ha ha ha ha valla brawooo kız ikincide böylemi görülüyor acaba bende değiştirimmm
aşık hala demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha ha valla brawooo kız ikincide böylemi görülüyor acaba bende değiştirimmm
Ayyy jelo yaa. Sen çok yaşa. Koptumha ha ha ha valla brawooo kız ikincide böylemi görülüyor acaba bende değiştirimmm
naz kusuummmda gelmıs marcocum nerde acabaAhahaaa. Benimki de bana en güzel türk geliyo. Niye acaba
hosgeldın pukıs senı cekıstırıyolar kadım dostum benden duymuş olma heh he
Sen de herkese kadim dostum diyon yaaaahosgeldın pukıs senı cekıstırıyolar kadım dostum benden duymuş olma heh he
E bıtaktınız bizi orda gelmişiniz buraya. Sonra marco yu soruyo yaaaanaz kusuummmda gelmıs marcocum nerde acaba
valla yazarken bende sesle güldüm eşim tv izliyor içeride gittim bi baktım yok puko gibi görmüyorummAyyy jelo yaa. Sen çok yaşa. Koptum
sen yanlış anladın kusummm onlar usulmesın dıye numaradan kandırıyorum heh hesen bu akşam sayabildiğim kadarıyla 5 kere sattın zaten
İyi uykular. Beb leri öpkızlarrr ben yatıyoomm malum 6 da mesaim başlıyorrboolbooll kesintisiz uykunun tadını cıkarıınn...black cim sen gelecek güzel günlerimizi hayal et,misch sen de şu soldaki melekciğini benim için öpp her bakışta ısırmak geliyor iicimdenn...
hepinizeeee iyi geceler kıızlarrrrrr...
Blackkkk ben de saydım bana da 10 kere sen bi tanesin deyip satmışsın. Ödülü hak ettin hasen yanlış anladın kusummm onlar usulmesın dıye numaradan kandırıyorum heh he
nazım cagırdım ya sızı bıdıgımmm hosgeldın canımın ıcı marcoyu bosver sen gel yeter he heeeeE bıtaktınız bizi orda gelmişiniz buraya. Sonra marco yu soruyo yaaaa
sıyah canımcım benı tahmın ederrsın tam ruhuma hıtapedıyo
He valla. Küçük diye idare ediyoz da bi yere kadar
Yuhhhhhhhhhhhhhhhh. Başkada sözüm yoknazım cagırdım ya sızı bıdıgımmm hosgeldın canımın ıcı marcoyu bosver sen gel yeter he heeee
Sagol bebegim cok yogunum .herkes ilgi bekliyoblack cimm buğun ders çalıştın mı günün nasıl gectiii...
pukka nerelerde...
lildeniz sen de hem çalışıyon hem bize laf yetistiriyon yaaa seni de "en çalışkan "ilan ettim..hayırlı olsun.
bak ahanda herkesi satıyornazım cagırdım ya sızı bıdıgımmm hosgeldın canımın ıcı marcoyu bosver sen gel yeter he heeee
sen teksın kısss onlar usulmesın dıye caktırmaBlackkkk ben de saydım bana da 10 kere sen bi tanesin deyip satmışsın. Ödülü hak ettin ha
jelom güzel arkdsm sen bıtanesn çaktırmabak ahanda herkesi satıyor