• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem

Kızlar transfer öncesinde estrofem kullananlar herhangi bir yan etki yaşadı mi?ben adetimin 2.gününden beri kullanıyorum 2gündür halsizlik ateş basması yaşıyorum.kolumu kaldıracsk halim yok bir mutsuzum anlatamam.bunları yaşayan var mı
Biraz duygu değişimi ve halsizlik gibi olabiliyor canim ben hamileliğimin 10cu haftasına kadar kullandım uykudan baş kaldıramadım😂

benımde bugun 7. gunum estrofem de gunde ıkı kez ıcıyorum yarın 3 kez ıcıcem şiştim resmen halsizlik bende de var ve iştahım acıldı sureklı yemek ıstıyorum. bırde ılaca başladıgımın ıkıncı gunu kalca kemıgım agrıdı bugune kadar bebeler için herşeye deger bakalım benı de paartesı kontrole cagırdı ne zamantransfer olucak soyler herhalde doktorum
Ben de hiç bir etki yok canım estrofemle ilgili, ilaç mı alıyorum hissetmiyorum bile. Transferlerimiz yakın olacak, benim 5 eylul gibi gözüküyor

Ben de hiç bir etki yok canım estrofemle ilgili, ilaç mı alıyorum hissetmiyorum bile. Transferlerimiz yakın olacak, benim 5 eylul gibi gözüküyor
hadi bakalım hayırlısı ile inşallah guzel ve heyecanlı gunler bızı beklıyor yazarız burdan durumlarımızı

iç çamasırım ıslanıyordu.süphelendim.kontrole gittiğimde ultrasonda rahimde sıvı vardedi. ultrasonda gözüküyor.

düne kadar bana da oluyordu korktum şimdi. yumurtlama zamanları olan akıntı gibi.

Merhaba,
Ben de 20 gün önce rahim yapışıklığından histeroskopi oldum. 20 gündür günde 4 adet estrofem kullanıyorum.

Bende kullanmaya başladıktan bir gün sonra halsizlik, yorgunluk yaptı. Ve su anda da devam eden gövdemde, kolumda, bacagimda seğirmeler oluyor. Arastirinca karsima kotu kotu hastaliklar cikiyor, iyice anksiyetem artti. Vücudunda seyirme hisseden var mi bu dönemde?

Bu seğirmelere kafayi taktikca daha da seğiriyorum sanirim :(

Kızlar merhaba doktor rahim duvarının ince olduğunu söyledi aynı gün iki doktor biri 7 mm diğeri 5.8 mm dedi ilaç vermedi bir şey demedi sizinki inceymiş ama doktorunu mm paylaştı mı sizinle çok korktum çünkü bu ay gebelik bekliyordum

Estrofem kullanirken benim de ayni sekilde birikiyor, estrofem kesince sivi gidiyor. Ve cozumu bulamiyoryz
Transfer iptal edildi.adet sokturucu verildi.kullan 2 adetinle gel denildi.pandemi girdi araya bu sene temmuz da gittim.sonuc negatif.allah kolaylık versin sana

• Beğen
Reactions: 2be
Transfer iptal edildi.adet sokturucu verildi.kullan 2 adetinle gel denildi.pandemi girdi araya bu sene temmuz da gittim.sonuc negatif.allah kolaylık versin sana
Temmuzda hazirlanirken sivi yine olusmus muydu?
Kac ay ara vermis oldunuz?

Back
X