tamam canım izin verdim çık hadi.fazla gec kalma...şirket müdürü de benim..iç denetçisi de..e eğitimini aldım bunların..işi erbabına yaptırmak lazım..
optum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim, kizim hala makyaj yapiyor onu bekliyorum ,5 dk sonra hazir olacakmis:))) susli kokonatamam canım izin verdim çık hadi.fazla gec kalma...şirket müdürü de benim..iç denetçisi de..e eğitimini aldım bunların..işi erbabına yaptırmak lazım..
optum canım.
Biliyorum, aslinda en buyuk sorunum gozalti , ama madem o narkozu alacagim yapilabilirse hepsini yapsinlae diyorum.göz altını tek önermiyolar biliyosun..neyse ben hiç karışmayayım..senin bedenin seninkararın
Biliyorum, aslinda en buyuk sorunum gozalti , ama madem o narkozu alacagim yapilabilirse hepsini yapsinlae diyorum.
Hahahah seni cok sulu bulmus , o sevdigin marcon, bana oyle yaDi ozelden
Ya saka maka ben simdi bu fikri bir dr la paylassam hakkimda ne dusunur. Beni ciddiye alma ihtimali var mi?
bu fikrini ciddiye alacak doktoru ciddiye alma canım dost acı söyler...
Hahahhah yok oyle bri dr henuz dogmamis Dogmasini bekleyelim ameliyat icinPukka ben buldum bana ne yapilacgini isaretleyi falan kendim yapicam nerden kac cm gerilecek nerden ne cikarilcak hepsini ben planliycam dr sadace benim dediklerimi yapacak tanidiginiz boyle bir dr var mi .????
Tamam canim,ben de fazla olamam zaten yolculuk hazirliklari ve evde bir suru misafirim var vee yarin gunduz de sirkette cook isim olacak yani yava syavas ayrilik vakti geliyor....kıslar canlarr bu akşam yokum..hande altayalının son kitabına takıldım.öncekileri de okumuştum.seviyorum kadnın tarzını..bana bu akşamlık müsaade..meydan naz a kaldı diye içim içimi yese de riski göze alacağım..optüm hepiniziii..seviyorum sizi...(naz dahil)
Vayy bizi hande diye bi kıza satttıııııııı. Unutmayın hızlar. Hande bizden değerlimiymişşşş değerliymişşşşşşşkıslar canlarr bu akşam yokum..hande altayalının son kitabına takıldım.öncekileri de okumuştum.seviyorum kadnın tarzını..bana bu akşamlık müsaade..meydan naz a kaldı diye içim içimi yese de riski göze alacağım..optüm hepiniziii..seviyorum sizi...(naz dahil)
Ay pukkacım kıs özleriz seni. Mailden wats dan yazarsın ha. Hem merak edip hemde özleriz.Tamam canim,ben de fazla olamam zaten yolculuk hazirliklari ve evde bir suru misafirim var vee yarin gunduz de sirkette cook isim olacak yani yava syavas ayrilik vakti geliyor....
Gelin tabii ki ,whatsaptan resim yollarim,haberlesiriz,bende sizi ozleyecegim.Ay pukkacım kıs özleriz seni. Mailden wats dan yazarsın ha. Hem merak edip hemde özleriz.
Bu arada gerçekten blavk le geçmiş olsuna gelecez sana. Belki uygun olursa misch de katılır bize.
Pukkapad tatlim gozaltinda ne yapilacaktiN naz70 @Jelesec kacmayacagim insallah.... Yani en azindan gozaltimda yapilacak islemi yaptirmayi cok istiyorum en buyuk sikayetim o, girmisken hepsini yapsinlar tabii ki, cunku M misch bilir ben igneden korkarim, bir igne ile halletsinler hepsini ... Az kaldi buyuk ihtimal haftaya bugun veya yarin ameliyat olacagim
günaydıınnn kuşlar.....
cook yogundumm gelemdimm azcık okuyabşldşm mailleri ve burayı iyi kaynatmışşsınız,sevindimm herkes iyi...
filo geldi ,getirmiş tableti .söyledim bir daha izin alacaksın dedim anında surat asıldı umarim yedirme anında performansı düşmez...ustalarla kavga ettim evin hali ne dedim ,15 ine öz verdin bitecek dedin diyorum,,eee abla bugün 15 i oldu mu ki diyoo bana yaaaa..ölür müsün öldürürmüsün evin fotolarını atacam görün bakalım ortada sadece çimento inşaat,mutfak yok döşeemelr yok duvar sıvalı halde ne o bitecek...doğum günü 23 ünde ayyyy nerden kalkıştım..
şimdi maile geçiyorum ,misch ,naz ve black foto atmış onlara yorum yazacam....byy.