Sen niye sıkıldın canımpukka skılınca bende skıldım kısslar onu cok ıyı anlıyorum bende oyleyım aynıyız hatta ben gızlı pskopat olabılırımne olucak bu halımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye sıkıldın canımpukka skılınca bende skıldım kısslar onu cok ıyı anlıyorum bende oyleyım aynıyız hatta ben gızlı pskopat olabılırımne olucak bu halımız
buyuk ıhtımal benım de çatlak olduğumu anladı zatenvalla demiştir hepsi manyakk
Bentoprak nasıl
Hahahaaa. Adama saydırdım diyosun tabiki öyle düşünmüştür ne düşünecekbuyuk ıhtımal benım de çatlak olduğumu anladı zaten
bende oyleyımnazım kardesımı arıyorum sureklı bısey oldu sanıyorum bıde yalnızım ya evde korkuruyorumSen niye sıkıldın canım
Söyle lütfen. Yüzü gergin dimi. Hala koruyo sıkılığınıiyi yakında görüşürüz selamını söylerim
uçmuş çatlak hemdeHahahaaa. Adama saydırdım diyosun tabiki öyle düşünmüştür ne düşünecek
Nlglp mi ne vardı birde hatırladığım
yok yere düştü yüzüüü kız paralı ooo gerdirir yineeeeSöyle lütfen. Yüzü gergin dimi. Hala koruyo sıkılığını
Canım korkma bişi olmaz kimseye. Aklından kötü şeyleri at. Hep iyi düşün. Kendine ine kendin yardım edebilirsin bu konudabende oyleyımnazım kardesımı arıyorum sureklı bısey oldu sanıyorum bıde yalnızım ya evde korkuruyorum
adam uzmanlaştı çok çatlak gidinceee şak diye anlıyorrbuyuk ıhtımal benım de çatlak olduğumu anladı zaten
hahahaaaa. Yeşilkeebek mi ne yazdıydı ya benim eskiye döndü diye. Bentoprak ta durum nasıl dedimdiyok yere düştü yüzüüü kız paralı ooo gerdirir yineeee
karin germe ameliyatindan sonra cig kofte yenir mi kizz?oha yani benden de catlaksin sen galibaadam uzmanlaştı çok çatlak gidinceee şak diye anlıyorr
Panik atak oluyosun canım. Derin nefes al böyle durumlardageldim kizlar dusunmemeye calisacagim, drlar ile gorusurum, beni rahatlatir onlar insallah, elimd edegil, boyle bir sey duydugum an nefesim kesiliyor, yikandim bask aseyle rdusuneyim yoksa bayilirim tam psikopatim iste, hormonlarim hemen harekete geciyor boyle bir sey duyunca, kalbim hizli atiyor, nefesim daraliyor vs vs
Oh ne güzl. İyi gezmeler canımo tanıdığım en nadir özel yürekli insanlardan aşkım benim önümüzdeki ay o ben ve oğltkn kapadokyadayız
canımmm sen evrene lütfen iyi mesaj gönder ve düşünme tamam ameliyat gecesi bende zırladım vasiyetname yazdımm kocaya dedimm çoluğa çocuğa iyi bak malı mülkü eşit dağıt kardeşler arası sorun olmasın bunlar normal ama inan bişey olmuyor sen akıllı kadınsın doktorunu da iyi seçeceksin hastaneyidee yok ölen hadi kötü düşünmegeldim kizlar dusunmemeye calisacagim, drlar ile gorusurum, beni rahatlatir onlar insallah, elimd edegil, boyle bir sey duydugum an nefesim kesiliyor, yikandim bask aseyle rdusuneyim yoksa bayilirim tam psikopatim iste, hormonlarim hemen harekete geciyor boyle bir sey duyunca, kalbim hizli atiyor, nefesim daraliyor vs vs
panik atak, ankisyete ne arasna var iste bende hep bu kocamin hastaligind aoldu bunlar , o iyilesti cok sukru ben hala iyilesemedim, am aiyielsecegim Allah in izni ile.Panik atak oluyosun canım. Derin nefes al böyle durumlarda
he valla var diyorumm:)))))))) doktor bana demişti yemeyin ben dedim parası ile değil miii yatarım kesersiniz yağlarıııkarin germe ameliyatindan sonra cig kofte yenir mi kizz?oha yani benden de catlaksin sen galiba