sevappp
Kaç kilo olmayı bekliyorsun takıma gelmek içinNee (Kemal Sunal smileyi)
Gözüm üzerinizde onu mu sezdin
80 olmadan gelmeyizKaç kilo olmayı bekliyorsun takıma gelmek içinNevreste diyor ki deynep le yarışacağım yemek topiğinden diyet topiğine kadar yuvarlanarak geleceğiz
Kaç kaldı:))80 olmadan gelmeyiz
Bendensin
Bir tarif var basit ama iddialı
Bir tarif var zor ama o da iddialı
Hiç mi yapmasam acaba?
Şimdi de boğaz enfeksiyonuyla cebelleşiyorum,ya işim çıkıyor,bu gidişle katılamayacağım galiba
Panik yok 2 aya 80 oluruzKaç kaldı:))
ohh misPanik yok 2 aya 80 oluruz
20 gündür evde oturuyorum ciddi hareketsiz kaldım...Böyle devam ederse olacağı odur..ohh mis
Bir başlarsan inşallah devamı gelir:)20 gündür evde oturuyorum ciddi hareketsiz kaldım...Böyle devam ederse olacağı odur..
Güzel olmuş şiş kebabın,biraz da bana gönder de ben de sevap isleyeyim
Nevreste ile yarışmam ben.Beni ezer O.Bana kolayından bulunKaç kilo olmayı bekliyorsun takıma gelmek içinNevreste diyor ki deynep le yarışacağım yemek topiğinden diyet topiğine kadar yuvarlanarak geleceğiz
Bu duruma göre 9 kilo var gelmeme ,rahatım o haldeKaç kaldı:))
AynenBize bir cesaret lazım
Geçmiş olsın ablacım bol şifa dilerim
Tevbe de kızPanik yok 2 aya 80 oluruz
Sen de rahatsızdın ,nasıl oldun canım ,sana da geçmiş olsunKategori hayırlı olsun hanımla, biraz geç oldu ama
Bu garı da bana dünden beri dil çıkarıyorBuyur gel canım seve seve sevaplarimi paylaşırım
Benden korkuyor musunNevreste ile yarışmam ben.Beni ezer O.Bana kolayından bulun
Bu duruma göre 9 kilo var gelmeme ,rahatım o halde
Aynen
Virüsleri eşime verdim o mücadele ediyor
Keşke vermeseydim virüslerimi ,her erkek öyle mi bilmiyorum ben sessiz sessiz yatıyordum bizimki grip olunca çok nazlı oluyor
Tevbe de kız
Sen de rahatsızdın ,nasıl oldun canım ,sana da geçmiş olsun
Nevreste benden duymuş olma ama Ausencia çok güzel Arnavut ciğeri yaparım diyordu,bugün için de yapma planı vardı,belki yaparken resimler ,yarışmaya katılır de mi?(çok istersek olur bence )
Bu kuşlar da bana herşeyi söylüyor be,yoksa kimseyi röntgenlemiyorum
Tabii de korkuyorum .Okullar açılınca senden korkulur ,hızına yetişilmez.Benden korkuyor musun
Ben bu ara röntgenliyemiyorum
Katılmaz ki
Çok pis gaza geldim..60 kiloya düşeceğimTabii de korkuyorum .Okullar açılınca senden korkulur ,hızına yetişilmez.
Çayı ikimizde çok içiyoruz sen şekersiz içiyorsun.
Bitkisel çaylar da içiyorsun .
Ama benim için bol bol ekmek yersen olabilir
Senin durumun malum canım,yine ihmal etmiyorsun buraları
Tehdit edelim katılmazsan ben de gelmem takıma de ,korkma ,arkanda ben varım
Allah Allah aslında gaza getirmek istememiştim ,yanlışlık olduÇok pis gaza geldim..60 kiloya düşeceğim
Ekmek yeriz ama dozunda
Yok seninle alakası yok bu benim kararım..Bu yaz çok fırça yefim diyetin zamanı geldi..Allah Allah aslında gaza getirmek istememiştim ,yanlışlık oldu
Ben de oğlumdan eleştiri alıyorum bu ara,yok spor yap ,yok kilo ver.Eşim karışmıyor OkarışıyorYok seninle alakası yok bu benim kararım..Bu yaz çok fırça yefim diyetin zamanı geldi..
Ona yapabileceğini göstermen lazımBen de oğlumdan eleştiri alıyorum bu ara,yok spor yap ,yok kilo ver.Eşim karışmıyor Okarışıyor