Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. Benim tam kan sayımı dışında da başka tahliller verdiler :/Meme ultrasyon benim doktorumda istedi ben kendim yaptırdım. Birde tam kan sayım istiyorlar Onur'a kendin yaptırıyorsun ücrete dahil değil. Hastanede yapılan tahliller başka
Yaşım 24 estetikten önce isteniyor genelde yaşımla ilgili bir durum değilYaşınız kaç neden mamografi istendi. Ben ameliyattan önce genel cerrahada meme muayenesi oldum 40 yaşından sonra mamografi çektir dedi
Anladım teşekkür ederim bunu doktorumla görüşeyim.Biliyorum estetikten önce isteniyor benden ultrasyon istendi yani yaşın çok küçük bence ultrasyonla baktır bir sorun olmadığı sürece mamografi 40 yaldan önce önerilmiyor cnm tabi karar senin. Ben fikrimi paylaşmak istedim hayırlı olsun
Sanırım görüştüğümüz dr ve hastane aynı ameliyat oldun mu nasıl geçti bilgilendirebilirmisiniz beniAsistanın yanlış ifadesiymiş ultrason çekilecek. Diğer tahliller de ücretten düşülecekmiş ameliyat olacağım hastanede yaptıracağım. 300-325-350 cc deneyecek bakalım çok zayıfım (43kilo) o yüzden fazlası üstten çok şiş durabilir dedi. Doğal istediğimi söyledim zaten :)
Ben de bunu düşünüyordum ne lazımsa önceden yaptırayım hem paradan hem zamandan tasarruf olur diye amaaaaa sevgili kk arkadaşım bunu da zaten cevaplamış iyi ki sormamışım :)))Bende özellikle sordum herşeyi burda biz yapıyoruz sizden herhangi bişey istemiyoruz dediler. Birgün önce aricaz dediler. Mamografiyi sırdum bana da yaşı söylediler aynı şekilde erkenmiş henüz onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?