kaçma pukka. senin seçeceğin dr yi ve sonucu bekliyoruz burda
bu sefer derken???
kaç kere kaçtın???
boşuna mı kafamız ütülendi bunca zamandır..naaayııır...
daha olmadı ben ameliyat edecem seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçma pukka. senin seçeceğin dr yi ve sonucu bekliyoruz burda
sen ara bozmada bire birsin canım. ama yemezlerrrrrr. müh üm ya ondan en gerekli işi veriyo bana. toprak sulanmadan onun için boru döşenmeden üretim mi olur. ben işin omurgasıyım yaniHahahah seni cok sulu bulmus , o sevdigin marcon, bana oyle yaDi ozelden
Kendine cok iyi bak canimcim, ben de kalkip diger misqfirleri karsilayacagim ve ise gidecegim, esim acidi bana bugun gec gel dedi , beni de ozlesinlercanlarımmmmmmmm ( misch hariç)
ben öğlen yemeği yiyip ordan dilovasına gitcem. özleyin beni. (misch dahil)
akşam üstü ya da gece görüşürüz inşaallah.
misch inan bende narkozu veririrm. sen kesersin. bu konuda senle birliğim bilesin.bu sefer derken???
kaç kere kaçtın???
Deli deliyi gorunce comagini saklarmis Ben seni gorunce espiri yetenegimi kaybettim, sen bu konuda dogal bir dehasin Ama ben saka yapamdim , benim yagim yeter hepimize
Hahhaahah naz biliyor, silikon vs koyduracaktim , aldim paralari gittim doktora , doktor gerek yok dedi, guEl dedi, bend eyedim paralari.... Kac,adim aslinda dr yaptirma demisti, yok yok yaptiracagim insallahbu sefer derken???
kaç kere kaçtın???
Hahahahhahaha Marco da katilain ameliyata, siz dikkat etemden yalan yanlis kesersiniz Bari gozlemci olarak katilsinmisch inan bende narkozu veririrm. sen kesersin. bu konuda senle birliğim bilesin.
Sen cana karatayi okumuyormusun? Kuyruk yagi, dogal yag yiyin diyorBenim kuyruk yagindan ne farkim var kiama insansal yağ zaralıdır damarları filan tıkar..biz doğal ürün diyoruz zeytinyağından şaşmayalım.
misch inan bende narkozu veririrm. sen kesersin. bu konuda senle birliğim bilesin.
Hahhahaha inanmazsan inanma , boruyu marco doseyecekmis Ama sen suku oldugun icin sulamayi sana vermissen ara bozmada bire birsin canım. ama yemezlerrrrrr. müh üm ya ondan en gerekli işi veriyo bana. toprak sulanmadan onun için boru döşenmeden üretim mi olur. ben işin omurgasıyım yani
Prints de katilain ameliyata, en azindan mikrop kapmami onlerdikişleri marko atsın..
Sen cana karatayi okumuyormusun? Kuyruk yagi, dogal yag yiyin diyorBenim kuyruk yagindan ne farkim var ki
Hahahahha kadin hakli koca prof olmus, siz benim yagimla kavrulun hem bana da iyilik yapmis olursunuz,dünyada bi tek o diyor zaten. karatay rejimi yapanlarda kolesterol tavan yapiyor....ay kuyruk yagını eve sokmazdım..annem kurbandan ayırmıştı bi kere kıyameti koparmıştım..çok kötü kokar o
ay hadi ya gitmem lazım. aç kalacam yoksa bırakamıyom sizleri .
bana eyvallah. bye
Hahhaahah naz biliyor, silikon vs koyduracaktim , aldim paralari gittim doktora , doktor gerek yok dedi, guEl dedi, bend eyedim paralari.... Kac,adim aslinda dr yaptirma demisti, yok yok yaptiracagim insallah
N naz70 Jelesec kacmayacagim insallah.... Yani en azindan gozaltimda yapilacak islemi yaptirmayi cok istiyorum en buyuk sikayetim o, girmisken hepsini yapsinlar tabii ki, cunku M misch bilir ben igneden korkarim, bir igne ile halletsinler hepsini ... Az kaldi buyuk ihtimal haftaya bugun veya yarin ameliyat olacagim