- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Cok tesekkur ederimm Allah razi olsun gercekten asiri mutlu oldum ❤Estetik olduğu belli üst kısmından ama gayet başarılı çok da güzel yakismis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederimm Allah razi olsun gercekten asiri mutlu oldum ❤Estetik olduğu belli üst kısmından ama gayet başarılı çok da güzel yakismis
Boğaz kuruluğu tamponlar .. çıkartırken bir eziyet besnkurus fazla ver daha mantıklıCok haklisiniz ben de o mantikla dusunup ozelde olmustum cunku gercekten devlet hastanelerinde stajyerler devreye girebiliyor bu da maalesef kötü sonuc dogurabiliyor ve gercekten dediğiniz gibi cok zor bir surec o yuz goz sisliği o tamponlarla nefes alamamak
Gerçekten oyleCok tesekkur ederimm Allah razi olsun gercekten asiri mutlu oldum ❤
Aynen öyle valla çok haklisiniz,hemsireyle doktorun ilgisi de daha saglam oluyor hem.Mesela ben dr beyin asistanina wp den ulasabiliyorum bu cok iyi gelmisti banaBoğaz kuruluğu tamponlar .. çıkartırken bir eziyet besnkurus fazla ver daha mantıklı
❤❤❤Gerçekten oyle
Masallah gayet cok guzel burnun var bide benimkini gor kemerli )) bazen diyorum bende burun estetik olim bazende olmak istemiyorum ))Ben mi çok takıyorum bilmiyorum ama burnumu fazla beğenmiyorum.Daha ameliyat olalı 3 ayım bitti.Sonra düzelir mi?
Cok teşekkür ederim çok mutlu oldum ❤ Eğer içinizde kalacaksa olun derim insanın biraz rahatı bozuluyor darbelerden korumaya çalışayım derken,hele ameliyatın 3.günü burnumda tamponla nefes tat ve koku alamadığım için keşke olmasaydım diye ağlamıştım ben ama şimdi inanın ameliyat oldugumu bile unutuyorum bazen Eğer çok gözünüze batan,özgüveninizi düşüren bir sebep yoksa olmamak daha iyi tabi çünkü insan bazen dilediğince yüz üstü yatmayı,burnunu çekiştirerek silmeyi, rahat sümkürmeyi vs.özlüyorMasallah gayet cok guzel burnun var bide benimkini gor kemerli )) bazen diyorum bende burun estetik olim bazende olmak istemiyorum ))
Cok teskekur ederim bu samimi yorumunuzla çok mutlu ettiniz,iyi hissettirdiniz.Siz de hep iyi hissedin mutlu olun inşallah ❤İnanın gayet iyi duruyor ve yüzünüze de gitmiş ki daha düzelecek bide .. karamsar olmayın
Cok tesekkur ederim cok haklisiniz bu konuda gercekten ben de tüm yüzümü alarak atmayi isterdim ama burasi herkese acik bi forum oldugu için haliyle maalesef sevmedigim insanlar,ozellikle de akrabalarimin beni tanimalarini istemedigim icin bu kadar atabiliyorumkoyduğunuz fotoğraflardan açıkçası pek çıkarım yapamadım burun ufak ve güzel ama geniş açıdan yüzünüzü atmazsanız size yakışıp yakışmadığını yorumlayamayız
Ne demek cnm amin hepimiz inşaallahCok teskekur ederim bu samimi yorumunuzla çok mutlu ettiniz,iyi hissettirdiniz.Siz de hep iyi hissedin mutlu olun inşallah ❤
Cok sagolun ama bu kadar da doğal durmasaydı keşke bu da fazla doğal biri demişti ki estetik olmuş hali bu mu
Çok tesekkurler Allah razi olsun.❤ bu arada sormamda bir mahsur yoksa siz ameliyat oldunuz ve sonuçtan memnun mu kalmadınız? Cunku eger yeni ameliyat olduysaniz dogala yakin olmamasi cok normal diyordu burdaki arkadaslar.Eger 1-1.5 sene gecmediyse uzerinden hic caninizi sikmayin,gun gectikce dogallasiyormusOnu diyen kişinin kendi densizliği kendi aptallığı. Burnunuz kesinlikle güzel olmuş. İnanın benim burnumu görseydiniz bu kadar doğal bir burnunuz olduğu için şükrederdiniz.
Evet sisliklerin inmesi oturmasi 1 yili buluyormus sanirim bu arada gorusunuz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun,cok mutlu oldum insallah siz de cok mutlu olursunuz ❤Kıskanmışlardır büyük ihtimal :)) Bence burnunuz çok güzel olmuş ki ödem var ,1 yılı bulabilir tamamen oturması.
Ama kavisini çok beğendim ben, kesinlikle iyi bir iş çıkarmış dokturunuz.
Çok tesekkurler Allah razi olsun.❤ bu arada sormamda bir mahsur yoksa siz ameliyat oldunuz ve sonuçtan memnun mu kalmadınız? Cunku eger yeni ameliyat olduysaniz dogala yakin olmamasi cok normal diyordu burdaki arkadaslar.Eger 1-1.5 sene gecmediyse uzerinden hic caninizi sikmayin,gun gectikce dogallasiyormus