Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
valla tabakta pek bi şirin duruyor ama tadından şüpheliyim:26::26:

Aklında patlıcan tadı varsa unut gitsin biri sana söylemese patlıcan olduğunu bile bilmezsin valla.

Arzum bende acıktım ne yesem diye dolanıyorum evde ya bugünde birşey yapmadım şu saate kadar çiğköftemi yapsam acaba bu ay bugünde çiğ köfte yaparsam rekor kırmış olacağım.Çünkü 1 haftaya 2 gün çiğköfte düşmüş olacak.buda ayda 8 öğün köfte demek yahu

yok belli değil olmasını ümid ediyoruz sadece

bende dört gözle bekliyorum tatlıları eminim hem katılım hemde çeşit çok olacak
gözümüz tatlıya doyacak ma ya karnımızyapılanlardan şöyle ortak bir yerde kermes yapsalarda hep beraber yararlansak:125::125::125:

ben 1. olursam neskafenin yeni çıkardığı makineden isterim duyurulur

evet o da güzel ama sadece nescafeyle kahve yapıyormuş
hani bunun filtre kahvesi diye sormazlar mı adama
filtre kahve makinam da var kahretsin

Sen çok fenasın Amonram

öyleyim galiba

Biraz daha hava atarsan bebekim mutfağa bi dahaki girişinde o çok sevdiğin makine yerinde olmaya bilir
Paraya kiyar uçak bileti alır basarim evi bilesin

sakladım ki onu ben, bulamazsın

evet o da güzel ama sadece nescafeyle kahve yapıyormuş
hani bunun filtre kahvesi diye sormazlar mı adama
filtre kahve makinam da var kahretsin

öyleyim galiba

sakladım ki onu ben, bulamazsın

bizi ne zaman kahveye çağırcaksın amonra

evde deneyip kilo alacağız olacağı o

üstüne, evde denemek tehlikeli ve yasaktır yazsınlar bence

Son düzenleme:
evde deneyip kilo alacağız olacağı o

üstüne, evde denemek tehlikeli ve yasaktır yazsınlar bence

tabi herkes bilirki yasaklar hep tatlı ve çekicidir o yüzden bu yasağa kimse uymaz eminol

bişi diyeceğim bacılar hepiniz tatlı diyorsunuz da bence diğer kategori de yemek olsun çünkü direk yemek çeşitlerini bırakıp tatlıya geçilir mi mesela bundan sonra tavuk yemekleri ya da hamur işleri-börekler olsun aarkadan tatlıya geçilir
gerçi birinci belirleyecek bunu o birinci de nevroş sanırım

tatli olmasin yaaa, tatli demek son demek :))
borek , meze,tavuk,zeytinyagli daha çokkk tabak çikar tatlidan once :)

birinci olan arkadaşın kararı olacak tabii ki ama bence tatlılar en son olmalı..sofrada da en son ikram edilen şey tatlılar ya oradan aklıma geldi.

pilavlar olabilir,tavuk yemekleri olabilir,salatalar olabilir belki.

Son düzenleme:
Bence tavuk yemekleriyle devam etmeli.
Salatalar da olabilir.
Yeni tariflerlere ihtiyacım var
Tatlılar en sona kalmalı ama lütfen şöyle tatlı tarifleri bereketli olsun.
Çünkü tatlıları sadece misafirlerime yapıyorum ve gelenler en az 8 kişi oluyor.
Mesela önümüzdeki ay yaklaşık 22 kişilik misafirim olacak.
Kendimi çok bencil gördüm

Bu arada hediyelerden vazgeçilmesin. Gönderilen hediyeleri gördükçe kendime gelmiş gibi mutlu oluyorum.

Son düzenleme:

sonunda rekorumu kırdım ve bugünde çiğköfte yoğurdum
sanırım satmaya başlıcam ben bu çiğköfteyi hatta köftecimi açsam.şans oyunu oynamam lazım sermayem bile yoktur

ıkı yemek arasında kararsız kaldım en sonunda o piti piti yapıp oyumu verdım :)
hepınızın elıne emegıne saglık arkadaslar etı bu aralar hıc yıyesım yok kokusu bıle yetıyo mıdemın kalkmasına
ama buna ragmen tarıflere bakınca canım cektıııııııı :)
benımde favorı bı et tarıfım var nevrestenınkıne benzıyen yapabılcek gıbı olsaydım kesın katılırdım yarısmaya:)
hak eden kazansın .. oyum nevresteye ama dıger tarfılerde cıdden cok guzel .. yarısma cok ıyı oldu keske katılım daha fazla olsa
bızde bol bol tarıf alsak :)

sonunda rekorumu kırdım ve bugünde çiğköfte yoğurdum
sanırım satmaya başlıcam ben bu çiğköfteyi hatta köftecimi açsam.şans oyunu oynamam lazım sermayem bile yoktur

zalımsııınnnn seyren cok zalımsın....

kazeeeennn oyumu geri cekmek ıstıyorum. bu seyren benı delirticek

zalımsııınnnn seyren cok zalımsın....

kazeeeennn oyumu geri cekmek ıstıyorum. bu seyren benı delirticek

Kazen oylarını isteyenlere sakın cevap verme.Bir veren pişman birde vermeyen heheyyyt

ama bana kızmayın ya bak sana bir mesaj atayım istersen inanma bana dün gece gelin faceden yazdı bak ne yazmış.

gördün bak yine çiğköfte muhabbeti var.yarın aşama aşama resimleyeceğim artık

Ali nazik ve tantuni arasında kaldım.

Ve beni üniversite yıllarıma götüren, dürümün içine bir güzel limon sıkıp, acı turşu biberleri sıkıştırarak arka arkaya 3 tane dürüm yiyebildiğim tantuniden yana kullandım oyumu

Tüm arkadaşların emeğine sağlık.

oyumu bikaç gün önce kullandım tercihim nevrestenin biftek sarmasından yana oldu ellerine sağlık

teşekkür ederim canım.Kazenin dediği gibi son dönemeçte atağa kalktım.Nevresteye yetiştimsanki
Şanslı olan kazansın diyorum yine.Benim şansım pek olmadığından belki bir gün biryerlerde açılır umudu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…