel yaparim ben.. Neyse siramizi bekleyelim bari bizde :1:

Olsun kiz tadina bakmiycaklar gorsel olarak yap elazig yemeklerini sun bize :1:
Bendeet yemeklerini cok yapmam yemeklerin icine kusbasi et atarim al sana et yemegi :60:
sebze yemekleri ve tatlilari guzel yaparim ben.. Neyse siramizi bekleyelim bari bizde :1:

heheh ben de senin gibiyim valla ben de atıyorum eti ya da yapğıyorum bi köfte tamam al sana et yemeği :)

canım Elazığ yemeklerini sunmaya kalksam kepaze olurum beceremem :) Elazığın et yemekleri sırasıyla kaburga dolması, gıldirik köftesi :27: ( harput köftesi ), içli köfte falan. yani öyle her babayğidin harcı olmayan yemekler ben hele hiç becerip de yapamam yapsın bi hemşom da ben de nasipleniim :)

heheh ben de senin gibiyim valla ben de atıyorum eti ya da yapğıyorum bi köfte tamam al sana et yemeği :)

canım Elazığ yemeklerini sunmaya kalksam kepaze olurum beceremem :) Elazığın et yemekleri sırasıyla kaburga dolması, gıldirik köftesi :27: ( harput köftesi ), içli köfte falan. yani öyle her babayğidin harcı olmayan yemekler ben hele hiç becerip de yapamam yapsın bi hemşom da ben de nasipleniim :)

Yoresel yemeklere merakim var,bakiyim bi elazig yemeklerine dur :1:

Vayy vayy katregoriye bak yaa ne güzel tarifler çıkacak şimdii benimde aklımd alan kendi çapımda bir tarifim var çok severek yiyorum ben ama gerçekten bu kategoride vaktim yok katılmaya bazı nedenlerden dolayı ama tarifleri merakla beklicem ve izleyeceğim. Gözlerimizin şenleneceği zaten kesin katılımı süt seviyede bekliyorum bu kategoride.

Kazenin oylarının kazananı belirlediği görüşlerine bende katılmıyorum zira kazen lisabellata oy kullandığında zaten lisabella baya öndeydi aramızda az bir fark yoktu yanii kullananlar kullanmıştı kazenden sonra çok çok bir artış olmadı yani biz çok yakınken kazen oy kullanınca birden oy artışı olmadı. Umarım bu yarışmada çok güzel geçer. :16:

Pekii köfteler bu kategoiye dahil dimi ayrıca köfteler diye bir kategori açılmayacak sanırım :26:

et kategorisine kırmızı et harici sanıyorum köfte,tavuk falanda giriyor..Gerçi bunun için açıklama yapılacakmı bilmiyorum...

Kazenin oyunun yarışmanın sonucunu değiştirip degistirmedigini bi tek bu yolla ogrene biliriz
Bir dahaki kategoride Kazen oyunu bana versin bakalım kazanicakmiyim nasıl fikir:27::60::60::60::60:

et kategorisine kırmızı et harici sanıyorum köfte,tavuk falanda giriyor..Gerçi bunun için açıklama yapılacakmı bilmiyorum...
benim sahsi fikrimde kirmizi et ve kiyma ile yapilan yemekler (ki kofteler bilmiyorum ayrimi degerlendirilmeli) bu guruba girer ama tavuk ayri bir kategoride degerlendirilmeli

Merhaba
Ben 100 kaplan gücü diye latife yaptım geçmiş anketlere bakarsanız benim oyumun hiç bir etkisi olmadığını görürsünüz. Son yarışmada oy kullanmayacaktım ama bir oy furyası başlamış ona nisbet gidip oy kullandım(ki özelden Lisabella oy versem size verecektim demiştim), 2 yarışmada cep telefonuma gelen yarışma oy anketine nisbet oy kullandım. Bu sebeple bence hiç şu oy konusunu karıştırmayın...

Unutmayın ben sizin bilmediklerinizi ve benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum :)

Bu arada çok iyi marinelenmiş bir biftek tarifi bekliyorum .....

Merhaba
Ben 100 kaplan gücü diye latife yaptım geçmiş anketlere bakarsanız benim oyumun hiç bir etkisi olmadığını görürsünüz. Son yarışmada oy kullanmayacaktım ama bir oy furyası başlamış ona nisbet gidip oy kullandım(ki özelden Lisabella oy versem size verecektim demiştim), 2 yarışmada cep telefonuma gelen yarışma oy anketine nisbet oy kullandım. Bu sebeple bence hiç şu oy konusunu karıştırmayın...

Unutmayın ben sizin bilmediklerinizi ve benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum :)

Bu arada çok iyi marinelenmiş bir biftek tarifi bekliyorum .....

Bence siz yinede en son gün oyunuzu kullanınki böyle saçma sapan düşünceler olmasın bizde :34:

Kazanan kazanmayan,katliân tüm arkadaşlarmı kutluyorum.Yanlış anlaşılmasın lütfen..Önemli olan tariflere katılmasak bile eğlenmek,bilgilenmek öyle degilmi :29:

Back