insallah canim, bu isler biraz da sansa bakiyor, en basarili doktoru secersin ama yine de olmazsa olmazPukka cım sonuç mutlaka iyi olacak. Sen bilinçli bir hastasın. En iyi dr. Yi seçip kararlı şekilde isteklerini sıralayıp mutlaka istediğin sonuca ulaşacaksın
naz kusum haber verdıydı bana yenı gördüm kostumgeldım başka kımse soylemedınaz bu millet nerede herkes uyudu mu? bak marko seni seviyorum deyip duruyor ama hic gelmiyro yanina
Tabiki şans da önemli. İyi düşün iyi olsun ama.insallah canim, bu isler biraz da sansa bakiyor, en basarili doktoru secersin ama yine de olmazsa olmaz
Black nerdesin ayol. Kaç saat oldu maile yazdım gel die. Şimdi mi gelinirnaz kusum haber verdıydı bana yenı gördüm kostumgeldım başka kımse soylemedı
gelmeyecek kizim ile esim, ben buraya gelinc ekizim tr ye tatile gidecek cunku okulu kapanacak, burada bir ay kalip tr ye tatile gelecegim ben de, yine bir ay tr de kalacagim, buraya gelecegim bu sefere esim gidecek tr ye tatileTabiki şans da önemli. İyi düşün iyi olsun ama.
1 ay kızın eşin gelmiycekler mi
He valla. Marco uğramadı bugün. Sattı beni. Mich de güzelliğine çok düşkün göz altları çöker möker diye yatmaya gittinaz bu millet nerede herkes uyudu mu? bak marko seni seviyorum deyip duruyor ama hic gelmiyro yanina
maıl kullama ozurluym nazım vatsaptan bır hello deseydınkosardım hemen yenı gordumBlack nerdesin ayol. Kaç saat oldu maile yazdım gel die. Şimdi mi gelinir
hosgeldin canim benimhuhhhuuu bengeldım kıssslar
qıssJelesec nerelerdesin..hangi sosyal ağlardasın bakıyım..bu odaya giren öyle kafasına göre çıkamaz nihahah
Aa o ne öyle ayol. Kızınla sende gel gene. Eşinle dönüşümü anlafım da kızın yanında olsun tatildegelmeyecek kizim ile esim, ben buraya gelinc ekizim tr ye tatile gidecek cunku okulu kapanacak, burada bir ay kalip tr ye tatile gelecegim ben de, yine bir ay tr de kalacagim, buraya gelecegim bu sefere esim gidecek tr ye tatile
pukacım bız varız arkdsmgelmeyecek kizim ile esim, ben buraya gelinc ekizim tr ye tatile gidecek cunku okulu kapanacak, burada bir ay kalip tr ye tatile gelecegim ben de, yine bir ay tr de kalacagim, buraya gelecegim bu sefere esim gidecek tr ye tatile
jelsecek bende burdayım canımcanım seni gördüğüme sevindim tekrar çok geçmiş olsunn, ha ha ha ha yok yokk buralardayımm merak etme bırakmam sizlerii
Ooo kimler gelmişşşş. Noldu diğer ağlardaki arkadaşların uyudu mucanım seni gördüğüme sevindim tekrar çok geçmiş olsunn, ha ha ha ha yok yokk buralardayımm merak etme bırakmam sizlerii
sagol canim iyi ki varsinizpukacım bız varız arkdsmuzulme sen
jelsecek bende burdayım canım
dünürüm yanındayım damadın laaasagol canim iyi ki varsiniz
kizimla donusumlu degil ki, kizim bendne 1 ay once gelecekAa o ne öyle ayol. Kızınla sende gel gene. Eşinle dönüşümü anlafım da kızın yanında olsun tatilde
E iyide mailde yazıp duruyodun. Bende görürsün dedim. O ara print ders çalışıcak o deyince ses etmedim bi dahamaıl kullama ozurluym nazım vatsaptan bır hello deseydınkosardım hemen yenı gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?