Biraz duygu değişimi ve halsizlik gibi olabiliyor canim ben hamileliğimin 10cu haftasına kadar kullandım uykudan baş kaldıramadımKızlar transfer öncesinde estrofem kullananlar herhangi bir yan etki yaşadı mi?ben adetimin 2.gününden beri kullanıyorum 2gündür halsizlik ateş basması yaşıyorum.kolumu kaldıracsk halim yok bir mutsuzum anlatamam.bunları yaşayan var mı
Ben de hiç bir etki yok canım estrofemle ilgili, ilaç mı alıyorum hissetmiyorum bile. Transferlerimiz yakın olacak, benim 5 eylul gibi gözüküyorbenımde bugun 7. gunum estrofem de gunde ıkı kez ıcıyorum yarın 3 kez ıcıcem şiştim resmen halsizlik bende de var ve iştahım acıldı sureklı yemek ıstıyorum. bırde ılaca başladıgımın ıkıncı gunu kalca kemıgım agrıdı bugune kadar bebeler için herşeye deger bakalım benı de paartesı kontrole cagırdı ne zamantransfer olucak soyler herhalde doktorum
hadi bakalım hayırlısı ile inşallah guzel ve heyecanlı gunler bızı beklıyor yazarız burdan durumlarımızıBen de hiç bir etki yok canım estrofemle ilgili, ilaç mı alıyorum hissetmiyorum bile. Transferlerimiz yakın olacak, benim 5 eylul gibi gözüküyor
o nasıl oluyo yaa nasıl belli olduKızlar estrofem benim rahminde sıvı yaptı.transferim iptal oldu
Merhaba bu sivinin sebebi olarak aciklama yapildi mi?Kızlar estrofem benim rahminde sıvı yaptı.transferim iptal oldu
Estrofem kullanirken benim de ayni sekilde birikiyor, estrofem kesince sivi gidiyor. Ve cozumu bulamiyoryzHormon dengesizliği oluyor o yüzden dedi zaten ilaçları bıraktıktan sonra geçti
Transfer iptal edildi.adet sokturucu verildi.kullan 2 adetinle gel denildi.pandemi girdi araya bu sene temmuz da gittim.sonuc negatif.allah kolaylık versin sanaEstrofem kullanirken benim de ayni sekilde birikiyor, estrofem kesince sivi gidiyor. Ve cozumu bulamiyoryz
Umarim pozitif haberler gelecek…Vücut hormonlara çok tepki gösteriyor
Temmuzda hazirlanirken sivi yine olusmus muydu?Transfer iptal edildi.adet sokturucu verildi.kullan 2 adetinle gel denildi.pandemi girdi araya bu sene temmuz da gittim.sonuc negatif.allah kolaylık versin sana
Temmuz da sıvı olmadı.2 yıl aradan sonra gittim.pandemi girince kaldı.sizin tüplere bakıldığı.hidrosalping olabilir sinizTemmuzda hazirlanirken sivi yine olusmus muydu?
Kac ay ara vermis oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?