kırmızı bülten çıkarttırırım yeterki kafama takmıyim seniBende 21 inde face i kk yi kapatir kacarim
İpek çiftliği mi. Bende inceliycem. Sen ordan kargo ile mi getiryiyosun canımmisch im benim süt yourt kısaca hersey ama hersey ipek çiftliğinden geliyor ..bir incele sitelerini..ama ben bu bebler sayesinde gıda uzmanı oldumm..inanın prof kadar bilgi sahibi oldumm....en güvenilir burası ve müşterilerini duysanızz inannamazsınız ..sezen den ajda dan tutun da koçlar sabancılar tüm proflar ve hatta bim in sahipleri de var.
Ayy merak ettimmm. Teması ne? Ne olacamheee atarım yarınn ..çoook komiik diiş şeklinde pasta yapıolarrrr.....ama kızlar asıll doumgününü bekleyinnn coook idddialıyımm zati organizasyon şirketine verdimm ..elbisem bile temalı terziye diktiriyorum..çoook komik olacamm coook gülmeyin lütfen...
En son elini bana vermiştin mail e gidiyodukk. Aaa arkama bi baktım yok olmuşun. Uykuya dıyurulurkızlar uyku gozumden akuyorr...ay ne tatlı geldi..uyku kardeşim vr elini..usul usul..nasıldı devamı...
iyi geceleerrrr
iyi uykular canim, uyu uyu da daha da guzelleskızlar uyku gozumden akuyorr...ay ne tatlı geldi..uyku kardeşim vr elini..usul usul..nasıldı devamı...
iyi geceleerrrr
naz cım evet her salı otomatik hiic şaşmaz kaolilerim gelir....süt yourt yumurta sebze meyve hersey tüm mutfak oradan ..naz bak şaka değil lütfen kızına yedirme market ürünü bak anlatsam içerikleri korkarsın ya da sen akıllı kadınsın al bir yumurta süt teste gönder bak değerleri ne çıkacak.
Ayyy çok şirinnnn. Sen nesin miny mouse olsaydınnaz ,tema Donald duck...Mickey kardeşler ,varyemez amca falan vardı ya onlar işte....
heee aynen oyle kulaklı falan......Ayyy çok şirinnnn. Sen nesin miny mouse olsaydın
hahahhahaaaaaaaaaaBende
kırmızı bülten çıkarttırırım yeterki kafama takmıyim seni
hahahhahaaaaaaaaaacok degisirsem bu ulkeye d esokmazlar beni, bakacaklar pasaport resimi baska ben baska, en iyisi koye gider saklanirim ben senden
hahahha yine mi yattin laaa, otur uyuma ki yarin tum gun uyu, bebeklerde kurtulsun sendenheee aynen oyle kulaklı falan......
hadii canımmm mucxxxxxxxxxxxxxx..yarın görüşürüzzzzz...
saka aka benimde gelmeme az kaldi, dusun dusun inan bayagi bir gerildim, kocamla kizimdan ayrilacagim, onlari da daha gitmeden ozlemeye basladimBen bi yolunu bulurum. Üzerinde biras düşünim yeter.
Pukka cım sonuç mutlaka iyi olacak. Sen bilinçli bir hastasın. En iyi dr. Yi seçip kararlı şekilde isteklerini sıralayıp mutlaka istediğin sonuca ulaşacaksınsaka aka benimde gelmeme az kaldi, dusun dusun inan bayagi bir gerildim, kocamla kizimdan ayrilacagim, onlari da daha gitmeden ozlemeye basladiminsallah sonuc cok iyi olur da ,sana da guzel bir ornek olurum insallah
tr de ne kadar kalıcaksın. Marmatise geçicem diyotsunsaka aka benimde gelmeme az kaldi, dusun dusun inan bayagi bir gerildim, kocamla kizimdan ayrilacagim, onlari da daha gitmeden ozlemeye basladiminsallah sonuc cok iyi olur da ,sana da guzel bir ornek olurum insallah
1 ay kadar sanirim,tr de ne kadar kalıcaksın. Marmatise geçicem diyotsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?