kızlar,mail yazamıyomm ,mail kutum sapıttı acmıyo...yazdıklarım da gelmiyor...kısaca benhazırım..ne zaman gidioz soleyin yeter....misch yaaaaa valla kıskanıyomm coook arkadaşın varrr yaaaa....sadece biz olalımmm biz yeteriz sana ..küs onlarlaaa ..
ayyy jelom ınanma sen ona o baslatı hahahaha
calıstım prıntcım ama az hasretınıze dayanamdım geldım gunduz calısıcam gece yazıcam mıscgıme soz verdımblack cimm buğun ders çalıştın mı günün nasıl gectiii...
pukka nerelerde...
lildeniz sen de hem çalışıyon hem bize laf yetistiriyon yaaa seni de "en çalışkan "ilan ettim..hayırlı olsun.
dun sız yokken mıschım jelocugumun arkasından dedıkodu yaptık bıras pukka başlattı ayol benım sucum yokne dedikodusu..bana da söyleyin yaa..tamam geriden takip ediyorum ama çaba harfcıyorum en azından bi takdir edin..
kus mısh sadece bızı sevkızlar,mail yazamıyomm ,mail kutum sapıttı acmıyo...yazdıklarım da gelmiyor...kısaca benhazırım..ne zaman gidioz soleyin yeter....misch yaaaaa valla kıskanıyomm coook arkadaşın varrr yaaaa....sadece biz olalımmm biz yeteriz sana ..küs onlarlaaa ..
dun sız yokken mıschım jelocugumun arkasından dedıkodu yaptık bıras pukka başlattı ayol benım sucum yok
kus mısh sadece bızı sev
bende oyle dedım mıscım hele hastanedeki resımlerını gmrdukten sonra kıymas dedım jelocugum bıtanedırya jelocum sen ünlü birisin halka malolmuşsun eleştiriye açık olman lazım..
pukkacım nerdesınarkandan konusuyolar ben yokum ınankı heh he
''jelecuğum muuudun sız yokken mıschım jelocugumun arkasından dedıkodu yaptık bıras pukka başlattı ayol benım sucum yok
yetmessskalbim büyük herkese yeter.. ay "en klişe" ödülünü de alabilirim yani
bende oyle dedım mıscım hele hastanedeki resımlerını gmrdukten sonra kıymas dedım jelocugum bıtanedır
yetmesssgerı kalanda bızım olsun
bunu senden beklemezdim jeloooom senı yanlış tanıdım demek''jelecuğum muuudedikodu yap sonra yağ çekkk puko yapmaz güzel yürekli yardım sever dünürüm o benimmm
''jelecuğum muuudedikodu yap sonra yağ çekkk puko yapmaz güzel yürekli yardım sever dünürüm o benimmm
ya jelocum sen ünlü birisin halka malolmuşsun eleştiriye açık olman lazım..
bunu senden beklemezdim jeloooom senı yanlış tanıdım demek
dun yazdım zaten kusuum dedımkı catlagım ben cok cok hastanaye yatırrlar ordada askıtom eskı esım var ona plan kurcas pukacıgımla eskı esının bahseıne bakıyomus hastanekarşı dava açarız üzülme sen..bizi ezikledi deriz..manevi tazminata kadar yolu var..korkma sen canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?