aslında bilindik bişey hayatım ama dediğin gibi zevk aldığımda bişi olduğu için yapmak beni inanılmaz keyiflendirecek:)
eşin kızarım amaa,senin motivasyonunu düşürmesin:)
benimki benden meraklı,tabii onun için birinci olmuşum sonuncu olmuşum farketmiyor nasılsa yaptığımı afiyetle yiyecek ya işin o kısmında:)
:)) Napsin yarismayi adam yemesi daha eglencelidir demi
Yaptigim seylere guzel demez pek simarir diye esim,cunki simarinca basta savma yapiyomusum guzel olmuyomus :))
benimde en sevdiğim kategorilerde başı çekiyor ve merakla heyecanla bekliyorum yeni tarifleri...et yemekleri olması süper olmuşgerçi çok et sevmem ama tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum :)
mezeler kategorisinde Amonra' ya oy verenlerden biri olarak söyleyeyim dikkat bile etmedim kim oy vermiş Amonra2 ya Kazen mi Mune mi hiç bakmadım bile. Kazen oy vermiş ben de vereyim bari diye kimsenin düşündüğünü de sanmıyorum kocaman kadınlarız irademiz var aklımız var göz var izan var vs.
et yemekleri olması süper olmuşgerçi çok et sevmem ama tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum :)
mezeler kategorisinde Amonra' ya oy verenlerden biri olarak söyleyeyim dikkat bile etmedim kim oy vermiş Amonra2 ya Kazen mi Mune mi hiç bakmadım bile. Kazen oy vermiş ben de vereyim bari diye kimsenin düşündüğünü de sanmıyorum kocaman kadınlarız irademiz var aklımız var göz var izan var vs.
Cincikk kullanici adina bayildim ya cok guzelmis
Severim boyle isimleri
teşekkürler rüzgargülğ seninki de güzelmiş :)
yöresel lehçemizden ilhamla aldım bu nicki :) bizim memlekette '' temiz pırıl pırıl tastamam '' anlamında kullanılır mesela evini temizler birisi '' evi valla cincik gibi ettim ( temizledim ) '' derler mesela :)
Saol canim,valla cincikk diyince hem insana tebessum ettiriyo hem de hos duruyo :)
bi isim daha vardi unuttum oda hosuma giderdi..
Sen katilcakmisin yarismaya,bu arada nerelisin sen
eheheh sağol canım. :) yook nerdeee bende o beceriklilik de katılayım :) sadece izleyiciyim :) tarifleri deniyorum hoşuma gidiyor çok işime yaradı bu yarışmalar :)
Elazığlıyım canım gakgoşum :)
Olsun kiz tadina bakmiycaklar gorsel olarak yap elazig yemeklerini sun bize
Bendeet yemeklerini cok yapmam yemeklerin icine kusbasi et atarim al sana et yemegi
sebze yemekleri ve tatlilari guzel yaparim ben.. Neyse siramizi bekleyelim bari bizde
heheh ben de senin gibiyim valla ben de atıyorum eti ya da yapğıyorum bi köfte tamam al sana et yemeği :)
canım Elazığ yemeklerini sunmaya kalksam kepaze olurum beceremem :) Elazığın et yemekleri sırasıyla kaburga dolması, gıldirik köftesi( harput köftesi ), içli köfte falan. yani öyle her babayğidin harcı olmayan yemekler ben hele hiç becerip de yapamam yapsın bi hemşom da ben de nasipleniim :)
Kazenin oyunun yarışmanın sonucunu değiştirip degistirmedigini bi tek bu yolla ogrene biliriz
Bir dahaki kategoride Kazen oyunu bana versin bakalım kazanicakmiyim nasıl fikir
benim sahsi fikrimde kirmizi et ve kiyma ile yapilan yemekler (ki kofteler bilmiyorum ayrimi degerlendirilmeli) bu guruba girer ama tavuk ayri bir kategoride degerlendirilmeliet kategorisine kırmızı et harici sanıyorum köfte,tavuk falanda giriyor..Gerçi bunun için açıklama yapılacakmı bilmiyorum...
Merhaba
Ben 100 kaplan gücü diye latife yaptım geçmiş anketlere bakarsanız benim oyumun hiç bir etkisi olmadığını görürsünüz. Son yarışmada oy kullanmayacaktım ama bir oy furyası başlamış ona nisbet gidip oy kullandım(ki özelden Lisabella oy versem size verecektim demiştim), 2 yarışmada cep telefonuma gelen yarışma oy anketine nisbet oy kullandım. Bu sebeple bence hiç şu oy konusunu karıştırmayın...
Unutmayın ben sizin bilmediklerinizi ve benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum :)
Bu arada çok iyi marinelenmiş bir biftek tarifi bekliyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?