• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Murat Enöz

Arkadaşlar, kesinlikle tereddütsüz bir şekilde murat beyin ellerine bırakabilirsiniz kendinizi:) o kadar içten ve güler yüzlü bir insan ki insana bi huzur bi güven veriyor. Burnumdan memnun degildim kemerli,eğik,ince derili,kısacası bayağı problemli bi burnum vardı ve bayağı bi doktor arastirdm burnumu çocukluktan beri yaptırmayı kafaya koymustum çünkü. Ve o isim listeme bi tanıdık vesilesiyle murat beyide ekledim ( iyikiiiii) randevu aldm ve o gün geldi gittim tereddutluydum açıkçası ama o endise murat beyle konustugum an geçti herseyi guzel bir sekilde anlattı beni dinledi ve bir baktm kii ameliyat oldum:) espirili rahatlatıcı bir üslubu var, enerjik ve guler yüzlü bi mizaca sahip herseyden once iyiki tanıdım dedigim bir insan oldu kendisi. (Abartmiyorum) arkadaş gibi gerçekten... ve suan 9. Haftadayim gerçekten cok doğal bi burnum oldu isteklerime oncelik verdi istediğim gibi yüzüme yakisan bi burun oldu... kbb uzmanı olması daha bi artı katıyor kendisine çünkü eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum estetik yanında sağlıkta önemli arkadaşlar. Vee simdi en önemli nokta mutlu ve sağlıklı olmamdi. O daa çok şükür oldu murat beye çok teşekkür ediyorum... ve burnunu yaptırmayı dusunenlere tavsiye ediyoooormm..:nazar:

Merhaba bende Murat Bey ile görüşeceğim fotonuzu yollayabilir misiniz rica etsem. Genelde KBB estetik açıdan bakamaz tasarımı kötü olur deniyor. Endişeliyim o yüzden.

Yukarıda verdiğim linkte fotolarım var.ameliyat sonrası,10. gün ve 20. gün fotolarıma bakabilirsiniz.

Evet KBB estetikte iyi olamayabilir deniyor ama öyle değil.Murat beyin yaptığı burun fotolarından sonra kararımı vermiştim.Şu an bir ayı devirdim kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile çok doğal oldu.umarım bu konuda herkesin şansı yaver gider.

Merhaba, bir ay önce Dr. Murat Enöz e burun ameliyatı oldum. İnanın sonuç harika...Burnum kemerliydi nefes almam da sorun vardı. Şimdiyse estetik olduğu belli olmayan, doğal görünen, yüzüme yakışan ve rahat nefes alabildiğim bi burnum var. Daha bir ay olmasına rağmen sonuçtan çok çok memnunum, kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbulda olup da burun ameliyatı olmak isteyen herkese Murat beyi tavsiye ederim. Çok iyi bi doktor, hastalarıyla iletişimi iyi ve çok ilgileniyor, enerjisi yüksek biri. İsteklerinize önem veriyor ve size yapacağı işlemleri de açıklıyor yani korkunuz varsa bile rahatlıyorsunuz. Burnunu yaptırmak isteyenlere şiddetle murat beyi tavsiye ediyorum:KK66:
Merhaba ben de Murat Bey ile görüşeceğim bu hafta. Fotonuzu yollayabilir misiniz en azından özelden. Karar vermek çok zor , Doğal yüze yakışan burun yapmak çok önemli. Tasarımı Nasıl? Herkese aynı burun olmaz sonuçta

Ben hala doktor konusunda kararsızım. 2 senedir iyi bir doktor arıyorum bulamadım.. dr murat enöze ameliyat olanlar hala memnun mu? Ben sadece estetik için yaptıracağım. Burun içerisinde hiç bir sorunum yok. Sorun çıkmaması içinde kbb doktoru uygun diye düşündüm.. ama görünüşü de istediğim gibi yapa bilir mi onda şüpheliyim daha!?

Merhabalar,
Dr.Murat Enöz hakkında iyi yorumlar okudum ve randevu aldım haftaya gideceğim.
Bir dönem o kadar çok doktor ismi vardı ki kafamda,ameliyattan vazgeçip şimdilerde tekrar düşünmeye başladığımda,yeniden birçok isimle aynı süreci yaşamak istemiyorum.Ama evvelce Dr.Murat Enöz'e ameliyat olanların şu anda bir sorunu olup olmadığını merak ediyorum.Özelden de olabilir iletişime geçebilir miyiz belki fotograf belki bir yorum.Teşekkür ederim..

Merhabalar,
Dr.Murat Enöz hakkında iyi yorumlar okudum ve randevu aldım haftaya gideceğim.
Bir dönem o kadar çok doktor ismi vardı ki kafamda,ameliyattan vazgeçip şimdilerde tekrar düşünmeye başladığımda,yeniden birçok isimle aynı süreci yaşamak istemiyorum.Ama evvelce Dr.Murat Enöz'e ameliyat olanların şu anda bir sorunu olup olmadığını merak ediyorum.Özelden de olabilir iletişime geçebilir miyiz belki fotograf belki bir yorum.Teşekkür ederim..
merhabalar, acaba Dr Murat Enöz su an hangi hastanede ? bir de görüstünüz mü acaba karar verebildiniz mi? ben de düşünüyorum da

Merhaba dizzy bende 3 gün önce murat enöz e estetik burun ameliyatı oldum ama çok mutsuzum sureklı aglıyorum benımle ıletışıme gecebılırmısjn tabsıyelerıne ıhtıyacım bar ıstersen sana gotolarımıda gonderebılırım
Merhaba,

Ben de Murat bey e ameliyat oldum. 2 ay oldu genel olarak memnunum. Siz neden mutsuz oldunuz?

Merhaba dizzy bende 3 gün önce murat enöz e estetik burun ameliyatı oldum ama çok mutsuzum sureklı aglıyorum benımle ıletışıme gecebılırmısjn tabsıyelerıne ıhtıyacım bar ıstersen sana gotolarımıda gonderebılırım[/QUOTE. Geçmiş olsun.Neden iyi geçmedi mi ameliyatınız? Ben 9. Aya girdim doktor bey iyileşme ve şeklinin oturma sürecinin 1,5-2 yılı bulacağını söylemişti ama ben bu şeklinden çok daha fazla değişeceğini sanmıyorum artık.sizin henüz çok yeni mecburen sabırla beklemeniz gerek bence.

Hala tam düzelme olmadığı için kesin konuşamıyorum.Sadece ilk günden beri hafif sola doğru yamukluk vardı düzelmedi düzelmeyecek gibi.Sağ tarafta da bi parça ödem şişlik var o da inince kesin konuşabilirim en az bir senenin dolmasını bekliyorum.

Hala tam düzelme olmadığı için kesin konuşamıyorum.Sadece ilk günden beri hafif sola doğru yamukluk vardı düzelmedi düzelmeyecek gibi.Sağ tarafta da bi parça ödem şişlik var o da inince kesin konuşabilirim en az bir senenin dolmasını bekliyorum.

Benim arkadaşım da başka bir plastik cerraha oldu, onun da %100 olmadı. Hep bi kısmı eksik kalıyor. Benim de çok hafif solda yükseklik var ama ben inceleyince anlıyorum. Eski haliyle kıyaslarsam çok güzel , yüzüme tam uydu, kimse operasyon geçirdiğimi anlamıyor. Kesin görüş için ama 1 seneyi beklemek lazım sana katılıyorum bu konuda

ben Murat Bey e gecen hafta ameliyat oldum, kendisi herseyden önce mükemmel bir insan oldugunu söyleyebilirim.

Size tek tek her seyi izah ediyor ilgileniyor, inanın burnum hala sargılı olmasına ragmen gören herkes ucu harika olmus diyor, bu arada morluk sıfır. Agrım sızım ilk iki gün sızlama seklinde oldu o kadar.

Gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim kendisini.

ben Murat Bey e gecen hafta ameliyat oldum, kendisi herseyden önce mükemmel bir insan oldugunu söyleyebilirim.

Size tek tek her seyi izah ediyor ilgileniyor, inanın burnum hala sargılı olmasına ragmen gören herkes ucu harika olmus diyor, bu arada morluk sıfır. Agrım sızım ilk iki gün sızlama seklinde oldu o kadar.

Gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim kendisini.
Ben sadece ufak Kemer'imi aldırmak istiyorum baska hiç bir şikayetim yok. Sizin de burnunuz doğal mı şu an memnun musunuz? Birde ne kadar ödediniz? Öğrenciyim ben inş çok pahalı değildir

Ben sadece ufak Kemer'imi aldırmak istiyorum baska hiç bir şikayetim yok. Sizin de burnunuz doğal mı şu an memnun musunuz? Birde ne kadar ödediniz? Öğrenciyim ben inş çok pahalı değildir

Merhaba,

Burnum o kadar dolgal oldu ki daha hasteneden çıkmadan insanlar doktorumun numarasını aldı.en ufak bir morarma yaşamadım ama bu uygulanan işleme göre değişir fiyat bilgisi paylaşmam cok dogru olmaz ama Murat hoca para canlısı bie insan degil ggörüşürseniz anlayacaksınız, piyasanın üzerinde bir fiyat vermedi kesinlikle öyle söyliyim.

Bir de ömür boyu tasıyacagınız bir estetik operasyon bence ucuza yaptrımak yerine biraz erteleyip gercekten iyi bir doktora yaptırın cunku ciddi psikolojinizi etkiler basarısız bir operasyon.

Bunların dısında su an ikinci haftamdayım bana sorsanız burun ameliyatı degil de agır bir grip gecirdim derim. Ne agrı ne sızı var sadece burnum yandı bir süre grip gibi, ve en zor yanı bir hafta o tamponla yasamak.

Merhaba,

Burnum o kadar dolgal oldu ki daha hasteneden çıkmadan insanlar doktorumun numarasını aldı.en ufak bir morarma yaşamadım ama bu uygulanan işleme göre değişir fiyat bilgisi paylaşmam cok dogru olmaz ama Murat hoca para canlısı bie insan degil ggörüşürseniz anlayacaksınız, piyasanın üzerinde bir fiyat vermedi kesinlikle öyle söyliyim.

Bir de ömür boyu tasıyacagınız bir estetik operasyon bence ucuza yaptrımak yerine biraz erteleyip gercekten iyi bir doktora yaptırın cunku ciddi psikolojinizi etkiler basarısız bir operasyon.

Bunların dısında su an ikinci haftamdayım bana sorsanız burun ameliyatı degil de agır bir grip gecirdim derim. Ne agrı ne sızı var sadece burnum yandı bir süre grip gibi, ve en zor yanı bir hafta o tamponla yasamak.
Hımm anladım cevabınız için teşekkürler :)

Back