Canimin Ici pukkam ben ne gune duruyorum sana ben bakicam itiraz istemem
canım hya büyümüş de teyzoşlarına bakacakmış.yerim seni..kızım sen nasıl evlendin ayrıldın bebeksin daha benim gözümde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimin Ici pukkam ben ne gune duruyorum sana ben bakicam itiraz istemem
Evet bidigim bodrumda ayy neguzel olur mayista bulususcaz ama dmi kislarAmeliyat bodrumdamı olacak. Toplaşıp geliriz kız. Hem tatil hemde sana bakarız, moral veririz.
Bitaneciiimmm minik kusummmmm hosgekmis
ne demek kimi kıskandı. Herkesler ilgiliydi benle. Kıskanmama gerek kalmadı canımkızlarrrrr geldimmmm...naaptınız bensiz bensiz..naz yine kimi kıskandı..puki yine nasıl karar dğiştirdi..anlatın anlatın...
Heee oradan da bana gelin Sabaha dek kopuk partisine giderizAmeliyat bodrumdamı olacak. Toplaşıp geliriz kız. Hem tatil hemde sana bakarız, moral veririz.
Buluşuruzzz buluşuruzzz.Evet bidigim bodrumda ayy neguzel olur mayista bulususcaz ama dmi kislar
Ohh yandanHeee oradan da bana gelin Sabaha dek kopuk partisine gideriz
Sen zaten vok iyidin soylemeye gerek bile yok, burada tek kotu var o da misch Guzelligiyle zayifligiyla pilatesiyle hatta kopusuyle bize hava atiyor eziyor bizi
Sevgi arsiziydim dmi kisslar he he sagol bebisim benim senin cekik gozlerin egzotik yuzun e hwrsey guzel olur minik kralicemmm benimbebegiimmmmmmm...sen bebeksiiinnnnnnnn...senn bizim gözbebegimizsiiinnnnn...fokus mokus takılıyom ama ben kendimi cok iyi hissediyommmm ,dr cimm coook iyiydi ve bana coook iyi geldii sayende bebegiimmmmm..ben de düşünüyorum sen gerçek misin bu devirde...hüzünlü prensessim benim.
Sizde teyzeseniz hepinize hayranim Inanin fistiklarim benim boyle guzel meleklere bakilmazmi mishh fistik zarif kusuuum benimcanım hya büyümüş de teyzoşlarına bakacakmış.yerim seni..kızım sen nasıl evlendin ayrıldın bebeksin daha benim gözümde..
miiscchhhhh kokoşşummm beniimmmm napıoonnn ...kacc kalorii yaktınnn
Vay ezdi geçti silindir gibi genehahahaha kıskanç...yardımcı kadınım var onu unutmuşsun..işyerimde yetkiliyim.hahahaha
Sizde teyzeseniz hepinize hayranim Inanin fistiklarim benim boyle guzel meleklere bakilmazmi mishh fistik zarif kusuuum benim
Minik kraliçem ?????????Sevgi arsiziydim dmi kisslar he he sagol bebisim benim senin cekik gozlerin egzotik yuzun e hwrsey guzel olur minik kralicemmm benim
Vay ezdi geçti silindir gibi gene
Heiyijicanım hee. Öyle yapıyoduk
Sizin ugrasmalariniz bile kibar fistiklar sende Iyiki varsin minikk kusumm guzel arkdsmmeleğim benle uğraşıyolar hep..iyi ki varsın..
Sende bidik kralicemm bebetom benimMinik kraliçem ?????????
Sen zaten vok iyidin soylemeye gerek bile yok, burada tek kotu var o da misch Guzelligiyle zayifligiyla pilatesiyle hatta kopusuyle bize hava atiyor eziyor bizi