• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik oldum ama burnumu beğenmiyorum.Bakar mısınız(resimli)

Cok haklisiniz ben de o mantikla dusunup ozelde olmustum cunku gercekten devlet hastanelerinde stajyerler devreye girebiliyor bu da maalesef kötü sonuc dogurabiliyor ve gercekten dediğiniz gibi cok zor bir surec o yuz goz sisliği o tamponlarla nefes alamamak :(
Boğaz kuruluğu tamponlar .. çıkartırken bir eziyet besnkurus fazla ver daha mantıklı

İnanın gayet iyi duruyor ve yüzünüze de gitmiş ki daha düzelecek bide .. karamsar olmayın ☺️

koyduğunuz fotoğraflardan açıkçası pek çıkarım yapamadım burun ufak ve güzel ama geniş açıdan yüzünüzü atmazsanız size yakışıp yakışmadığını yorumlayamayız

Masallah gayet cok guzel burnun var bide benimkini gor kemerli )) bazen diyorum bende burun estetik olim bazende olmak istemiyorum ))
Cok teşekkür ederim çok mutlu oldum ❤🌸😊 Eğer içinizde kalacaksa olun derim 😊 insanın biraz rahatı bozuluyor darbelerden korumaya çalışayım derken,hele ameliyatın 3.günü burnumda tamponla nefes tat ve koku alamadığım için keşke olmasaydım diye ağlamıştım ben ama şimdi inanın ameliyat oldugumu bile unutuyorum bazen 😊 Eğer çok gözünüze batan,özgüveninizi düşüren bir sebep yoksa olmamak daha iyi tabi çünkü insan bazen dilediğince yüz üstü yatmayı,burnunu çekiştirerek silmeyi, rahat sümkürmeyi vs.özlüyor 😕

koyduğunuz fotoğraflardan açıkçası pek çıkarım yapamadım burun ufak ve güzel ama geniş açıdan yüzünüzü atmazsanız size yakışıp yakışmadığını yorumlayamayız
Cok tesekkur ederim 😊 cok haklisiniz bu konuda gercekten ben de tüm yüzümü alarak atmayi isterdim ama burasi herkese acik bi forum oldugu için haliyle maalesef sevmedigim insanlar,ozellikle de akrabalarimin beni tanimalarini istemedigim icin bu kadar atabiliyorum :(
Çok sag olun görüş bildirdiğiniz için ❤

Kıskanmışlardır büyük ihtimal :)) Bence burnunuz çok güzel olmuş ki ödem var ,1 yılı bulabilir tamamen oturması.
Ama kavisini çok beğendim ben, kesinlikle iyi bir iş çıkarmış dokturunuz.

Onu diyen kişinin kendi densizliği kendi aptallığı. Burnunuz kesinlikle güzel olmuş. İnanın benim burnumu görseydiniz bu kadar doğal bir burnunuz olduğu için şükrederdiniz.
Çok tesekkurler Allah razi olsun.❤ bu arada sormamda bir mahsur yoksa siz ameliyat oldunuz ve sonuçtan memnun mu kalmadınız? 😕 Cunku eger yeni ameliyat olduysaniz dogala yakin olmamasi cok normal diyordu burdaki arkadaslar.Eger 1-1.5 sene gecmediyse uzerinden hic caninizi sikmayin,gun gectikce dogallasiyormus🌸

Kıskanmışlardır büyük ihtimal :)) Bence burnunuz çok güzel olmuş ki ödem var ,1 yılı bulabilir tamamen oturması.
Ama kavisini çok beğendim ben, kesinlikle iyi bir iş çıkarmış dokturunuz.
Evet sisliklerin inmesi oturmasi 1 yili buluyormus sanirim 🙂 bu arada gorusunuz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun,cok mutlu oldum insallah siz de cok mutlu olursunuz 🌸😍

Çok tesekkurler Allah razi olsun.❤ bu arada sormamda bir mahsur yoksa siz ameliyat oldunuz ve sonuçtan memnun mu kalmadınız? 😕 Cunku eger yeni ameliyat olduysaniz dogala yakin olmamasi cok normal diyordu burdaki arkadaslar.Eger 1-1.5 sene gecmediyse uzerinden hic caninizi sikmayin,gun gectikce dogallasiyormus🌸

Ne demek ne mahsuru.. Evet ameliyat oldum ve sonuçtan memnun kalmadım. Hayır ameliyatım yeni değil, yıllar önce oldum.

Back