- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Benim haberim yokCanım gözüm aydın. Artık sonuna gelindi. Bugün taktı dişleri. İyi olmuş. Bi iki yeri düzelip cilalanıp gelecek dişler.
Ayyy kavuşucam dişlerime ya sevinçliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim haberim yokCanım gözüm aydın. Artık sonuna gelindi. Bugün taktı dişleri. İyi olmuş. Bi iki yeri düzelip cilalanıp gelecek dişler.
Hahahahha tamam ben kendimi sizlere seve seve kobay ederim, insallah bana kendini kobay eden arkadaslarim kadar guzel olurum bendeOlabilir mi. Belki vardır bi yerlerden bulaşan kayserilik.
Şekerim sen ameliyat ol ki bizede gün doğsun. Kimeoldun, nasıl oldun bakıcaz. Kobay seçtik seni
evet ,bizim haberimiz yok....ne o öle bizden habersiz dişçiye gitmeler falan...bak olmasın biii daaa...Benim haberim yok
Dislerinin resmini istiyorum. Kac dis.? Zirkonyum mu? Empress mi?Canım gözüm aydın. Artık sonuna gelindi. Bugün taktı dişleri. İyi olmuş. Bi iki yeri düzelip cilalanıp gelecek dişler.
Samimi değilmiydin. Yani resmiydin adamla böyle esprimi yaptı salakB black tulips estetik kismini benimseyemediler. Benim direktorum genc sevgili mi yaptin dedi. Aramizda sakalasacak samimiyetimiz yok. Amannn evet dedim:) aklimda deli dusunceler
Evet bitanecim ben sana mr Icin geldim isguzar iste cok iyi doktor olsan orda ne isin var zatrn aynen tatlim her isin ustasi var yetenek kabiliyet zeka Allah herkese nasip etmemis iste bahaneler cunku orda cok sinir var tehlikeli bolgeymisyook yaaaa ..ne cook bilmişş varrr yaaaa..boşversene ...kansersin deyip kadının memesini almışlar meğer sapasağlammış...birkişinin demesiyle olmuyor canımm...herkes herşeyi soyluyor...olacak diyen de var düzelecek diyen de var ...her iş böyle,, benim mutfağı yapan usta dedi kii bu doğalgaz borusu burdan gitmez salona kadar kıracağım dedi...o gitti..başkasııı aaaa cook kolay şuracıktan çekerim dedi ,uzattı boruyu miisss gibi de oldu...bu dr ler de böyle..yapanı var,yapamaynı varrr ..sen kalbinin sesini dinleyeceksin canımmm.
Evet canimcim ona gdicem mr Istedi o ve bijac doktor oyuzden gittim mehmet mutafa gdcem insallahB black tulips bir doktor vardi antep te miydi puklapad arasyirmisti. O doktora gitmiycek misin tatlim
Canım önemli valla. Benim dişler küçükkennantibiyotik kullanmaktan grilelmiş ve firintili çıkıntılıydı. 10 yıl önce porselen yaptırdımdı. Şimdi yenileniyor. Ama 3.5 aydir bitemedi gitti. Bitip takilsin kirilir mirilirlarvdiye bisi yemiycemkuşuummm ,diş cook önemliiiii...ayyy o da estetiksimizinnn bir parçasııııı...valla benimkiler de porselen,gözüm gibi bakıyooom ben....
aglama askim ya, kiyamam. Kıymetlim tatlım iricik arkadaşım. Bugün yoktun ya onun için. Dişçiye giderken yazdımdı burdan. Bitsin pukka gibi burdan boy boy resimlerini yolluycam dişleriminBenim haberim yok
Olucaksın tabe. Zaten güzelsin çıtır güEl olacan
Hahahahha tamam ben kendimi sizlere seve seve kobay ederim, insallah bana kendini kobay eden arkadaslarim kadar guzel olurum bende
Senin disin benimkilerden guzel olursa, isiririmAy
aglama askim ya, kiyamam. Kıymetlim tatlım iricik arkadaşım. Bugün yoktun ya onun için. Dişçiye giderken yazdımdı burdan. Bitsin pukka gibi burdan boy boy resimlerini yolluycam dişlerimin
Ayyy haber verdik ya. Daha ne istiyonuz. Bak ben de diş hediği yaparım görürsünevet ,bizim haberimiz yok....ne o öle bizden habersiz dişçiye gitmeler falan...bak olmasın biii daaa...
Şekerim bari bu güzel olsun. Ne yaptırdımsa estetik adına bi moka yaramadı zatenSenin disin benimkilerden guzel olursa, isiririm
Insallah insallah Yaa kizlar gorumcem ameliyat olacakmis, biyopsi supheli cikmis, ameliyat sonrasi radyoterapi gorecekmis, korkma kanser degildin demisler,kanser degil ise, neden radyoterapi ve ameliyatOlu
Olucaksın tabe. Zaten güzelsin çıtır güEl olacan
Canım tüm hepsi. Bilmemki kaçmtane. 29 mu neydi galba. Adam dedi de unuttum. Sıkıştırılmış porselen. Empres denen. İkide implant var. Onlar daha iyileşmedi. O bölgeye geçici koyuyo. Sonra yapılacak o kısım.Dislerinin resmini istiyorum. Kac dis.? Zirkonyum mu? Empress mi?
Afedildin minik kusuuum saglikla Iyi gunlerde kullan insallahAy
aglama askim ya, kiyamam. Kıymetlim tatlım iricik arkadaşım. Bugün yoktun ya onun için. Dişçiye giderken yazdımdı burdan. Bitsin pukka gibi burdan boy boy resimlerini yolluycam dişlerimin
Ne kadar tuttu? Tane 900 du sanirim empress deCanım tüm hepsi. Bilmemki kaçmtane. 29 mu neydi galba. Adam dedi de unuttum. Sıkıştırılmış porselen. Empres denen. İkide implant var. Onlar daha iyileşmedi. O bölgeye geçici koyuyo. Sonra yapılacak o kısım.