kiz ben kendimden korkmuyorum simdilik, kizimin yirmilik disini cketirecegiz ondan korkuyorum ama simdi cektirmeyecegiz, benim ameliyatimdan sonr ayani mayis sonunda cektriecegiz, ya turkiye d eya burada daha cok agirisi yok ama cenede yer olmadigi icin ameliyat yapilmais lazim, ona korkuyorum.canımmm sen evrene lütfen iyi mesaj gönder ve düşünme tamam ameliyat gecesi bende zırladım vasiyetname yazdımm kocaya dedimm çoluğa çocuğa iyi bak malı mülkü eşit dağıt kardeşler arası sorun olmasın bunlar normal ama inan bişey olmuyor sen akıllı kadınsın doktorunu da iyi seçeceksin hastaneyidee yok ölen hadi kötü düşünme
seni ameliyat edecek doktorun vayyy halineee valla adam mesleği bırakır senden sonra kesinnnpanik atak, ankisyete ne arasna var iste bendehep bu kocamin hastaligind aoldu bunlar , o iyilesti cok sukru ben hala iyilesemedim, am aiyielsecegim Allah in izni ile.
hahahhaha tammmm catlaksin tammmmhe valla var diyorumm:)))))))) doktor bana demişti yemeyin ben dedim parası ile değil miii yatarım kesersiniz yağlarııı
hımmm evlat olunca yandık zaten en kötü en vahim senaryoyu bende çizer yazar oynarım canım haklısın araştır iyi doktor iyi klinic sorun olmazkiz ben kendimden korkmuyorum simdilik, kizimin yirmilik disini cketirecegiz ondan korkuyorum ama simdi cektirmeyecegiz, benim ameliyatimdan sonr ayani mayis sonunda cektriecegiz, ya turkiye d eya burada daha cok agirisi yok ama cenede yer olmadigi icin ameliyat yapilmais lazim, ona korkuyorum.
kizimin bebekken doktoru farketmisti benim durumumu,ilk o demisti ban asiz psikiyatriste gidin diye, iste hastalik durumlarind apanik oluyroum, sevdikelrimi kaybedecegim diye korkuyorumseni ameliyat edecek doktorun vayyy halineee valla adam mesleği bırakır senden sonra kesinnn
allah korusun canım tüm sevdiklerimizi ve bizlerikizimin bebekken doktoru farketmisti benim durumumu,ilk o demisti ban asiz psikiyatriste gidin diye, iste hastalik durumlarind apanik oluyroum, sevdikelrimi kaybedecegim diye korkuyorum
arastiracagim insallah ama merak ettigim sey, anesteziye alerjisi varmi yok mu onu nasil ogrenirim, riske girmeden?hımmm evlat olunca yandık zaten en kötü en vahi senaryoyu bende çizer yazar oynarım canım haklısın araştır iyi doktor iyi klinic sorun olmaz
amin amin amin ecmainallah korusun canım tüm sevdiklerimizi ve bizleri
canım bir test var onu yaptır alerjisi varmı yokmu hatta de sen bazı ilaçlara var tepkisi detaylı bakarlararastiracagim insallah ama merak ettigim sey, anesteziye alerjisi varmi yok mu onu nasil ogrenirim, riske girmeden?
sagol bıtanecım cok haklısnCanım korkma bişi olmaz kimseye. Aklından kötü şeyleri at. Hep iyi düşün. Kendine ine kendin yardım edebilirsin bu konuda
kız tek ciğ köfte değil neler yenmedi kiii doğım odası hal etmişti açık büfeee hatta ççok du yiyecek evlere bile gönderdik gelenlerleamin amin amin ecmain
kapatalim kotu konulari daha da kotu oluyorum, uzerimdne ter bosaliyor, bosver sen anlat nasil yedin o cig kofteleri?
bu test i istanbulda yapiyrolar snairim, yaptirayim canim, ki bend egeldigidm ekendime yaptiracagim ,cunku gecen sene iki kere antibiotik zehirlenmesi yasadim, alerjim varmis bazi antibiyotiklere.canım bir test var onu yaptır alerjisi varmı yokmu hatta de sen bazı ilaçlara var tepkisi detaylı bakarlar
Tr de yaptırt canım. Burda çokmiyi dişöhastaneleri varkiz ben kendimden korkmuyorum simdilik, kizimin yirmilik disini cketirecegiz ondan korkuyorum ama simdi cektirmeyecegiz, benim ameliyatimdan sonr ayani mayis sonunda cektriecegiz, ya turkiye d eya burada daha cok agirisi yok ama cenede yer olmadigi icin ameliyat yapilmais lazim, ona korkuyorum.
doktorada ıkram ettınız mıkız tek ciğ köfte değil neler yenmedi kiii doğım odası hal etmişti açık büfeee hatta ççok du yiyecek evlere bile gönderdik gelenlerle
tabi yapıyorlar ve mutlaka yaptır canımcımbu test i istanbulda yapiyrolar snairim, yaptirayim canim, ki bend egeldigidm ekendime yaptiracagim ,cunku gecen sene iki kere antibiotik zehirlenmesi yasadim, alerjim varmis bazi antibiyotiklere.
İyi geceler jelooooHepiniz kocaman öpüyorumburaya takılınca çıkmak zorr sohbet keyifli iyi geceler kızlarr sevgiler
tamam tr de yaptriayim canim benim en iyisi o bencede, tr de hem kendi dilimi konusuyor doktorlarTr de yaptırt canım. Burda çokmiyi dişöhastaneleri var
bu test i istanbulda yapiyrolar snairim, yaptirayim canim, ki bend egeldigidm ekendime yaptiracagim ,cunku gecen sene iki kere antibiotik zehirlenmesi yasadim, alerjim varmis bazi antibiyotiklere.
canım kızına narkoz vermıycekler sadece uyku halınde olucak bana sor sen kesın emınmbu test i istanbulda yapiyrolar snairim, yaptirayim canim, ki bend egeldigidm ekendime yaptiracagim ,cunku gecen sene iki kere antibiotik zehirlenmesi yasadim, alerjim varmis bazi antibiyotiklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?