Estetikle güzelleşmek altyapı gerektirirmi?

Bana da fotoğrafini gonderirmisin?

Merak ettim bir fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Burada birisine attım fotoğrafı beğendi ama bana yinede guzel oldugum inandirici gelmiyor.
Güzellik algısına uyduğumu düşünmüyorum tüm erkekler renkli gözlü uzun boylu kızları beğeniyor.
Sonuc yine yalnızlık...
Çevremde nekadar renkli gözlü uzun boylu ki varsa hepsinin folu isteyeni oluyor benimle ne sevgili olmak isteyen var nede dunurcu geliyor yıllardır.

Ben hatırlıyorum galiba sizi sarışın ya da kumral hoş bir bayandınız.Ben beğenmiştim.Güzellik göreceli bir kavram.Tabi ki , estetik ile ufak tefek değişiklikler yapılabilir istenirse.Biraz takıntı haline gelmiş galiba.

yÜzüne sadece burun dolgusu yaptırıp, saçlarına havalı bir model renk yaptırırsan bu işi çözersin.

Hayır hiç bir yerini ellettirme . Çok güzel bir kızsın Şu an herkes mr spark gibi ortalıkta geziniyor .çene hattın ayrıca çok güzel .Bence psikolojik destek al ve kendi güzelliğini anla

Yani inanılır gibi değil. 24 yaşındasınız henüz. Hani o yaşlardan geçmesem tamam diyeceğim. Resminizi arkadaşlar görmüş yorumlarından anladığım kadarıyla gayet güzelsiniz. Burun estetiğini anlarım hadi, göz kapağı ameliyatı nedir? Bu yaşta ne kadar bir sarkma olacak göz kapaklarınızda? Doktora da ne diyeyim! Daha canlı ve genç bir görünüm katar demiş. Zaten çok gençsiniz.. Gençlikten kasıt 10 yaş görünüm mü olmuş?

Fotoğraf gönderir misin cidden merak ettim

Valla daha çok para kazanmak için de gazlıyorlar insanı sadece strateji bu bir burun estetiği bile baya değişiklik yaratıyor yüzde biranda tüm yüz yapma bence. Psikoloğa gittin mi mesela hadi tüm yüzü yaptırdın bu sefer başka yerleri takacaksın?
Yuvarlak yüz de çok güzel insan yanak yağlarından ne ister ya yaşlanınca çöküyomuş resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…