• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem saatleri hakkında

Beni cok etkiledi oruç,bu kadar ilac kullanirken bu surecte vucudumun direncini etkilemek ve susuz birakmak istemedim,sonrasinda tutarim insallah🙏

Merhabalar. Ben dondurulmuş embriyo transferi yapacağım. Ancak öncesinde vurulduğu lucrin iğneden dolayı adet günlerimde değişiklik oldu ve Ramazan ayına denk geliyor transferim. Devlet hastanesinde transfer olacağım ve doktora ulaşamıyorum. Ben estrofem i sabah 8 öğlen 16 gece 12de alıyorum normalde. Böyle yapmaya devam edersem Tam 1 ay bütün oruçlarımı yemek zorunda kalıyorum 😔Bu ilacı ramazan ayına göre düzenlemek mümkün müdür bilgisi olan var mı? Mesela birini sahurda birini iftarda birini de gece 11 gibi alabilir miyim
Bu ilacın saati çok önemli doktorunuz hangi saatleri söylediyse öyle için dakikası dakikasına demişti bana da aynı şekilde yazıp

Estrofemi bulabildinizmi bende cok ariyorum piyasada yok diyorlar doktorda bulucaksin diyor anlamadim
Ben hiçbir yerde bulamadım doktor muadilini verdi. Daha sonra ecza depolarını aradım estrofem için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Tüp bebek hastasıyım bu ilacı hemen almak zorundayım deyince sağolsunlar 3 kutu birden buldular

Back