- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
ha ha ha sus bide üste çıkıyor ablana cevap verme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha sus bide üste çıkıyor ablana cevap verme
bana da yer açınnn bu ara pek bir buunaldımm dövebilirim reelde bi kaç kişidun yazdım zaten kusuum dedımkı catlagım ben cok cok hastanaye yatırrlar ordada askıtom eskı esım var ona plan kurcas pukacıgımla eskı esının bahseıne bakıyomus hastane
otekıler satar sırınem ben yapar mıym hıc ask osunhiçbirinize tam güvenemiyorum..arkamı dönüyorum satış hahaha
ıyıgeceler canımcım ıyı uykular uzulme senınde bolca uyuycagın zamanlar gelıcek az kaldıkızlarrr ben yatıyoomm malum 6 da mesaim başlıyorrboolbooll kesintisiz uykunun tadını cıkarıınn...black cim sen gelecek güzel günlerimizi hayal et,misch sen de şu soldaki melekciğini benim için öpp her bakışta ısırmak geliyor iicimdenn...
hepinizeeee iyi geceler kıızlarrrrrr...
bana da yer açınnn bu ara pek bir buunaldımm dövebilirim reelde bi kaç kişi
Yok cok da iyi vakit gecirdim, ev gezmesini cok sevmem o yuzden dedim, ikiz oglulalri var onlarin 1.dogum gunuydu,ben boyleyim iste gitmek istemem, gidince de gelmem istememsevmediğin birileri mi gittiğiniz?ben severim ya misafirliğe gitmeyi de davet etmeyi de..annemin gunleri olurdu ordan alıkanlık heralde..
ben de kol kası geliştiriyorum.icabında destek çıkarım..kimseyi dövmüşlüğüm yok içimde kaldı..
kızlarrr ben yatıyoomm malum 6 da mesaim başlıyorrboolbooll kesintisiz uykunun tadını cıkarıınn...black cim sen gelecek güzel günlerimizi hayal et,misch sen de şu soldaki melekciğini benim için öpp her bakışta ısırmak geliyor iicimdenn...
hepinizeeee iyi geceler kıızlarrrrrr...
Yok cok da iyi vakit gecirdim, ev gezmesini cok sevmem o yuzden dedim, ikiz oglulalri var onlarin 1.dogum gunuydu,ben boyleyim iste gitmek istemem, gidince de gelmem istemem
sensız ourmu sekerım nede olsa hastane tecrüben var ayol partı verıces aynı senıkı gıbıbana da yer açınnn bu ara pek bir buunaldımm dövebilirim reelde bi kaç kişi
otekıler satar sırınem ben yapar mıym hıc ask osun
Yok kiz kocam turk ama bugune kadar gordugum en guzel turk Yani bana oyle geliyorpukka senin koca ecnebi miii
sensız ourmu sekerım nede olsa hastane tecrüben var ayol partı verıces aynı senıkı gıbı
ha ha ha ha valla brawooo kız ikincide böylemi görülüyor acaba bende değiştirimmmYok kiz kocam turk ama bugune kadar gordugum en guzel turk Yani bana oyle geliyor
Ahahaaa. Benimki de bana en güzel türk geliyo. Niye acabaYok kiz kocam turk ama bugune kadar gordugum en guzel turk Yani bana oyle geliyor
Yok cok da iyi vakit gecirdim, ev gezmesini cok sevmem o yuzden dedim, ikiz oglulalri var onlarin 1.dogum gunuydu,ben boyleyim iste gitmek istemem, gidince de gelmem istemem
hosgeldın pukıs senı cekıstırıyolar kadım dostum benden duymuş olma heh heYok cok da iyi vakit gecirdim, ev gezmesini cok sevmem o yuzden dedim, ikiz oglulalri var onlarin 1.dogum gunuydu,ben boyleyim iste gitmek istemem, gidince de gelmem istemem