• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Yeni kategorimiz acilmis hayirli ugurlu olsunnnn:16:
Birbirinden guzel et yemeklerini incelemek hatta denemek icin sabiriszlaniyorum.:56:
Bu sefer cok tez davranamayacagim belki katilamam bile
Insallah katilabilirsem aklimda 3tarif var yapilmazsa birini yaparim kismetse:27:
Birinci olmayi da az oy almayi da yasamis bir katilimci olarak bu yarismanin cok guzel bir etkinlik oldugunu vurgulamak istiyorum. Cok cok keyifli her bir kategori...
Agzimizin tadini hic bozmadan nice kategoriler gorelim
Kazen e tekrar bu faydali etkinlik icin cok tesekkur edyorum. Herkes kadar onun da begenisi gormek guzel bence
Oylamalarin da cok demokratik oldugu kusku goturmez bir sekilde ortada:34:
Sevgiyle yapilan ellerinizle lezzetlenen yemekleri gormek cok guzel bol katilim lutfen arkadaslar.

Evet baya varmış:17:ama ben bunları bilmiyorum ki:17:köfte kategorisine kadar ogrenmem lazım:10:

öğren öğren benim kcam köfteyi çok sevdiğinden evlenmeden önce kuru köfteden başka birşey bilmeyen ben birçok köfte yapar oldum hem insan değşiklikte istiyor. :34:

Yeni kategorimiz acilmis hayirli ugurlu olsunnnn:16:
Birbirinden guzel et yemeklerini incelemek hatta denemek icin sabiriszlaniyorum.:56:
Bu sefer cok tez davranamayacagim belki katilamam bile
Insallah katilabilirsem aklimda 3tarif var yapilmazsa birini yaparim kismetse:27:
Birinci olmayi da az oy almayi da yasamis bir katilimci olarak bu yarismanin cok guzel bir etkinlik oldugunu vurgulamak istiyorum. Cok cok keyifli her bir kategori...
Agzimizin tadini hic bozmadan nice kategoriler gorelim
Kazen e tekrar bu faydali etkinlik icin cok tesekkur edyorum. Herkes kadar onun da begenisi gormek guzel bence
Oylamalarin da cok demokratik oldugu kusku goturmez bir sekilde ortada:34:
Sevgiyle yapilan ellerinizle lezzetlenen yemekleri gormek cok guzel bol katilim lutfen arkadaslar.

Safahatim gerçekten gözlerimiz bayram edecek yemiş kadar da olucaz bakarken bence de buna da katıl sen yarışmanın demirbaşı oldun artık sensiz olmaz canımm :1::16:

Safahatim gerçekten gözlerimiz bayram edecek yemiş kadar da olucaz bakarken bence de buna da katıl sen yarışmanın demirbaşı oldun artık sensiz olmaz canımm :1::16:

Lisedeki fen lab inin demirbas listesi geldi gozumun onune:9:
cidden ya bir yarismaya da bulasmayayim yahu yeter genclerin onunu ac diyeceksiniz yakinda:9: ama ne yapayim cok zevkli sevdigin bir yemegi yapmak tek tek ozenip fotograflayip paylasmakve guzel yorumlar almak hatta yeni tatlar ogretmek.
Keza ayni sekilde yeni tarifler ogrenmek:56:

Adapazarı Islama Köfte
İnegöl Köfte
İzmir Köfte
Kasap Köfte
Kadınbudu Köfte
Kaşarlı Köfte

ilk planda aklıma gelenler ki en az bunun 4 katı köfte çıkar ....

Evet çok doğru Kazen ciddi bir köfte portföyümüz var ,eklediklerine bende eklemek isterimki Adapazarı Kazımpaşa 'da yenilecek köftenin tadını hiç bir yerde bulamazssınız buna inanın,ıslama köfte ve diğerlerinide yedim ama özel bir köfte sorsalar cevabım bu olurdu...

kaç zamandır yeni kategori açılsa diye bekliyordum ama et yemeklerinde de çok başarılı olabileceğimi sanmıyorum :1:
hele hele babalar gibi maklubeyi görünce kendi kendime bile şans vermiyorum :1::1:
maklubeyi çok sevdiğimden olsa gerek bende bağlantılar koptu :1:
ama yinede düşüneyim neyle katılabilirim diye :44:
katılmasam bile takip etmek gerçekten çok keyif verici
bu yarışmayı düşünüp uygulamaya koyan ve üşenmeden katılıp bizlere yemek konusunda farklı ufuklar açan arkadaşlara sonsuz teşekkürler :46::46:

kaç zamandır yeni kategori açılsa diye bekliyordum ama et yemeklerinde de çok başarılı olabileceğimi sanmıyorum :1:
hele hele babalar gibi maklubeyi görünce kendi kendime bile şans vermiyorum :1::1:
maklubeyi çok sevdiğimden olsa gerek bende bağlantılar koptu :1:
ama yinede düşüneyim neyle katılabilirim diye :44:
katılmasam bile takip etmek gerçekten çok keyif verici
bu yarışmayı düşünüp uygulamaya koyan ve üşenmeden katılıp bizlere yemek konusunda farklı ufuklar açan arkadaşlara sonsuz teşekkürler :46::46:

öhöömm:) maklube lafı geçti hemen koştum:))
canım sağol teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları okuyunca,ama seni de mutlaka aramızda görmek isterim olur mu? :16:

öhöömm:) maklube lafı geçti hemen koştum:))
canım sağol teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları okuyunca,ama seni de mutlaka aramızda görmek isterim olur mu? :16:
inşallah bende katılmak istiyorum ama açıkçası çekiniyorum çünkü katılımlar süper :nazar:
benimde yemek konusunda aman aman becerikli olduğum söylenemeyeceği için :1::1::1:

inşallah bende katılmak istiyorum ama açıkçası çekiniyorum çünkü katılımlar süper :nazar:
benimde yemek konusunda aman aman becerikli olduğum söylenemeyeceği için :1::1::1:

öyle demee,mutfağa merakın var besbellii:)
hadi şimdi düşünmeye başla bakalım ne pişirsem yarışmaya diyeeee:34:

acıklama kısmına baktım ama goremedım. 1 uye sadece tek bir tarıf ile mi katılabılıyor.
aklımda 2 sey var.

acıklama kısmına baktım ama goremedım. 1 uye sadece tek bir tarıf ile mi katılabılıyor.
aklımda 2 sey var.

yarisma kurallari olusturulurken belirtilmisti,her yarismaci sadece bir tarif ile katilabilecek ilgili kategoriye.sanirim kafandaki iki tariften birini secmen gerekecek.

yarışan arkadaşlara başarılar diliyorum..:16:

kendim açımdan bilmediğim tarifleri pcde bir dosyaya kaydedeceğim ve boş zamanlarımda yada ertesi günkü yemeğim için fikir olucak.. :21:

gelsin yeni tarifler :56::56::56: bir de püf noktaları içinde ayrıca tşklerr :16::16::16:

yarisma kurallari olusturulurken belirtilmisti,her yarismaci sadece bir tarif ile katilabilecek ilgili kategoriye.sanirim kafandaki iki tariften birini secmen gerekecek.

hatırlıyorum oyle bısey de o yuzden sordum zaten :)
ilk sayfada bulamamıstım sadece :) tesekkurler lisabella :34:

karar verdım yapıciğim yemeğe :52:

hatırlıyorum oyle bısey de o yuzden sordum zaten :)
ilk sayfada bulamamıstım sadece :) tesekkurler lisabella :34:

karar verdım yapıciğim yemeğe :52:
rica ederim canim:16:zaten ilk basta degilde yarisma diye acilan baslikta ilerleyen sayfalarda vardi.sende sorunca yinede emin olmak icin baktim ve dedigim gibi yaziyordu.:34:
ayy hadi bakalim simdiden ellerine saglik diyelim oyleyse..biran once farkli yemekler yapilsin eklensinde gorelim valla ben heyecanla bekliyorum

bişey sormak istiyorum:3:

fotoğraf çekiminde yardım alabiliyor muyuz? oğluma fotoğrafları sana çektircem diye söz verdim de:26: çok sevindi bu sayede yemeğide yer diye düşündüm. (gönülsüz yemek yiyenlerdendir de:50:)

Back