Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sulama kanalı mı .napcam orda ben
kızım onu başka birine verecez. bilgisayarda olacak telleri felan. sana çıktı veririz eline. gidersin işte.müşteriler gokten mi inecek..sarı sayfalı telefon rehberlerinden mi arayıp bulacam..muhasebeci işte..vizyon yok kadında ben ne yapayım...
daha şirket kurulmadan birbirimize düştük..
ay anladı da pukkaya devrettiee marco anladı tabi seni paradan uzak tutması gerektiğini..
Ingiltere de bir cok ciftlik var, eminim fransa da da vardir, gidip herseyini organic kolayca alanilirsin, ama estetik ciftiligi henuz yok hic bir yerde sanirim, gecen gun melek in programinda bir kadin cokd egismis, kocam onun resmini cekip getirmis bana:))) kendisi oysa hic anlamaz bu isleri ama o bile begenmis. Muhasebeyi bana vermedigin icin cok tesekkur ederim.yoksa ciftlik batardiESTETİK ÇİFTLİĞİ
......YÖNETİM KADROSU......
HANIM AGA...marco...eee ne de olsa toprak sahibi.
PERSONEL MÜDÜRÜ.....pukka....hatun insan ilişkilerinde cok başarılı.
HALKLA İLŞKİLER-REKLAM...misch...çevresi geniş..müşteri çeker.
MUHASEBE MÜDÜRÜ...naz...eee ne de olsa koskoca endüstri mühendisi kafa süper.
YİYECEK-İÇEÇECK MÜDÜRÜ..printemps..beb ler sayesine ekolojik tarım ,doğal ürün uzmanı kesildi.
ÇİFTLİĞİN PRENSESİ...black...paris Hilton olacak..çekimler..tanıtımlar ..eee cok güzel cokgenc yakışır.
kadroya girmek isteyen olursa personel müdürümüze müraccat etsin...tabii diğer yöneticiler de torpille adam yerleştirebilir
kızım onu başka birine verecez. bilgisayarda olacak telleri felan. sana çıktı veririz eline. gidersin işte.
Herkese tünaydınIngiltere de bir cok ciftlik var, eminim fransa da da vardir, gidip herseyini organic kolayca alanilirsin, ama estetik ciftiligi henuz yok hic bir yerde sanirim, gecen gun melek in programinda bir kadin cokd egismis, kocam onun resmini cekip getirmis bana:))) kendisi oysa hic anlamaz bu isleri ama o bile begenmis. Muhasebeyi bana vermedigin icin cok tesekkur ederim.yoksa ciftlik batardi
Muhasebeyi bana birakmayinnnn, batariz toptan, esim bile hario haril muhasebeci ariyor, adamcagizi batirdim gibi bir seynazim seni sulama kanallari isi icin dusunuyorum oda bir muhendislik sonucta muhasebe isleri yaramaz sana muhasebeyi pukkaya birkalim ki toptan isflas olsun :)
biz doğal üretim yapmıycakmıydık. Yoksam doğal olanı alıp bambaka birine dönüştürme işi için mi çiftliğimiz. kafam karıştı yawIngiltere de bir cok ciftlik var, eminim fransa da da vardir, gidip herseyini organic kolayca alanilirsin, ama estetik ciftiligi henuz yok hic bir yerde sanirim, gecen gun melek in programinda bir kadin cokd egismis, kocam onun resmini cekip getirmis bana:))) kendisi oysa hic anlamaz bu isleri ama o bile begenmis. Muhasebeyi bana vermedigin icin cok tesekkur ederim.yoksa ciftlik batardi
Benim cokkk yagim var, mumkunse benim yagimla kavrulalimhani bilgisayara gerek yoktune oldu..gereksiz istihdama karşıyım bizim cebimizden çıkacak o paralar..kendi yağımızda kavruluruz..herkes bi kaç işi birden yapsın..tabi bazı kronik tembellere zor gelebilir..
Prints, yemekte dogal ,insanda dogal olmayandan bahsediyor, dogal insanlari alip, gerecegiz, dolduracagiz vs,biz doğal üretim yapmıycakmıydık. Yoksam doğal olanı alıp bambaka birine dönüştürme işi için mi çiftliğimiz. kafam karıştı yaw
Ayyy sagol dunurum valla her gece ruyama girmeye basladi, basladim kacma ki irma yollari aramaya yine Bu sefer olsam ameliyat iyi olur yoksa esim iyice alay edecek benimleHerkese tünaydın
puko canımcım yazdım BenToprak ğa faceden dönsün sana bildiririm direk onla yazışırsın resimleşirsin dünürüm
Ayyy sagol dunurum valla her gece ruyama girmeye basladi, basladim kacma ki irma yollari aramaya yine Bu sefer olsam ameliyat iyi olur yoksa esim iyice alay edecek benimle
kaçma pukka. senin seçeceğin dr yi ve sonucu bekliyoruz burdaAyyy sagol dunurum valla her gece ruyama girmeye basladi, basladim kacma ki irma yollari aramaya yine Bu sefer olsam ameliyat iyi olur yoksa esim iyice alay edecek benimle
Benim cokkk yagim var, mumkunse benim yagimla kavrulalim
Hahahah seni cok sulu bulmus , o sevdigin marcon, bana oyle yaDi ozeldensulama kanalı mı .napcam orda ben
Deli deliyi gorunce comagini saklarmis Ben seni gorunce espiri yetenegimi kaybettim, sen bu konuda dogal bir dehasin Ama ben saka yapamdim , benim yagim yeter hepimizeay deliii..kızım gittikçe esprili oluyosun..beni takip ettiğin için hep