- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Pukacigim olmasaydi ben napardim o buldu Iyi doktorlari mehmet mutafi Allah razi olsun ondan boyle insanlarda var cok sukur kizlar heoiniz gercek misin ayol sizi buldugum icin cok sansliyimgörümceye bakan gelin mi olurmuşşş...yavvruuummm senin nesliin çoktan tükendiii...kocan duysun daaa ayaklarını yıkayıp suyunu içsin.
Canim benim o senin iyiligin senin guzel gorusun, bebeklerin dogum gunu geliyor ha, hadi gozun aydin, bundan sonra isin daha da zor , kacarlar,duserlerkuşşşummm sizin iyiliğiniz yüzünüze yansımış..boşuna sevmedim ben pukkayı da naz ı da....hep söylerim,iyikalplilik ,komple olur onu severeim bunu sevmem le olmaz.....iste görmek isteyen gelsin buyursun.
kuşşşummm sizin iyiliğiniz yüzünüze yansımış..boşuna sevmedim ben pukkayı da naz ı da....hep söylerim,iyikalplilik ,komple olur onu severeim bunu sevmem le olmaz.....iste görmek isteyen gelsin buyursun.
Canimin Ici pukkam ben ne gune duruyorum sana ben bakicam itiraz istememPazartesi o ameliyat olsa, carsamba ben olsam super olur veya benden 10 gun sonra o ameliyat olsa da olur bakalim, hayirlisi insallah
Adama bişiler mi yazmıştın neydi unuttumAtildim yine naz kusuuum oyle yapicam ercan bey cikarken bana elde salamisti babacan tavirla bide ayip oldu
Sen zaten vok iyidin soylemeye gerek bile yok, burada tek kotu var o da mischYa ben ya ben
Evet böyle ayarlansa çok iyi olur.Pazartesi o ameliyat olsa, carsamba ben olsam super olur veya benden 10 gun sonra o ameliyat olsa da olur bakalim, hayirlisi insallah
Sagol canim benim, sana da ben bakarim bodrum dan bizim ev cok da uzak degil 4 saatCanimin Ici pukkam ben ne gune duruyorum sana ben bakicam itiraz istemem
Canim oyle deme, ne olacak ki, Allah iyi olacak hastanin ayagina dr u yollarmis ,senin is biraz oyle olduPukacigim olmasaydi ben napardim o buldu Iyi doktorlari mehmet mutafi Allah razi olsun ondan boyle insanlarda var cok sukur kizlar heoiniz gercek misin ayol sizi buldugum icin cok sansliyim
Ay evet evet eziyo bizi. Havalı kadın hakkaten beaaa. Böyle bi entel havalar, köpüşler falan. Zumbalar, pilatesler, sosyal çevrem çoktur demeler. Sosyetik bişi. İstanbul jetsetninden olabilir. Saklıyo belki kendisiniSen zaten vok iyidin soylemeye gerek bile yok, burada tek kotu var o da mischGuzelligiyle zayifligiyla pilatesiyle hatta kopusuyle bize hava atiyor eziyor bizi
Ameliyat bodrumdamı olacak. Toplaşıp geliriz kız. Hem tatil hemde sana bakarız, moral veririz.Sagol canim benim, sana da ben bakarim bodrum dan bizim ev cok da uzak degil 4 saat
Kesinlikle eziyorAy evet evet eziyo bizi. Havalı kadın hakkaten beaaa. Böyle bi entel havalar, köpüşler falan. Zumbalar, pilatesler, sosyal çevrem çoktur demeler. Sosyetik bişi. İstanbul jetsetninden olabilir. Saklıyo belki kendisini
bebegiimmmmmmm...sen bebeksiiinnnnnnnn...senn bizim gözbebegimizsiiinnnnn...fokus mokus takılıyom ama ben kendimi cok iyi hissediyommmm ,dr cimm coook iyiydi ve bana coook iyi geldii sayende bebegiimmmmm..ben de düşünüyorum sen gerçek misin bu devirde...hüzünlü prensessim benim.Ya ben ya ben
Bitanecim senin kalbin temiz oldugu Icin vesile oldun nasip oldu ben durucam gece yaninda gorumcen rahatsiz zaten hic zahmet etmesin lutfen gercekten cok istiyorum isim gucum yok sana bakicamSagol canim benim, sana da ben bakarim bodrum dan bizim ev cok da uzak degil 4 saat
kokoşşşşşşşşşşş ummm benimmmmm ..Ay evet evet eziyo bizi. Havalı kadın hakkaten beaaa. Böyle bi entel havalar, köpüşler falan. Zumbalar, pilatesler, sosyal çevrem çoktur demeler. Sosyetik bişi. İstanbul jetsetninden olabilir. Saklıyo belki kendisini
Bitaneciiimmm minik kusummmmm hosgekmisya bir gün tatil yapsak yazmasak arkadaşlar ne dersinizbir sürü güzelim mesajı kaçırdım okuyamadım..onları bi okusak diyorum boş vakit yaratıp..size yazacam diye gozume masaj yapmadığımı fark ettim..e eller çalışıyo mütemadiyen
Sagol canim benim, geleyim ayarlariz insallah sagolasinBitanecim senin kalbin temiz oldugu Icin vesile oldun nasip oldu ben durucam gece yaninda gorumcen rahatsiz zaten hic zahmet etmesin lutfen gercekten cok istiyorum isim gucum yok sana bakicam