Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Kizzz neren haksiz değil Allah icin
Ben beni istemeyen adamla ayni evin icini birak ayni havayi solumam baslarim askina cicisine
Yaglayip yikayacak baska biri bulsun umrumda olmaz
Bide soyle bisey var mahkeme evden kim gitti diye sorunca hakime ben mi gittim diyeceksin?
Boyle durumda hakim evden giden kadini haksiz buluyor haberin olsun kolileri alip esyalari toplayacak evden gidecek kisi belli bunu da dusun ve kolilerle askini cicini o evden yolla
Boyle birsey yok, hakli gerekce var ise ve kadin bunu anlatabiliyorsa, delillendirebiliyorsa hakim neden haksiz bulsun?

Kiraz ve eşi Allah izin verir, bu iki kulu da adim atarsa anlasmali bosanacaklar zaten, evden ayrilmasi sorun olmaz.

Mune hanım buradaysanız site kurallarını ihlal olacak ama bir hayat kurtulacak. Bu mesajı silerseniz iyi olur 😆😆
ahaha
alemsiniz ya

ay haksız çıksın, ne olacak sanki adamdan tazminat olarak kirli donunu mu talep edecekti?

bunlar anlaşmalı boşanmıyor mu, evden kimin gittiğini neden sorsun hakim. karşılıklı anlaşmışlar boşanmaya, 1 seneden fazladır da evliler,
"hala protokol şartlarıyla boşanmak istiyor musunuz",
"evet"
"evet",
bitti "boşandınız".

ay şu 3 dakikalık iş için kız 1senedir 47595046 tane konu açtı be...(öncesini ben bilmiyorum)

ahaha
alemsiniz ya

ay haksız çıksın, ne olacak sanki adamdan tazminat olarak kirli donunu mu talep edecekti?

bunlar anlaşmalı boşanmıyor mu, evden kimin gittiğini neden sorsun hakim. karşılıklı anlaşmışlar boşanmaya, 1 seneden fazladır da evliler,
"hala protokol şartlarıyla boşanmak istiyor musunuz",
"evet"
"evet",
bitti "boşandınız".

ay şu 3 dakikalık iş için kız 1senedir 47595046 tane konu açtı be...(öncesini ben bilmiyorum)
Oh iyi iyi iyi aynen öyle üç dakikalık işi abartıyorsun maviiiiii

Ben beni istemeyen adamla ayni evin icini birak ayni havayi solumam baslarim askina cicisine
Bide soyle bisey var mahkeme evden kim gitti diye sorunca hakime ben mi gittim diyeceksin?
Boyle durumda hakim evden giden kadini haksiz buluyor haberin olsun kolileri alip esyalari toplayacak evden gidecek kisi belli bunu da dusun ve kolilerle askini cicini o evden yolla
Ya kimi kimin evinden yollayacak, ev kayın ailenin zaten. İnsanlar kendi çocuğuna s..tiri çekmiş, gelini mi koyacak evde?

Ya kimi kimin evinden yollayacak, ev kayın ailenin zaten. İnsanlar kendi çocuğuna s..tiri çekmiş, gelini mi koyacak evde?
Üstelik mavinin onların evine ihtiyacı yok. Mavinin ailesi varlikliymis, prensesler gibi el üstünde büyümüş, ailesi onun üzülmesini assla istemezmis (kendi anlattı 🤔) ama sonra niyeyse bı iblisle evlenip kölelik yapmasına göz yummuşlar....(Yersen)

Bence mavinin bosanamamasinin tek sebebi kendi ailesi bu arada, onların sahip çıkmayacaklarını bildiği için çekiyor bu herifi, sokakta kalmaktansa kovulana kadar o lânet evde oturmak zorunda...

Son düzenleme:
Üstelik mavinin onların evine ihtiyacı yok. Mavinin ailesi varlikliymis, prensesler gibi el üstünde büyümüş, ailesi onun üzülmesini assla istemezmis (kendi anlattı 🤔) ama sonra niyeyse bı iblisle evlenip kölelik yapmasına göz yummuşlar....(Yersen)

Bence mavinin bosanamamasinin tek sebebi kendi ailesi bu arada, onların sahip çıkmayacaklarını bildiği için çekiyor bu herifi, sokakta kalmaktansa kovulana kadar o lânet evde oturmak zorunda...
Ya ailesi iyidir, ortalama koşulları vardır, öyle yediği önünde yemediği ardında prensesler gibi bişey yoktur. Kiraz ailesine bişey anlatmadı ki boşan derler diye ödü koptu. Ben istiyorum diyene bişey yapamazsın, kolundan tutup getirsen gel diyen oldukça bi daha gider.

Kirazcim koliler geldi mi? Koliler geldiyse simdi beyaz esyalarimi birakamam de. Biraz da boyle zaman kazanirsin. Bak bu beyaz esya taktigini biri yapmisti tutuyor.
Adam yüklenir sırtına götürür zaten iki sokak aşağısı falan dkdkkd.

Kirazcim koliler geldi mi? Koliler geldiyse simdi beyaz esyalarimi birakamam de. Biraz da boyle zaman kazanirsin. Bak bu beyaz esya taktigini biri yapmisti tutuyor.
Ay evet, kirazın erkek versiyonu yükleniyor o konuda😂 Adam tutturdu koltugum, buzdolabim diye, al g.tune sok yeter ki defol desen bile anlayacak gibi değil

O konulara gireceğimizi düşünmüyorum çünkü anlaşmalı olarak direk boşanacağız

Hayır böyle değil. Bilen biliyor anlattım ailem için ne kadar kıymetli olduğumu zaten.

X