Hmmmm. Canım kansere yatkın hücre varsa önlem için o bölgede göremedikleri hücreleri yakıyolar ki tedbir olsun.Insallah insallahYaa kizlar gorumcem ameliyat olacakmis, biyopsi supheli cikmis, ameliyat sonrasi radyoterapi gorecekmis, korkma kanser degildin demisler,kanser degil ise, neden radyoterapi ve ameliyat
Bi de ercan a kızdındı. Bak beterin beteri var. Takma kafana canım. Düzelince gidip göster adama. Böyle böyle demiştiniz bir mr bile çektirtmediniz di bakın olmuş mu deErcan beyde duzelmez demisti ama o kesin konusmamusti duzelmeyebilir demisti ve bunun gibi kirici degildi saygili kibar adam bunu gorunce daha iyi anladim
Anladim canim sagolasin, evet tum aile buyukleri kanserden vefat etmis, isi garantiye almak icindir yani, ben gelecegim, ben ameliyat olduktan bir kac gun sonra o olacak, artik sirayala bakariz bir irimizeHmmmm. Canım kansere yatkın hücre varsa önlem için o bölgede göremedikleri hücreleri yakıyolar ki tedbir olsun.
Biyopsiden anlarlar. Geçmiş olsun onada sanada. Yoktur bişi
Ay dangalak herif. Pardon kızlar.
Önlem içindir işte. Doktorlar işi şansa bırakmıyorlar, iyide yapıyolar.Anladim canim sagolasin, evet tum aile buyukleri kanserden vefat etmis, isi garantiye almak icindir yani, ben gelecegim, ben ameliyat olduktan bir kac gun sonra o olacak, artik sirayala bakariz bir irimize
Canım herşey içinde 16000Ne kadar tuttu? Tane 900 du sanirim empress de
Var var calisiyor kizlar ama muhim degil ben iyilesince bakarim onaÖnlem içindir işte. Doktorlar işi şansa bırakmıyorlar, iyide yapıyolar.
Başka kim var ikinize bakabilecek. Çocukları kızı felan var mı
İnşaallah canımcım. Bitsin en azından sırıtırkenki resmimi koyacamAfedildin minik kusuuum saglikla Iyi gunlerde kullan insallah
Insallah cok guzel olur, gule gule kullan canim.Canım herşey içinde 16000
İmplant sadece 5000 zaten
Sen hemen iyileşemeyebilirsin. Lipo felanda diyosun ya.Var var calisiyor kizlar ama muhim degil ben iyilesince bakarim ona
görümceye bakan gelin mi olurmuşşş...yavvruuummm senin nesliin çoktan tükendiii...kocan duysun daaa ayaklarını yıkayıp suyunu içsin.Var var calisiyor kizlar ama muhim degil ben iyilesince bakarim ona
Sağol canım. İnşaallah. Fiyatlar istanbula göre izmitte daha ucuz canım. Aynı dişi istanbul da 30000 e anca yapıyolarInsallah cok guzel olur, gule gule kullan canim.
Allah ayarlar insallah , en guzel plani o yapar. Gorumcem cabuk iyilesir sanirim, bakalim ne olacak. Ama ameliyatta yaninda olmak basinda olmak isterim, hayirlisi bakalimSen hemen iyileşemeyebilirsin. Lipo felanda diyosun ya.
Öyle deme ya. Bende görümceyimgörümceye bakan gelin mi olurmuşşş...yavvruuummm senin nesliin çoktan tükendiii...kocan duysun daaa ayaklarını yıkayıp suyunu içsin.
Geline bakan gorumce oluyor yagörümceye bakan gelin mi olurmuşşş...yavvruuummm senin nesliin çoktan tükendiii...kocan duysun daaa ayaklarını yıkayıp suyunu içsin.
Evet cok dogru aydin universitesi dis hastanesi 990 tl mi ne demisti tanesineSağol canım. İnşaallah. Fiyatlar istanbula göre izmitte daha ucuz canım. Aynı dişi istanbul da 30000 e anca yapıyolar
Çabucak iyileşir. Göğüs 2 günde düzeliyo. Ama dediğin gibi amel. Sırasında sen nasıl gidecen yanına o zor olur birazAllah ayarlar insallah , en guzel plani o yapar. Gorumcem cabuk iyilesir sanirim, bakalim ne olacak. Ama ameliyatta yaninda olmak basinda olmak isterim, hayirlisi bakalim
Atildim yine naz kusuuum oyle yapicam ercan bey cikarken bana elde salamisti babacan tavirla bide ayip olduBi de ercan a kızdındı. Bak beterin beteri var. Takma kafana canım. Düzelince gidip göster adama. Böyle böyle demiştiniz bir mr bile çektirtmediniz di bakın olmuş mu de
Pazartesi o ameliyat olsa, carsamba ben olsam super olur veya benden 10 gun sonra o ameliyat olsa da olur bakalim, hayirlisi insallahÇabucak iyileşir. Göğüs 2 günde düzeliyo. Ama dediğin gibi amel. Sırasında sen nasıl gidecen yanına o zor olur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?