- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
vede sevgı arsızı tesekur ederım jeloommşirine senii görmemek mümkün müüü en genç en asabiii üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vede sevgı arsızı tesekur ederım jeloommşirine senii görmemek mümkün müüü en genç en asabiii üye
Ben yanlış anladım o zaman. Tr de kızınla da olucaksın yani bir arakizimla donusumlu degil ki, kizim bendne 1 ay once gelecek
tamam merak etmem ben canimdünürüm yanındayım damadın laaa merak etmeeee sen
kıyamam arkdsını da dusunurmusE iyide mailde yazıp duruyodun. Bende görürsün dedim. O ara print ders çalışıcak o deyince ses etmedim bi daha
vede sevgı arsızı tesekur ederım jeloomm
Hmmmm. Sen misch gibim değilsin demek, hakikatlisin, dostlarında hakikatli ne güsel
efeeet canımcım napıyım sız alıştırdınız hep ısterımmha ha aha ha ne olacak bu halimiz sevgi sevgi diye ölüyoruz
Bizde hep severiz nolacakefeeet canımcım napıyım sız alıştırdınız hep ısterımm
efeeet canımcım napıyım sız alıştırdınız hep ısterımm
Senin oğlan kaç yaşında jelosen iste miniğimmm veririz sevgi yaşın küççük olsa gelinde yaparım da daha çok severimdee
tesekur ederımmmBizde hep severiz nolacak
Ay doğru ya. Kıyamammmmm. Bugün zor bi gündü onun için. Saldırmiyim daha da
büyük 22,küçük 6.yaşında canım hangisi uyarsa olur düşün sennnSenin oğlan kaç yaşında jelo
goruruler internettenBen yanlış anladım o zaman. Tr de kızınla da olucaksın yani bir ara
Ama amel. Sonrası seni 1 ay göremeyecekler dimi. Merak ederler yaa
hahahhaahaha yok kısssesek kadarım o uymadı benı sevmedıler galıba böyle oldum canımcımsen iste miniğimmm veririz sevgi yaşın küççük olsa gelinde yaparım da daha çok severimdee
Ben hastanede damar yolu açılırken bile desteğimi verdim.tabi tabii yanında olamadık reelde yazılarımızla moral olalım
bende ısterım baakkBen hastanede damar yolu açılırken bile desteğimi verdim.
Hakikatliyimdir ben. Sevdim mi tam severim, bırakmam 3 günde ( ay alışmış kudurmuştan beter, duramaıyorum misch kinaye yapmadan)