- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Evet baya varmışama ben bunları bilmiyorum ki köfte kategorisine kadar ogrenmem lazım
Yeni kategorimiz acilmis hayirli ugurlu olsunnnn
Birbirinden guzel et yemeklerini incelemek hatta denemek icin sabiriszlaniyorum.
Bu sefer cok tez davranamayacagim belki katilamam bile
Insallah katilabilirsem aklimda 3tarif var yapilmazsa birini yaparim kismetse
Birinci olmayi da az oy almayi da yasamis bir katilimci olarak bu yarismanin cok guzel bir etkinlik oldugunu vurgulamak istiyorum. Cok cok keyifli her bir kategori...
Agzimizin tadini hic bozmadan nice kategoriler gorelim
Kazen e tekrar bu faydali etkinlik icin cok tesekkur edyorum. Herkes kadar onun da begenisi gormek guzel bence
Oylamalarin da cok demokratik oldugu kusku goturmez bir sekilde ortada
Sevgiyle yapilan ellerinizle lezzetlenen yemekleri gormek cok guzel bol katilim lutfen arkadaslar.
Safahatim gerçekten gözlerimiz bayram edecek yemiş kadar da olucaz bakarken bence de buna da katıl sen yarışmanın demirbaşı oldun artık sensiz olmaz canımm
Adapazarı Islama Köfte
İnegöl Köfte
İzmir Köfte
Kasap Köfte
Kadınbudu Köfte
Kaşarlı Köfte
ilk planda aklıma gelenler ki en az bunun 4 katı köfte çıkar ....
kaç zamandır yeni kategori açılsa diye bekliyordum ama et yemeklerinde de çok başarılı olabileceğimi sanmıyorum
hele hele babalar gibi maklubeyi görünce kendi kendime bile şans vermiyorum
maklubeyi çok sevdiğimden olsa gerek bende bağlantılar koptu
ama yinede düşüneyim neyle katılabilirim diye :44:
katılmasam bile takip etmek gerçekten çok keyif verici
bu yarışmayı düşünüp uygulamaya koyan ve üşenmeden katılıp bizlere yemek konusunda farklı ufuklar açan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
inşallah bende katılmak istiyorum ama açıkçası çekiniyorum çünkü katılımlar süperöhöömm:) maklube lafı geçti hemen koştum:))
canım sağol teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları okuyunca,ama seni de mutlaka aramızda görmek isterim olur mu?
inşallah bende katılmak istiyorum ama açıkçası çekiniyorum çünkü katılımlar süper
benimde yemek konusunda aman aman becerikli olduğum söylenemeyeceği için
teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz doğrusuöyle demee,mutfağa merakın var besbellii:)
hadi şimdi düşünmeye başla bakalım ne pişirsem yarışmaya diyeeee
teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz doğrusu
acıklama kısmına baktım ama goremedım. 1 uye sadece tek bir tarıf ile mi katılabılıyor.
aklımda 2 sey var.
yarisma kurallari olusturulurken belirtilmisti,her yarismaci sadece bir tarif ile katilabilecek ilgili kategoriye.sanirim kafandaki iki tariften birini secmen gerekecek.
rica ederim canimhatırlıyorum oyle bısey de o yuzden sordum zaten :)
ilk sayfada bulamamıstım sadece :) tesekkurler lisabella
karar verdım yapıciğim yemeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?