pukka evet gerçekten hiiic yorumm yapmıyorlar gerçekten özleri boyleee...benim de cook dikkatimi çekerdi fr ler böyle yaa ben ısrarla laf atardımm o nasıl bu nasılll yoook anam o gözle bakmıyorlar .Evet iste ama burada hic olumsuz elestiri olmayinca salabilirsin kendini(((
mischhneler yaptın anlat da azıcık ucundan kıyısından sosyalleşelimm...öğrenelim dış dünya nasıl
Yorum yapmak ayippukka evet gerçekten hiiic yorumm yapmıyorlar gerçekten özleri boyleee...benim de cook dikkatimi çekerdi fr ler böyle yaa ben ısrarla laf atardımm o nasıl bu nasılll yoook anam o gözle bakmıyorlar .
yavvruummm sana hst yorumumu mailde uzun yazdımm sanırım okumadınnn..olsunnn bebegimm bii daha yaparım sana..kısaca coooook sevindimm sonuçlara ve dedimm kii aman yemenize içmenize dikkat edinn..ve en az 10 kere yazdım bizim kızlar hiiic iplemedi ama barii sen beniiciddiye allll ve lütfen marketlerden uzak dur.hastanedeydim printim..kadınsal mevzular..spora cok gittim heralde belim ağrıdı gece..zaten gece bel ağrıalrım meşhurdu..uzun süre uyku da iyi gelmiyo tutuluyorum..
sen ne yaptın..doğum gunleri mi yarın diş bugdayı gunu mu?hazırlıklar tamam mı..
İngilizleri bilmem gitmedim ama fransızlar pek zarif , ince ve bakımlılar.Evet iste ama burada hic olumsuz elestiri olmayinca salabilirsin kendini(((
Gecmis olsun canim,geldin aramiza dondun ya muhim olan buhastanedeydim printim..kadınsal mevzular..spora cok gittim heralde belim ağrıdı gece..zaten gece bel ağrıalrım meşhurdu..uzun süre uyku da iyi gelmiyo tutuluyorum..
sen ne yaptın..doğum gunleri mi yarın diş bugdayı gunu mu?hazırlıklar tamam mı..
Ay o kadarı da fazla ilgisizlik yaw.
Bir ara geçen yılın başı bir oda atkadaşım vardı iş yerinde. Kız yan masamda. Ben kalp krizi gwçirip yere yığılsam yeminle yere niye düştü bu diye bakmaz, işine devam ederdi herhalde. O kadarı da fazla yaw. Herşeyin ortası iyi
Hahahaha ingilizler esofmanli,obezlerİngilizleri bilmem gitmedim ama fransızlar pek zarif , ince ve bakımlılar.
Onlara bakıp salamaz insan kendini yaw. Özünde türklük yok mumsrmin. Onlar süzmesede sen onları süzüp inceliyosundur. İngilizlerde bakımlı ve güzel ise illa sende bakarsın kendine
ne yaptıysan artık kıza
Anammm sen o zaman yandın. Kendini zayif zannedip yedikçe yersin. Bati buzdolabının üstüne kate moos un fotosunu koyHahahaha ingilizler esofmanli,obezlerBen zafiyet geciriyorum ,kiloluyum desem kizarlar,cok zayifsin fiye ve bunu gercekten boyle dusundukleri icin yakin arkadaslarim oyle diyorlar. Fransa da coook zarif bayanlar ve coook elitler bence
Bende isterm dis hedigi baaneeemisch imm doğum günü 23 nisan ..yapmayacaktım ama sırf foto çekeyim diye yarın diş buğdayı yapacam albümlerinde olsun anam 40 ında dourdu vazgeçmiş hayattan bezmiş demesiler diye yarın diş buğdayı yapacam...
Yap canım. Yatın da 23 ünde de foto istiyoz. Bende 25 indeki düğün den fotolar paylaşırımmisch imm doğum günü 23 nisan ..yapmayacaktım ama sırf foto çekeyim diye yarın diş buğdayı yapacam albümlerinde olsun anam 40 ında dourdu vazgeçmiş hayattan bezmiş demesiler diye yarın diş buğdayı yapacam...
sen hst e yat ben sana gönderecemmmBende isterm dis hedigi baaneee
Yok yok en kisa zmanada diyete girecegim insallah insallah insallah, ameliyattan 1 ay sonra insallah.Anammm sen o zaman yandın. Kendini zayif zannedip yedikçe yersin. Bati buzdolabının üstüne kate moos un fotosunu koy
Bende 21 inde face i kk yi kapatir kacarimYap canım. Yatın da 23 ünde de foto istiyoz. Bende 25 indeki düğün den fotolar paylaşırım
yavvruummm sana hst yorumumu mailde uzun yazdımm sanırım okumadınnn..olsunnn bebegimm bii daha yaparım sana..kısaca coooook sevindimm sonuçlara ve dedimm kii aman yemenize içmenize dikkat edinn..ve en az 10 kere yazdım bizim kızlar hiiic iplemedi ama barii sen beniiciddiye allll ve lütfen marketlerden uzak dur.
heee atarım yarınn ..çoook komiik diiş şeklinde pasta yapıolarrrr.....Yap canım. Yatın da 23 ünde de foto istiyoz. Bende 25 indeki düğün den fotolar paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?