- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
jelom güzel arkdsm sen bıtanesn çaktırma
ha ha ha ha ya sen var yaaaa iyiki dr sana bulaşmamışşş valla adamın verilmiş sadakası varmışşş derdin hamile kadımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jelom güzel arkdsm sen bıtanesn çaktırma
Yaw böyle kaçırınca da olmuyo ki. Eskileti okiyim dedim o zamanda yetişemiyorummm
sana ozel yasıscam kusum çaktırma heheheheheSen de herkese kadim dostum diyon yaaaa
hahaahhahahahahaha yok ksss hıc tıpım degıl jelomm kenan ımzırzalıolu gıbı ısterım ben aramaya başlayın ercan tombıs yanak ıstemem tosun sevgılıha ha ha ha ya sen var yaaaa iyiki dr sana bulaşmamışşş valla adamın verilmiş sadakası varmışşş derdin hamile kadımmm
sen yanlış anladın kusummm onlar usulmesın dıye numaradan kandırıyorum heh he
Ben bu mesajı kaç sayfa önce yazdım beaa. Yetişirim diyo bideya nasılmış müyendis hanım..sana her zaman yetişirim ama biliyosun
senımı kırcam kusummm sırınem o renkte olsunhayır lacivertsin..canlı laci..
ayyy bende hiç tipini beğenmem bana minnacık kalıyoro değil nası beni kesti biçti bilemiyorum kesin amaeliayahanede üstüme çıktı biçtihahaahhahahahahaha yok ksss hıc tıpım degıl jelomm kenan ımzırzalıolu gıbı ısterım ben aramaya başlayın ercan tombıs yanak ıstemem tosun sevgılı
sanna oselden yazıcam kusumm sen onları bırakya bırrak yaaaa.....
sana ozel yasıscam kusum çaktırma hehehehehe
Hosbuldum canim benim, gittik, gelemedik, oglanlar bir yasina giriyormus,ben tanimiyordum, esimin arkadaslari, yeni tanistik yani, ama hayatim boyunca hep calismis biri olarak ev gezmelerini hic sevmem ,o yuzden gitmek istememistim, bir de sizi ozledim Ama orasi da umdugumdan cok daha guzel gectioyyy hoşgeldin seni görmedimi benim gecem güzel geçmiyor
Ahahhaaa. Adamı görmedim de ama kafamda bi şekil oluşturdunuz. Hayır korkuyorum görüşmeye gittiğimde sizlerin yazdıkları aklıma gelip ya kayışları kopartırsam tam karşısında. Naparım rezillikayyy bende hiç tipini beğenmem bana minnacık kalıyoro değil nası beni kesti biçti bilemiyorum kesin amaeliayahanede üstüme çıktı biçti
Hahahhaha heme kaldirayim Dudaklar ay i blackay su resmi kaldır gozunu seveyim..evhamlıyım ben..buna benzersin ameliyat sonrası diye korkarımsaka şaka..ama rüyaam girecek kaldır hatırım için...
klasık muzıkte açmıştır o jelom entel havalı doktor senı aslında fenada sayımaz hos adam heh heayyy bende hiç tipini beğenmem bana minnacık kalıyoro değil nası beni kesti biçti bilemiyorum kesin amaeliayahanede üstüme çıktı biçti
Ya bu ne. Estetik günün yaklaşırken bu resmi ne koydun. Hamilelere derler güzele bak güzel çocuğun olsun diye. Mazallah ya doğruysaHosbuldum canim benim, gittik, gelemedik, oglanlar bir yasina giriyormus,ben tanimiyordum, esimin arkadaslari, yeni tanistik yani, ama hayatim boyunca hep calismis biri olarak ev gezmelerini hic sevmem ,o yuzden gitmek istememistim, bir de sizi ozledim Ama orasi da umdugumdan cok daha guzel gecti
bende sevmem gündü ev gezmesiydi ekşın olacak bana yavan geliyor bunlar iyi bari güzel geçmiş sevindim adına arada yapmak lazım; sensiz burası yavan sen yokken gelmiyorum bile Balc delisi yüzündennHosbuldum canim benim, gittik, gelemedik, oglanlar bir yasina giriyormus,ben tanimiyordum, esimin arkadaslari, yeni tanistik yani, ama hayatim boyunca hep calismis biri olarak ev gezmelerini hic sevmem ,o yuzden gitmek istememistim, bir de sizi ozledim Ama orasi da umdugumdan cok daha guzel gecti
Hhhaahhaahaa buna cidden sesli guldum hhhaahhaaaayyy bende hiç tipini beğenmem bana minnacık kalıyoro değil nası beni kesti biçti bilemiyorum kesin amaeliayahanede üstüme çıktı biçti
Hahahhaha heme kaldirayim Dudaklar ay i black
Niye açık mavi. İyi bişi mi diyon ne diyon? Nedir yaniay eveeeet yemin ederim yemin ederim yeşil dedim..
marko koyu kırmızı bordo..
naz açık mavi..