- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Sarisin olsana, coook guzeldin ruyamdaistiyosan senin için arşın olurum bebemm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarisin olsana, coook guzeldin ruyamdaistiyosan senin için arşın olurum bebemm..
Anlamayız biz öyle kaçmaktan felan. Valla aranıyor diye gazetelere tam sayfa ilan verir gene bulurum seni, gelirim yanına. Biz eleştrileti yumuşak yapıyoruz. Marco cum biraz sivri dilli. Şak şak söylüyoLaaa ben bu akdar elestiriye gelemem, amiyat sonqrsi en iyisi uyeligi kapatim toz olmak:)))) Marko dan korktum
Burada kanunen yasaklanmis durumda bu tarz seyler,insanlarin umru da degil zaten,ikinci gune kor olsan, ne oldu diye sormazlar burada...
Sarisin olsana, coook guzeldin ruyamda
Ay o kadarı da fazla ilgisizlik yaw.Burada kanunen yasaklanmis durumda bu tarz seyler,insanlarin umru da degil zaten,ikinci gune kor olsan, ne oldu diye sormazlar burada...
Ben korkarim kiz elestiriden, arkamdan dedikodumu yapmaniza izin veriyorum.yeter ki yuzume sak sak elestiri yapmayin kaldiramam benAnlamayız biz öyle kaçmaktan felan. Valla aranıyor diye gazetelere tam sayfa ilan verir gene bulurum seni, gelirim yanına. Biz eleştrileti yumuşak yapıyoruz. Marco cum biraz sivri dilli. Şak şak söylüyo
Ruyamda da zaten balyajliydin:) cok guzeldin ,ruyamda bile guzeldin yanilenslerim var zate renkli..saçımın yeni rengini çok sevdim balyaj bal köpüğü..belki daha açtırırım..snein için
Ayy kıyamammmm. Bende tesadüfen girdim de gördüm bunları, çak çak konuşuyolar. Bizi bırakmışlar odadayaaaww aşşkolsuun ben de saf saf mail bekliyoomm sizdennnnnn
Yok yete dusersen hemen mudahale ederler ama pzellikle dis goruntunde olan kotu degisimlete yorum yapilmiyor , hatta farkedilmemis gibi davraniliyorAy o kadarı da fazla ilgisizlik yaw.
Bir ara geçen yılın başı bir oda atkadaşım vardı iş yerinde. Kız yan masamda. Ben kalp krizi gwçirip yere yığılsam yeminle yere niye düştü bu diye bakmaz, işine devam ederdi herhalde. O kadarı da fazla yaw. Herşeyin ortası iyi
cnm evet fr ler de bu konuda mal gibi.Yok yete dusersen hemen mudahale ederler ama pzellikle dis goruntunde olan kotu degisimlete yorum yapilmiyor , hatta farkedilmemis gibi davraniliyor
E o zaman iyiymiş. Burada uygulamaya yaptıkları gibi öküzlük yapan çok olur.Yok yete dusersen hemen mudahale ederler ama pzellikle dis goruntunde olan kotu degisimlete yorum yapilmiyor , hatta farkedilmemis gibi davraniliyor
Ha tamam bende mailden gel diye kıza sarktımdıbalack ders çalışacak kızlarr..
Evet iste ama burada hic olumsuz elestiri olmayinca salabilirsin kendini(((E o zaman iyiymiş. Burada uygulamaya yaptıkları gibi öküzlük yapan çok olur.