- 2 Nisan 2022
- 19
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Birkacderdimvar
-
Bana iftar ile sahur arasına kullan ilacı Zaten salı kontrol var o zaman tekrar değerlendiririz dediler her doktorun yaklaşımı aynı mı olur bilemiyorum amaYardımcı olabilecek kimse yok mu
Merhabalar canim,ben de pazartesi kullanmaya başladim bu ilaci,bende aşırı bulanti yaptiMerhabalar. Ben dondurulmuş embriyo transferi yapacağım. Ancak öncesinde vurulduğu lucrin iğneden dolayı adet günlerimde değişiklik oldu ve Ramazan ayına denk geliyor transferim. Devlet hastanesinde transfer olacağım ve doktora ulaşamıyorum. Ben estrofem i sabah 8 öğlen 16 gece 12de alıyorum normalde. Böyle yapmaya devam edersem Tam 1 ay bütün oruçlarımı yemek zorunda kalıyorumBu ilacı ramazan ayına göre düzenlemek mümkün müdür bilgisi olan var mı? Mesela birini sahurda birini iftarda birini de gece 11 gibi alabilir miyim
Merhaba, ben sordum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 şeklinde 6 tab. Kullanmam gerekiyordu. Günde 2 kez şeklinde ayarlama yapıldı sahurda 3 tab iftarda 3 tab olarak kullanacağım, ama her tedavi farklı olabilir yinede net bilgiyi kendi hekiminizden almanız lazimYardımcı olabilecek kimse yok mu
İnşaallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır tedavinizHaklisiniz soylediklerinizde ben de bu yuzden bugun son gunum,beni çok sarsti ilaclar,sonra kazasini tutarim allahin izniylesizin hem bebişiniz var siz hiç tutmayin
Amiiin,inşallah hepimiz sağlikli bir şekilde kucaklarimiza alalimİnşaallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır tedaviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?