- 10 Haziran 2012
- 860
- 560
cnm misch ben bilmiyorum 23 üne yetişmezse ne olacak coook uzaktan ankara dan gelecek misafirlerim var uçak biletlerini almışlar....dışarda yapma imkanım sıfır,ev dekarosyonun yani temalı süslemeyi eve göer bahçeye göre yaptılar...mahvoldum demektir..dua edelim de bitsin ..adam murfak dolapların gelse 24 saatlik işim var diyor eee ne zaman gelecek diyorum..ben nerden bileyim fabrika yapıyor diyor...peki niye sözleşmeye tarih yazdın ..lolo yapıyor..hep mi böyle esnaf ahlakı bilmem ki..ya da bana bölesi denk geliyor..sonra ben ,insanlardan kaçınca niye oluyorrr ayyyy bıktımm valla.
bu arada misch im beb ler 23 nisan doğumlu yaaa...normal gününden tam 7 hafta önce doğdular yaniii benim koyacağım isimleri bildiler tam 23 nisan doğalım da ATATÜRK çocukları olduğumuzu kanıtlayalım dediler.
bu arada misch im beb ler 23 nisan doğumlu yaaa...normal gününden tam 7 hafta önce doğdular yaniii benim koyacağım isimleri bildiler tam 23 nisan doğalım da ATATÜRK çocukları olduğumuzu kanıtlayalım dediler.