• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
portakal.jpg

portakallarım kargoya verildi canım

süper gözüküyor portakallr :34:

Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım

canım ben yazıların duzeltılebıldgı gbı resmımıde ekleyıp kaldırabılırım sandım ama sımdı kaldıramıorum :( bna yardımcı olabılırmısın sana özel msajda atamadım lütfen :43::43::43::43::43::43::43:

bu arada bana oy veren herkese bir kez daha teşekkür ederim.Nevoşumuda kutlarım şimdiden

:nazar::nazar:9ay, Arslan07, arzum77, atractive, Ausencia, aydasu, aysequl, Aysima34, azerinnn, bahar2106, Bambino2013, BEKLENEN_BEBEK, BtRt, buket1979, ceydasi, Chelzy, cincikk, cornella, Cudana, DepresifPolyanna, deryac80, didal, DOZUNAL, ebyar, ecrinnur1, efeeylul, EslemLiva, ESMACVS, esraa26, EYluL_BAsaK, filipina2010, fistikli_dondurma, funda4, FURKANCA, GamzeLim, garfield06, Havva_Beyza, hilalasilli, htc_01, hulka26, kabilarda, Kafverengi, karabiber01, kaybeden, Khronos, komagene, landfloves, Libyana26, MAKAY, MaRaL_, melek_yt, minnakkk, minos, MyosotisArvensis, nazbb, omrumesse, Ozyel, pancem, paris68, Peretki, pogopogo, poppixie, postit, pufpuff, Sedef1, sedeffim, sedulu, seherdogan, sendrom01, sessiz fırtına, seydaka, sey_ren, songul86, sukranu, superisi33, takyon, TERHAN, tugba1411, tugra5, uykumahmuru, xNeharx, _biyolog_, _MedceziR_:nazar::nazar::nazar:

Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni / sey_ren
ellerine emeklerine sağlık olsun...meşakatli ve lezzetli bir görünüm var sunumunuzda güzel umarım hak eden kazanır emeklerinize sğlık oyum sizden yana olacakkk

bu arada bana oy veren herkese bir kez daha teşekkür ederim.Nevoşumuda kutlarım şimdiden

:nazar::nazar:9ay, Arslan07, arzum77, atractive, Ausencia, aydasu, aysequl, Aysima34, azerinnn, bahar2106, Bambino2013, BEKLENEN_BEBEK, BtRt, buket1979, ceydasi, Chelzy, cincikk, cornella, Cudana, DepresifPolyanna, deryac80, didal, DOZUNAL, ebyar, ecrinnur1, efeeylul, EslemLiva, ESMACVS, esraa26, EYluL_BAsaK, filipina2010, fistikli_dondurma, funda4, FURKANCA, GamzeLim, garfield06, Havva_Beyza, hilalasilli, htc_01, hulka26, kabilarda, Kafverengi, karabiber01, kaybeden, Khronos, komagene, landfloves, Libyana26, MAKAY, MaRaL_, melek_yt, minnakkk, minos, MyosotisArvensis, nazbb, omrumesse, Ozyel, pancem, paris68, Peretki, pogopogo, poppixie, postit, pufpuff, Sedef1, sedeffim, sedulu, seherdogan, sendrom01, sessiz fırtına, seydaka, sey_ren, songul86, sukranu, superisi33, takyon, TERHAN, tugba1411, tugra5, uykumahmuru, xNeharx, _biyolog_, _MedceziR_:nazar::nazar::nazar:

Seninde ellerine,emegine saglık becerikli hatun :48: Bizimle bu güzel tarifi,gôrüntüyü paylaştığın için bizde sana teşekkür ederiz :16: Katılan tüm arkadaşları tebrik ederim,bizleri mutfaklarına davet edip o güzel tariflerle buluşturdukları için :42: İyiki katılmışız,birinci olamasakta bence katılan tüm arkadaşlar birinci :65::65::65::70:

Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni / sey_ren
ellerine emeklerine sağlık olsun...meşakatli ve lezzetli bir görünüm var sunumunuzda güzel umarım hak eden kazanır emeklerinize sğlık oyum sizden yana olacakkk

Teşekkürler nerminhayat.Sizin oylarınızı almak güzel ama yorumlarınızı okumak daha keyifli sağol arkadaşım:16:

ben özel tesekkur mesajı isterem :)))
ayrıcana sana oy verenlere 3 tantunı fıkrıne hasta oldum, cok dogru bı karar, çiğ koftelerle beraber ver kargoya bacım :))

yarisma bitti mi acep :26:
bitmemishse de aksama kadar sonuclarin degisecegini sanmam o yuzden tebriklerimi ileteyim:1:
Nevresteyi,sey_ren i ve katilan tum arkadaslari tebrik ederim ellerinize emeginize saglik:42::42::16::16::16::16:her ne kadar yarismadan cekilmis olsa da Elossayi da tebrik ederim:16:

Son düzenleme:
100 oy bo$a gitmi$ :(
neyse saglik olsun
boşa gidermi hayatım,hepinizin gönlümde yeri apayrı her bir oy benim için inanılmaz değerli...
pasta kategorisini bekliyorum o zaman görüşelim:34::16:

yarisma bitti mi acep :26:
bitmemishse de aksama kadar sonuclarin degisecegini sanmam o yuzden tebriklerimi ileteyim:1:
Nevresteyi,sey_ren i ve katilan tum arkadaslari tebrik ederim ellerinize emeginize saglik:42::42::16::16::16::16:her ne kadar yarismadan cekilmis olsa da Elossayi da tebrik ederim:16:

Teşekkür ederim canım:16:

Merhaba arkadaşlar mutlu bir pazar dilerim hepinize :) diğer kategori belli oldumu ?

Ben bazen dalıyorum haber verin bana olurmu :) tatlımı pastamı belli olmadı sanırım değilmi?

Back