• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
:16:teşekkür ederim canım.Kazenin dediği gibi son dönemeçte atağa kalktım.Nevresteye yetiştim:16:sanki
Şanslı olan kazansın diyorum yine.Benim şansım pek olmadığından belki bir gün biryerlerde açılır umudu ile.:32:

Sen o tantuniden bana bir kaç dürüm paketle, ben buradan okuyup üflerim senin oylara:ssz::1:

Ellerine sağlık tekrar canım.

Sen o tantuniden bana bir kaç dürüm paketle, ben buradan okuyup üflerim senin oylara:ssz::1:

Ellerine sağlık tekrar canım.

:32:özelden yaz adresni paket servis hemen hazır canım:10:
Sen oku üfle bellimi olur nevoş ile hediyeleri paylaşırız.O zaten pro ben alırım pro yu da:32:

707rbd.jpg

al canım sana bahçemin ayva limonları ve portakalları:16::32:

hanım benimde kalaşnikofumu getir:1:limon portakal yiyoruz canım buyur gel
Tantuni paket servise döndü kargo ücretleri sizden ama yoksa bu durum beni aşacak
hayde tantunici geldiiii alan yookmuuu:52:

tantuni acısız ve ayrsansız gidermi canım ya benim turşularım mide yakmaz sen ye sonra acı turşu istiyorum dersin :16:

bu arada bana oy verenlere 3 vermeyenlere yarım yolluyorum ona göre:52::51:canınız çeksin emiii:32:

kız sen bu ismi nerden buldun.Forumda var böyle hoşuma giden isimler valla keleş bayıldım ben bu nıcke
çalsammı acep:18:.patenti kimde canım bu nıckın:26:

Son düzenleme:
Tantuni paket servise döndü kargo ücretleri sizden ama yoksa bu durum beni aşacak

tantuni acısız ve ayrsansız gidermi canım ya benim turşularım mide yakmaz sen ye sonra acı turşu istiyorum dersin :)

portakal alayım hemen bir zahmet :1: sen yolla kargoyu öderiz,acı yemiyorum hiç ondan :27:

tantuni acısız ve ayrsansız gidermi canım ya benim turşularım mide yakmaz sen ye sonra acı turşu istiyorum dersin :16:

bu arada bana oy verenlere 3 vermeyenlere yarım yolluyorum ona göre:52::51:canınız çeksin emiii:32:

kız sen bu ismi nerden buldun.Forumda var böyle hoşuma giden isimler valla keleş bayıldım ben bu nıcke
çalsammı acep:18:.patenti kimde canım bu nıckın:26:

Çalma nickimi vermem :27::27: netten buldum hoşuma gitmişti hiç düşğnmeden tamam dedim bu olmalı :27::27: hemen değiştirdim sonra :1:

Kabak mabak ye gitsin buldun bunama :1:

valla hanım keleşimi getir ben bu nıckı çalarım:32:

Back