Canım indirim diye böyle şeylere bulaşıp yüzünü mahvetme. Olacaksan git adam gibi ol ameliyatınıYuzumde deri faLasi ve sarkma ve cukurluk gormemisler, gozaltim da sorun var dedidler, yuzunuzede cok isterseniz ameliyatsiz yontem thermage yapalim dediler, istanbulda bilinen lux bir hastane ve acayip indirim yapiyorlar bana yari yariya neredeyse cunku ahstanelerin sahibi arkadasimin arkadasi ama ben kendi istedigim kendi sevtigim aklima koydugumu yapacagim yine sanirim
Iyiyim kusuum sagol sen nasilsinBlack minnoşum düzeldi mi moralin
İyiyim bende. Dinleniyorum. Ufaklık ders yapıyor. Bende psikiyatri testinde kızımın çizdiği resimdeki gibi elimde ipad totomu yaymış keyif yapıyorumIyiyim kusuum sagol sen nasilsin
Tabii ki , ama indirim nedense cok mutlu ediyor beni kayserilimiyim neyim hihohhhahahCanım indirim diye böyle şeylere bulaşıp yüzünü mahvetme. Olacaksan git adam gibi ol ameliyatını
Yok daha neler uygulama canim moral bozmak IStiyen cok fesat tip var sen mutluysan hic aldiris etme gayette guzel olmussun masallah bu insanlarin derdi ne acaba nekadar bos kafalar@MARKO PASA ajda naber dediler
Sagol bebisimmm mr cektormeye gittim yuzun duzelmiycek hic mra gerek yok diyip ginderdi doktorblackk ciiimmmm canıımmm benimm ne olduuu güzelll yüzlüü güzel kalpli,hüzünlü prensessimm ne ollduuu anlattt.
B black tulips estetik kismini benimseyemediler. Benim direktorum genc sevgili mi yaptin dedi. Aramizda sakalasacak samimiyetimiz yok. Amannn evet dedim:) aklimda deli dusuncelerYok daha neler uygulama canim moral bozmak IStiyen cok fesat tip var sen mutluysan hic aldiris etme gayette guzel olmussun masallah bu insanlarin derdi ne acaba nekadar bos kafalar
Degilim bitanecim mr cektormeye gittim yuzun duzelmiycek mr ada gerek yok durumunu kabulen diyip gonderdi doktor
B black tulips bir doktor vardi antep te miydi puklapad arasyirmisti. O doktora gitmiycek misin tatlimDegilim bitanecim mr cektormeye gittim yuzun duzelmiycek mr ada gerek yok durumunu kabulen diyip gonderdi doktor
Tabii ki , ama indirim nedense cok mutlu ediyor beni kayserilimiyim neyim hihohhhahah
B black tulips estetik kismini benimseyemediler. Benim direktorum genc sevgili mi yaptin dedi. Aramizda sakalasacak samimiyetimiz yok. Amannn evet dedim:) aklimda deli dusunceler
Insanlarin kalbi kotu olunca sasiriyolar nereye saldirciklarini uzulme sen bitanem daha ne olsun badem gozlu fistik :)B black tulips estetik kismini benimseyemediler. Benim direktorum genc sevgili mi yaptin dedi. Aramizda sakalasacak samimiyetimiz yok. Amannn evet dedim:) aklimda deli dusunceler
Canım gözüm aydın. Artık sonuna gelindi. Bugün taktı dişleri. İyi olmuş. Bi iki yeri düzelip cilalanıp gelecek dişler.nazzzz cıım geldin miii ne dedii dişciii..
Senin totonu Isiririm bak fistigim ohhh sefan olsun oyuncak bebek o masallah teyzesi yer onunaz70isi post: 40415690 .!.:İyiyim bende. Dinleniyorum. Ufaklık ders yapıyor. Bende psikiyatri testinde kızımın çizdiği resimdeki gibi elimde ipad totomu yaymış keyif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?