• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik yaptirmak istiyorum ama param yok :(

Bir de cenesi yamuk olan ünlüler var ve bence cok değilse biraz asimetri güzel bile duruyo mesela öykü karayel,yasemin özilhan(estetik yaotirmadan önceki hali)
Yaa ben de Yasemin özilhanın suratındaki o değişim nerde diyordum. Dudaklarına dolgu yaptırmış ama başka bir şey vardı bana garip gelen. Cidden sen deyince doktorlar daki halini düşünüp Aha dedim 😂

Yaa ben de Yasemin özilhanın suratındaki o değişim nerde diyordum. Dudaklarına dolgu yaptırmış ama başka bir şey vardı bana garip gelen. Cidden sen deyince doktorlar daki halini düşünüp Aha dedim 😂
Yaptirmadigi yeri kalmamis ki kadının 🤷 Ama bence doktorlardaki hali çok daha güzeldi. Kadın takintili olmuş herhalde. Ben dudak dolgusunun fazlasini yakistirmiyorum kimseye

Ya ozelde cok pahalandi gecen sene 1000 tl ye botox yapan 1800 diyo simdi.kac tl dediler dolguyu size acaba paylasabilir misiniz
Sorma benim derdim de dudak dolgusu olduğu için 🤦🏻‍♀️ Bana cerrahpaşa kışın 1600 demişti dudak dolgusu için. Botoks vs ne kadardır bilmiyorum. Şimdi şehir dışındayım istanbula dönmeme biraz var dedim yaptırayım iyileşsin ama yok anacım küçük şehirde daha pahalıymış Bugün bir yere sordum 2000 dedi. İstanbulda 1500 e özel klinikte buldum belki istanbula dönünce oraya giderim.

Yaptirmadigi yeri kalmamis ki kadının 🤷 Ama bence doktorlardaki hali çok daha güzeldi. Kadın takintili olmuş herhalde. Ben dudak dolgusunun fazlasini yakistirmiyorum kimseye
Yok ben doktorlardaki halini dedim zaten yamuk falan değildi çenesi diye gayet düzgündü

Sorma benim derdim de dudak dolgusu olduğu için 🤦🏻‍♀️ Bana cerrahpaşa kışın 1600 demişti dudak dolgusu için. Botoks vs ne kadardır bilmiyorum. Şimdi şehir dışındayım istanbula dönmeme biraz var dedim yaptırayım iyileşsin ama yok anacım küçük şehirde daha pahalıymış Bugün bir yere sordum 2000 dedi. İstanbulda 1500 e özel klinikte buldum belki istanbula dönünce oraya giderim.
Piyasaya gore iyi 1600.2000 di dolgu
Su an pandemiden dolayi devlet hastaneleri estetik operasyon yapmiyorlar

kızlar burada devlette silikon falan yaptıran var mı? ya da göz kapağı gerdirme falan? özelde fiyatlar uçmuş dolar yüzünden bursada iyi bir doktor duymustum devlette ama emin olamıyorum. burada bi üyeyle konusuyorduk bi ara estetik baslığında araya baska seyler girdi sonra

kızlar burada devlette silikon falan yaptıran var mı? ya da göz kapağı gerdirme falan? özelde fiyatlar uçmuş dolar yüzünden bursada iyi bir doktor duymustum devlette ama emin olamıyorum. burada bi üyeyle konusuyorduk bi ara estetik baslığında araya baska seyler girdi sonra
Ismi ne doktorun

ben çeneme 1cc dolgu yaptırdım 1k tuttuydu. ( : D )
ama şimdi zam falan geldi 1k'yı geçti tebi.
ben de yanaklarımı aldırmak istiyorum yok mu çareo_O
elmacıklarım pofuduk poğaça gibi oluyor gülerken.. sana verebilirim yanağımdaki dolguları..

Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yok :KK43: Çenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı? :KK43:
merhaba çene için dolgu yerine ameliyatı tercih etmeniz daha kalıcı bence.Dolgu bir sene içinde eriyip gidecek ve her sene artan dolgu fiyatı ödemektense ameliyat mantıklı.Ama zor bir işlem ve dr cok önemli bu konuda.Bu tür işlemler ciddi maliyet istiyor bir kez başlandığında da devamı geliyor psikolojik olarakta istiyor kişi mesela benn:) maddi olarak kısıtlıysanız kökten cözüme odaklı hareket edin verilecek para bir kereye mahsus olsun bence çenede...

Back
X