Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
estetikten korkuyordum .ama korkumun yersiz olduğunu gördüm .benim gibi olanlara
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, bende liposaction yaptırmak istiyorum basen bölgeme .şu anda Fiat araştırması yapıyorum sana ne kadara maal oldu iki ameliyat.
Fiyat araştırması değil önce dr araştırması yapın lütfen.
Hedefinizi doğru belirlerseniz hatalı tercih yapma ihtimaliniz azalacaktır.
3 doktor seçin ve 3'ünden fiyat alın.Yani doğru yöntemden başlayın,çok dağıtmayın kafanızı karıştırmayın.
UCUZ diye doktor seçmeyin.Pişman olmak istemiyorsanuz gözünüzü karartıp ucuz diye amelyat masasına yatmayın. Liposuction'ın operasyonu sonrasını iyi okuyup iyi anlayın, korse takma süreci vs var diye duydum, çok net bilmiyorum.
Amelyata karar vermeden önce , önce amelyat sonrası sıkıntıları iyi öğrenmenizi ve bu aşamalara hazır olup olmadığınızı bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca korkular yersiz değildir, narkoz alınacak her opersyon risklidir,kimse bunu unutmamalı.