Estrofem

ozgsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
618
414
103
35
Tekirdağ
Kızlar transfer öncesinde estrofem kullananlar herhangi bir yan etki yaşadı mi?ben adetimin 2.gününden beri kullanıyorum 2gündür halsizlik ateş basması yaşıyorum.kolumu kaldıracsk halim yok bir mutsuzum anlatamam.bunları yaşayan var mı

Merhaba canım,kendime bir yoldaş buldum:)bende yan etki yaşıyorum cok..dondurulmuş embryo transfer tedavi sürecindeyim .uzun protokol uygulanıyor 2.adetimi gördüm estrofem 4.gündeyim baş ağrısı,baş dönmesi ağlama krizi ,mide ekşimesi ha bir de kaşıntı ve döküntü var 2gündür bir de climera forte banta da başladım östrojenden cıldırcam iyce

Ay canım sorma ben de dondurulmuş transfer 12gündür kullanıyorum fenayım çok Çatlıcam baştan böyle değildi ya şimdi dünden beri fenayım kolumu kaldıramıyorum ya.midem bulanıyo benimde çok fenayım yoldaş buldum nasıl sevindim noluyo bana diyorum bende.o kadar halsizim

Ay iyce korktum şimdi ben zaman gectikce alışırım diye beklerken sen 12.gündeyim diyosun kaç tane içiyorsun günde? Ben 4tane ,2de popoda bant var

Ay iyce korktum şimdi ben zaman gectikce alışırım diye beklerken sen 12.gündeyim diyosun kaç tane içiyorsun günde? Ben 4tane ,2de popoda bant var
Bende bant yok 2 mg 3 tane günde.başlangıçta yoktu dünden beri var bugün çok yoğun canım akşam uyuyamadım ateş basmasından resmen.cuma genetik olacak embriyolara.,ctesi ya da pazar transfer inşallahhh

Bende kullanıyorum bazen ağlıyorum bazen gülüyorum bazen esimi pıçaklıcama isteği geliyor bazen iste aşkından geberiyorumm bu ara kendimle cebelleşiyorumm

Bende kullanıyorum bazen ağlıyorum bazen gülüyorum bazen esimi pıçaklıcama isteği geliyor bazen iste aşkından geberiyorumm bu ara kendimle cebelleşiyorumm
Bu akşam ağlama mutsuzluk hissi bastı bana da.ben 3doğal yoldan hamileliğimi eşimi pıçaklamahissinden anlamıştım canım bilirim o hissidemek bunlar hepsi hormonlardan

Bende çok iyi bilirim canım bu hormonların nasıl tavan yaptığını,

Ayy korkuttunuz beni ben de ilk estrofemimi az önce içtim, transfere hazırlanıyorum.
Bakalım 3 5 gün sonra ben neler yazagım buraya

Benim de yarın transfer günüm.belli olacak

Ayy korkuttunuz beni ben de ilk estrofemimi az önce içtim, transfere hazırlanıyorum.
Bakalım 3 5 gün sonra ben neler yazagım buraya
Hayırlısı olsun canım ben de bitsin diye gün sayıyorum,böyle etkiler olabiliyormuş inşallah sende olmaz.en kötüsü halsizlik bence.bir de ateş basması

Kaç kere kontrole gittiniz bu sürede? Adet başladı gittiniz, ilaçlar verdiler, sonra kaç kere daha çağırıyorlar?
Önce doğum kontrol hapı başladım 19 gün kullandım 3 tane hap kalınca lucrin baskılayıcı iğne kullandım adet olana kadar 4 gün erken oldum bayramin 1 günü kontrole gittim ve estrofem baslandi ogunden beri hiç gitmedim 9 gün sonra kontrolüm vardı yarın gidicem

Ben estrofem e transferden sonra başladım hala devam ediyorum ama fitil olarak almamı söyledi doktor çok yan etkisi olduğu için.doktorunuza bir sorun bence kızlar

Ben 2 kez gittim son gittiğimde rahim kalınlığın 12mm çıkınca transfer için gün verdiler artık gitmiyorum
Aa süper, cok cagırmıyorlar demekki. Transfer tarihin ne zaman? Nar suyu, kabak cekirdegi ananas vs yiyor musun?

Hadi bakalım, yarın tarihi söylerler o zaman Güzel haberlerini bekliyoruz

Slm kızlar bende akşam estrofem kullanmaya başladım.kacinci gün transfer yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…