- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
yok bebem benim tipim uzun erkek ha ha ha ha yaşlıyım ama seçiciyimmmklasık muzıkte açmıştır o jelom entel havalı doktor senı aslında fenada sayımaz hos adam heh he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebem benim tipim uzun erkek ha ha ha ha yaşlıyım ama seçiciyimmmklasık muzıkte açmıştır o jelom entel havalı doktor senı aslında fenada sayımaz hos adam heh he
pujkam tek kadım dostmdedım bağrıma bastım bu yapılır bana be a cok kırıldım cok bakırkoydekı yatağını ıptal ettırdım başka yere yat artıkHahahhaha heme kaldirayim Dudaklar ay i black
Bababaaa sen de black e yetişmek üzeresin. Satış ikincisi seçtin senibende sevmem gündü ev gezmesiydi ekşın olacak bana yavan geliyor bunlar iyi bari güzel geçmiş sevindim adına arada yapmak lazım; sensiz burası yavan sen yokken gelmiyorum bile Balc delisi yüzündenn
Hosbuldum canim benim, gittik, gelemedik, oglanlar bir yasina giriyormus,ben tanimiyordum, esimin arkadaslari, yeni tanistik yani, ama hayatim boyunca hep calismis biri olarak ev gezmelerini hic sevmem ,o yuzden gitmek istememistim, bir de sizi ozledim Ama orasi da umdugumdan cok daha guzel gecti
hıcde yaslı degılsın cok enerjik tatlı bırıne benzıyosun burdakıkısların hepsı yuzum coktu burnum buyudu yanafgım kaydı dıyodu megersem yalanmışyok bebem benim tipim uzun erkek ha ha ha ha yaşlıyım ama seçiciyimmm
Niye açık mavi. İyi bişi mi diyon ne diyon? Nedir yani
yok nazım senin yerin başka valla yahu senin gibi bizi eski tayfayı takip edenler bende hep öndedir sen hanımsın hemde deli değilsinnn zarar gelmez senden canımcımBababaaa sen de black e yetişmek üzeresin. Satış ikincisi seçtin seni
hıcde yaslı degılsın cok enerjik tatlı bırıne benzıyosun burdakıkısların hepsı yuzum coktu burnum buyudu yanafgım kaydı dıyodu megersem yalanmış
kısss
hepsı afet cıktı sende oylesınemınım
yok bebem benim tipim uzun erkek ha ha ha ha yaşlıyım ama seçiciyimmm
Icine ev kadini kacmis olsa, sarap vs demezsin, senin icinde bence sosyete kadini varben severim ev oturmalarını..şarap yemek muhabbet..içimde bir ev kadını var demek ki..
ha ha ha ha ayyyy deliiiii ben de dışarda ağırlarım milletiiiBende sevmem ev oturması. Ne gelinsin ne gidim. Bilmem anlatabildim mi Eş kaza gelmeye kalkmayın bana
Yaw napim takla mı atayım şu hanımlıktan kurtulmaya. Sütyen de sallıyorum arada gene olmuyo. Bu intiba nerden oluştu ya. Misch yüzünden de miyok nazım senin yerin başka valla yahu senin gibi bizi eski tayfayı takip edenler bende hep öndedir sen hanımsın hemde deli değilsinnn zarar gelmez senden canımcım
yok nazım senin yerin başka valla yahu senin gibi bizi eski tayfayı takip edenler bende hep öndedir sen hanımsın hemde deli değilsinnn zarar gelmez senden canımcım
Ayyu şaka şaka. Yemekli zor ama çaya severim misafir. Gelsinler. Ama yemek yapmayı yemek hiç sevmemha ha ha ha ayyyy deliiiii ben de dışarda ağırlarım milletiii
Bende sevmem ev oturması. Ne gelinsin ne gidim. Bilmem anlatabildim mi Eş kaza gelmeye kalkmayın bana
canımcımın sende katıl aramıza sık sık lıldenızım sen benım gözbebegımsın senın yerını kımse alamasHhhaahhaahaa buna cidden sesli guldum hhhaahhaaa
Napim kis bana yolladigin resimlerde dudaklarin elma sekeri yalamis bebekler gibipujkam tek kadım dostmdedım bağrıma bastım bu yapılır bana be a cok kırıldım cok bakırkoydekı yatağını ıptal ettırdım başka yere yat artık
Bak burda da benle aşık atıyo. Kızım ben baycanı sevenler bayılanlar sayfasını hatim etmiş biriyim. Jelo da yerim ondan ayrı. De bi git o yüzlerce sayfayı oku sonra konuşkız sende herkese ayrı bi yer verdin..benim yeri neresi ha neresi