• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem

Etrofemin vajinalini ilk defa duydum... transfer oncesi baslayip 10. Haftaya kadar gunde 3 tane kullandim.. progestani vajinal kullaniyordum

Ben de yine tam tersi nasıl iştahsızlık halsizlik ateş basması yapıyor

Onlarin hic biri olmadi... gecen senede bi transferim oldu o zamanda transferden once ve sonra 8 hafta kullandim o gebeligim devam etmedi. Bunda da dedigim gibi 10. Haftaya kadar kullandim ama pek yan etki gormedim.. ama normal etkiler hormon sonucta ,(

Onlarin hic biri olmadi... gecen senede bi transferim oldu o zamanda transferden once ve sonra 8 hafta kullandim o gebeligim devam etmedi. Bunda da dedigim gibi 10. Haftaya kadar kullandim ama pek yan etki gormedim.. ama normal etkiler hormon sonucta ,(
[/QUOTE mutlaka hormonlardan bu sersemlik hali...siz de inşallah sağ salim kucağınıza alım darısı bize inşallah

Kızlar ne alemdesiniz?benm estrofemde 8.günüm günde 4tane içiyorum ve su an cehennem ateşinde yanıyorum🥴
Ben bugun estrofemin 5.günündeyim, bugun günde 2 tane içmeye başladım. Henuz bir yan etkisini görmedim. Cok fazla halsizlik var, ama ilactan mı yoksa genel olarak yorgunluktan mı bilmiyorum 🙈

Kızlar dayanın ne zaman geçiyor biliyor musunuz yanında vajinal yoldan progesteron hormonu almaya başlayınca.sanırım dengeleniyor benim ilaçta 15.günüm bugün artık tamamen normale döndüm ishalim mide ağrım halsizliğim geçti çok şükür

Kızlar dayanın ne zaman geçiyor biliyor musunuz yanında vajinal yoldan progesteron hormonu almaya başlayınca.sanırım dengeleniyor benim ilaçta 15.günüm bugün artık tamamen normale döndüm ishalim mide ağrım halsizliğim geçti çok şükür
Transfer tarihi belli oldu mu?

Pazartesi başlıyorım crinone jel ve progynex iğneye.şimdi de iğneden korkuyorum acaba o neler yapacak diye🤦🏻‍♀️İlaçlarla boğuşmaktan henüz hamilelik hayali kurma evresine geçemedim 30 agustosta transfer var bir iki gün bari hayal kuraydım agız tadıyla yan etkisiz

Pazartesi başlıyorım crinone jel ve progynex iğneye.şimdi de iğneden korkuyorum acaba o neler yapacak diye🤦🏻‍♀️İlaçlarla boğuşmaktan henüz hamilelik hayali kurma evresine geçemedim 30 agustosta transfer var bir iki gün bari hayal kuraydım agız tadıyla yan etkisiz
Ben de pazartesi kontrole gidecegim, transfer tarihim belli olur mu acaba 🙈

benımde bugun 7. gunum estrofem de gunde ıkı kez ıcıyorum yarın 3 kez ıcıcem şiştim resmen halsizlik bende de var ve iştahım acıldı sureklı yemek ıstıyorum. bırde ılaca başladıgımın ıkıncı gunu kalca kemıgım agrıdı bugune kadar bebeler için herşeye deger bakalım benı de paartesı kontrole cagırdı ne zamantransfer olucak soyler herhalde doktorum

Back
X