- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Tamam soylerim, ben esime sen arkani don diyorum, arkaisndan tikir tikir yaziyorumhahahaha..pc de ışık saçıyo maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam soylerim, ben esime sen arkani don diyorum, arkaisndan tikir tikir yaziyorumhahahaha..pc de ışık saçıyo maalesef
emır buyuk yerden ıyıgecler canımtamam kızlar hadi öptüm hepiciğinizi selam söyle
hahahaha
Tamam soylerim, ben esime sen arkani don diyorum, arkaisndan tikir tikir yaziyorum
ımplantın her tgurlusu sakat demekkı ıste herkes duysun tecrübe olsun ne ısler açtım basımaIyi uykular misch
Bababaaa. İz sürüyo bizim ki gebe. Hani aceba bristol e geldimiydi naz, daha önce gelmedim demişti acaba yalan mı demişti. Şüpheler şüphelerrrr dimi. Zati misch de mail de vermiş gazı vermiş gazıEvet ama resimin birinde benim yasadigim sehirin adi yaziyor onu merak ettim,nerde cekilmis diye
Yok yeni değil. 3 ay önceki resimler. Kıza bilgisayarda ders yaptırdım kapatırken masa üsünde resimlerini gördüm yolladım size işteyeni cekti gonderdi diye biliyorum..hangi şehir ki?
Ben de 5 kat fazla sallıyom o sütyeniartık çok geç..söylersin ona..burda çığırdım çığırdım duyan yok..sutyen salladı dersin o anlar
Pukka misch e yarın söylermisin sütyen sallamakla olmuyo de. Biraz akiyon lazımmış de, hatta çirkeflik lazımmış diyo de, o anlarEsin hakli sende isgi kapatip yaz canim
günaydın kızlar,
bugün pek gelemem filo izne gitti..yalnızız....
grubun EN leri listesi son halinı ilan ediyorum...değişik kişiler ve yorumlara acıktır.
EN DİKKATLİ..DETAYCI..marco
EN POPÜLER..misch
EN ZEKİ..naz
EN YARDIMSEVER..pukka
EN MELEK PRENSES..black
EN ASSOSYAL..printemps
.......by şimdilik...
ya nie iyice şımartıyosunuz şunu beaa.popülerliği aldım kabul ettim sağol canım
doktor dedıgım mrı cekmekıstemeyen doktor kızlar odedı kapsu loluşmus doğru syluyo ama caresı vardır ınsallahpukacım mısh bakmıştı sagolsun doktorun dedıgı dokru bır ıkı kışı daha soylemıstı ımplant kapsül oluşturmuş kapsül kontrakturu denılıyo cerahı mudaheleyle alınyo meme ımplantıda da olusuyomus kknde bır bayan yazmış hatta sıslık olmuş doktor alıcakmıs gerısını okumadım
canım kapsül oluşmuş olabilir ama çaresi var aşkım. Bak göğsünde oluşan bayanda demiş ya aldıracam diye. Demekki doktoru alır düzeltirim demiş . o bayanla bir konuş hayatım.doktor dedıgım mrı cekmekıstemeyen doktor kızlar odedı kapsu loluşmus doğru syluyo ama caresı vardır ınsallah