Süperrr! :)
Çok mutlu oldumm kesinlikle katılacağım...
Bu arada Kazen çorba kategorisinde beni oylamıştı ama 1. olmadım,korkmayın yani:)
Valla 2 ye 1 benim görüşüm önde.Çorbalardada sonlara dogru Kazen bey oyunu kullanmıştı sanırım ve oyunu kullandıktan sonra oylarda yükselme olmuştu ama Safahat arkadaşımız birinci oldu...Ben görüşümü yazdım sadece,korkum yokNeden korkiyimki yada korksunlarki yahu :80: Kazen beyin bin kaplan gücündeki oyu test edildi onaylandı,ama bundan sonrada değişebilir.Bellimi olur Bekleyelim,görelim..
Valla 2 ye 1 benim görüşüm önde.Çorbalardada sonlara dogru Kazen bey oyunu kullanmıştı sanırım ve oyunu kullandıktan sonra oylarda yükselme olmuştu ama Safahat arkadaşımız birinci oldu...Ben görüşümü yazdım sadece,korkum yokNeden korkiyimki yada korksunlarki yahu :80: Kazen beyin bin kaplan gücündeki oyu test edildi onaylandı,ama bundan sonrada değişebilir.Bellimi olur Bekleyelim,görelim..
Basarilar dilerim katilacak arkadaslara belki 10 marta kadar bir suprizle bende katilirim
Elossa bu kez senden umutluyum
Onceki yarismalardan hic haberim olmadi hep sonradan gordum katilmadim,tatli kategorisini bekliyorum ona katilcam
1. olanlar kazen oy verdiği için mi 1. oldu gerçekten
buna gerçekten inanıyor musunuz
şimdiye kadar 1. olan tarifler gerçekten en iyisi olduğu için 1. oldu
kazen bana 1 oy verdi ben peşinden 100 den fazla oyu kazen oyladığı için almış olamam
elossa'nın da dediği gibi kazen'in oyu 1. yapmaya yetiyor olsaydı
ilk turda elossa'da 1. olmuş olurdu.
Canım umutluyum deme gözünü seveyim o zaman zan altında kalıyorum baskıyla karışık:))
Ama istiyordum et yemeklerini biliyorsun,yarışmanın başından beri hatta..
Aklımdakini umarım kimse yapmaz,gerçi yapan olsa bile yapacağım valla maksat eğlenmek:))
Kiz ne zan altinda kalcaksin marifetli oldugun icin diyorum kendi adima konustum begeniyorum yaptiklarini digerlerini bilemem,zatan dedigin gibi maksat eglenmek..
Seni siddetle zan altinda birakiyorum gadasini aldigim
Canım umutluyum deme gözünü seveyim o zaman zan altında kalıyorum baskıyla karışık:))
Ama istiyordum et yemeklerini biliyorsun,yarışmanın başından beri hatta..
Aklımdakini umarım kimse yapmaz,gerçi yapan olsa bile yapacağım valla maksat eğlenmek:))
Hay ağzına sağlık Amonram,aynı şeyi düşünüyoruz...tam da bunu demek istiyorumda konuyu uzatmamak adına irdelemiyorum.
2 oy ile kaçırdım 1 liği,ki kendime oy kullanmadım kullansaydım 1 oy farkımız olacaktı safahatçığımla..
Hakeden kazanıyo ben bunu bilir bunu söylerim...
ehehehe gadasını aldığımmmm:))
tamam yapiciim bişiler hayatım büyük baskı altındayım eşimde kedi gibi bekliyor etçilgillerden ya kendisi bu kategori tam onlukmuş akşamdan beri bunu söylüyor:)
Hatta ben hazırlıyım öyle oylamaya sunulsa diye bile teklif sundu bana,o kadar yani:=)
senden de bekliyorum olurmuu
ben de susayım diyorum diyorum ama bir kazen'in oyu aldı gidiyor
1. tur çorbalarda
1. olan safahat'ın oyu 77
2. olan senin oyun 75
birinciliğe kafa kafaya gittiğiniz bir sonuç
2. tur mezelerde
1. olan benim oyum 114
2. olan arzum77 oyu 54
en yakın rakibime kendi aldığı oy kadar yani 2 katı fark attığım bir sonuç
3. tur deniz ürünlerinde
1. olan lisabella oyu 72
2. olan dejavu_one oyu 38
yine burda da 2 katı bir fark söz konusu
kimse çıkıp kazen'e ait 1 oyun sonuç değiştirdiğini iddia etmesin artık
çünkü cidden 1. olanlar ve kazen adına haksızlık ve can sıkıcı bir durum
aradaki farklar ciddi farklar
bunu böyle istatistik verilerle ortaya koyarsam belki daha anlaşılır olur diye düşünüyorum artık.
ben artık bu konuda yorum yapmayacağım
rakamlar ve sonuçlar her şeyi söylüyor zaten.
O zaman esininde destegiyle ortaya guzel bir syeler cikar eminim 1. olamasan bile guzel birsey olacagi kesin yani..
Hem bende katilirim hem de birinci olma umudum olmadanmaksat eglenmek valla gercekten..
Gecen esime dedim ki yarisma var katiliyim mi dedim yok katilma sonuncu olursun diyo gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?