Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa vajinal olduğunu bilmiyordum kütük gibiyim ben yaBen estrofem e transferden sonra başladım hala devam ediyorum ama fitil olarak almamı söyledi doktor çok yan etkisi olduğu için.doktorunuza bir sorun bence kızlar ❤
Vallahi yemiyorum açıkçası en son rahim kalınlığı 12 olunca iyice kalınlaşmasondan korkuyorum niyese:/Aa süper, cok cagırmıyorlar demekki. Transfer tarihin ne zaman? Nar suyu, kabak cekirdegi ananas vs yiyor musun?![]()
Ben de duymamıştım,estrofem yan etki yapmadı mi hiç ben çok etkilenmeye başladımEtrofemin vajinalini ilk defa duydum... transfer oncesi baslayip 10. Haftaya kadar gunde 3 tane kullandim.. progestani vajinal kullaniyordum
Ben de duymamıştım,estrofem yan etki yapmadı mi hiç ben çok etkilenmeye başladım
Ben de yine tam tersi nasıl iştahsızlık halsizlik ateş basması yapıyorDoktorum bana yediklerine dilkat et istah acar bosuna kilo alma demisti
Ben de yine tam tersi nasıl iştahsızlık halsizlik ateş basması yapıyor
Onlarin hic biri olmadi... gecen senede bi transferim oldu o zamanda transferden once ve sonra 8 hafta kullandim o gebeligim devam etmedi. Bunda da dedigim gibi 10. Haftaya kadar kullandim ama pek yan etki gormedim.. ama normal etkiler hormon sonucta ,(
[/QUOTE mutlaka hormonlardan bu sersemlik hali...siz de inşallah sağ salim kucağınıza alım darısı bize inşallah
Kesinlikle 3kayıptan sonra zor geliyor inşallah bu sefer olurTesekkurler insallah... rahat birakin kendinizi ne kadar rahat o kadar iyi![]()
Ben bugun estrofemin 5.günündeyim, bugun günde 2 tane içmeye başladım. Henuz bir yan etkisini görmedim. Cok fazla halsizlik var, ama ilactan mı yoksa genel olarak yorgunluktan mı bilmiyorumKızlar ne alemdesiniz?benm estrofemde 8.günüm günde 4tane içiyorum ve su an cehennem ateşinde yanıyorum![]()
Transfer tarihi belli oldu mu?Kızlar dayanın ne zaman geçiyor biliyor musunuz yanında vajinal yoldan progesteron hormonu almaya başlayınca.sanırım dengeleniyor benim ilaçta 15.günüm bugün artık tamamen normale döndüm ishalim mide ağrım halsizliğim geçti çok şükür
6 Embriyoma 9lü pgt yapılıyor yarın sonuç gelirse ve inşallah sağlıklı olursa transfer yarın ya da pazar inşallahTransfer tarihi belli oldu mu?
Pazartesi başlıyorım crinone jel ve progynex iğneye.şimdi de iğneden korkuyorum acaba o neler yapacak diyeKızlar dayanın ne zaman geçiyor biliyor musunuz yanında vajinal yoldan progesteron hormonu almaya başlayınca.sanırım dengeleniyor benim ilaçta 15.günüm bugün artık tamamen normale döndüm ishalim mide ağrım halsizliğim geçti çok şükür
Ayyy hadi hayırlısı canım6 Embriyoma 9lü pgt yapılıyor yarın sonuç gelirse ve inşallah sağlıklı olursa transfer yarın ya da pazar inşallah![]()
Ben de pazartesi kontrole gidecegim, transfer tarihim belli olur mu acabaPazartesi başlıyorım crinone jel ve progynex iğneye.şimdi de iğneden korkuyorum acaba o neler yapacak diyeİlaçlarla boğuşmaktan henüz hamilelik hayali kurma evresine geçemedim 30 agustosta transfer var bir iki gün bari hayal kuraydım agız tadıyla yan etkisiz