Ay sen bişi yapmayıp yatıyon mu. Slet mi yapıyo. Bayılırım öyle şeylere. Bi denesenecanımın içiiiii
bugun fitintiem diye bir spor yönteminin olduğunu öğrendim..yarım saat vucuduan elektrikli cihazlar takıyolar ağır spor yapmış gibi oluyomuşssun..deneyeceğim..bi o kalmıştı zaten..kaslı olmak istiyorum..
Nasıl ya. Bizinle bir gecelik ilişkimi yaşadı
Ay sen bişi yapmayıp yatıyon mu. Slet mi yapıyo. Bayılırım öyle şeylere. Bi denesene
Bende yüzleri çok özlemişim.
Resmen bu yüzler gibi sanmaya başladım kendimi.
Efo hastaymış
Tabi yemiyo içmiyo zayıf düştü vücut
Çok şey mi istiyorum
Bahar gelince gençliğimden beri böyle olurum ben.
Eve girmek istemem
Uzakdoğuya
Japonyaya
Arada giderim ama haftasonu çok kalabalık oluyo. Ben pek bayılmıyorum o tarafaaynen mayıs benim ayım..kışın inime çekilip dışarı çıkasım gelmiyor..soğuğu sevmiyorum esasen..yazın da sürekli deniz tatili yapmak isterim..
ay jelonun dediği otellere bakacaktım internetten bakamadım...
izmittte kerpe kefken var gidiyo musunzu oraya denize..
Biliyorum. Nisanda istedimdi eşim işlerini bırakamadı.
Ona bırakırsam hiç uygun olmuycak. Bari ekim de gidebilsem
Ay kendi işi oluncada anlayamıyorum.bu eşlerin işleri ne olacak bilmem..şu an çalışıyor mesela bilgisayar basında..kendi işi olsa anlayacağım da ..sorumluluk duygusu yüzünden başına kalıyo..bi de becerikli olmayacaksın..
Ben eylülde cruise a yazıldım. Akdeniz turu
Ay kime olmuş looaaaa..ay benim hayalimi çalmışsın kız..hangi şehirleri egzeceksiniz..nereye yazıldın..üff kıskanırım şimdi..
ya bu arada peganumla yazıştık, cok iyi bilinen burun ameliyatı yapan doktorlardan birine bir arkadası ameliyat olmuş ama 2 sene şiş kalmış deri iyileşmemiş kortizon filan olmuş..korktum şimdi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?