Soylemem bakin internete, ben yaptirinca gorursunuzMuhtesem once ve sonra resimlerimi koyacagim
gelemedi sanırım da endoskopik topiğine bi goz atmakta fayda var..ortalık karışmış olabilir
ben toplamam bu sefer.artık patlamış mısır alıp seyretcem
Huhuuuhu hasretinize dayanamadim canlarim yeminimi bozdum
yuz vucut burun..e ne kaldı geriye..dudagını da mı yaptıracaksın..
Ben soylemem , benden canimi iste ama sakinBen sahsen tanimam o zaman bana gostersin ac ac acc acccc
Toparlamani biliyoruz bairip cagirip sindiriyosun millet korkudan susuyor sen toparladim saniuosun ha haaaa
Hahahhahahha yok saka yaptim , dudaklarim gayet guzelBir yaptirsin sonra pukkayi bulana ask olsun teli kapar face de engeller kacip gider hayatini yasar geride kalan garibanlarimi dusunecek
Ben soylemem , benden canimi iste ama sakinJelesec in kim oldugunu ogrenmek isteme,nahirrr nolamaz Biz aramizda anlastik cocuklari everecegiz ,sonra boyle unlu bir kadin ya kizimi almazsa
Ben soylemem , benden canimi iste ama sakinJelesec in kim oldugunu ogrenmek isteme,nahirrr nolamaz Biz aramizda anlastik cocuklari everecegiz ,sonra boyle unlu bir kadin ya kizimi almazsa
Bence de kendisi soyler:)) cocuklari kerrtik ama cocuklarin haberi yokHimmm cocuklarida kerttin bitti yani neyse dur bakalim belki kendi bana soyler bu kadar mesajdan ne kadar ciddi ve guvenilir oldugumu anlamistir sanirim :)
Hahahhahahha yok saka yaptim , dudaklarim gayet guzelEsim beyin nakli diye israr ediyor,
yok öyle armut piş ağzıma düşşşş bakın biraz konu içine gir anlarsınnnn
Ama benim kiz daha en az 7 yil evlenmez, kerttik 7 yil sonraya insallahkızından güzelini mi bulacakmış oğlu..o düşünsün asıl.kız evi naz evi
88 bildirim var..ben benden gittim bu gece ..net...
Ay pukka kacti gene kesin isithbarat topluyo mit ajaniydi bu bence onceden
Evet sen ne sandindi? Esim bana diyor ki supersin cok guzelsin tek eksik olan beynin diyorHa esin sana diyor beyin naklini sen bana kimin gucu kime yterse yani
ay kim ne yazmış noluyo yaaa..demezseniz küserim bak
gelemedi sanırım da endoskopik topiğine bi goz atmakta fayda var..ortalık karışmış olabilir
ben toplamam bu sefer.artık patlamış mısır alıp seyretcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?