- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Gayet güzel kuruntu yapma kendi kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yumuşak şuan surekli gözlük kullananlarda tam burna geldiği yerde kemik gibi bir şey oluyor zamanla .. arkadaşımın doktoru bir iki sene gözlük takma.demis uymamış oluşmuştu burnu da düşmüştü .. daha sonra tekrar oldu gayet iyiydi ikincisi memnun deil tekrar olacağım diyor şimdi.. iyi bakman laizm 1-2 sene çok önemli .. bakmaksan sonrasında tekrar ihtiyaç duyabilirsiniz..Bu oturma olayı nasıl bişi yani burun kemikleşiyor mu şişler varken burun suyunu çekmiş sünger gibi oluyor 1 yılda kemikleşip inceliyor mu benim 2. Ayım ve psikolojim bozuldu iyice
Cok tesekkurler iyi hissettirdiniz ❤Gayet güzel kuruntu yapma kendi kendine.
Eyvah 3. ameliyat mı Cok gecmis olsun arkadasiniza gercekten buyuk talihsizlik yasamis Peki ikinci ameliyatını kendi doktoruna mı oldu kendi doktoruna olduysa ne kadar ücret ödedi bilginiz var miÇok yumuşak şuan surekli gözlük kullananlarda tam burna geldiği yerde kemik gibi bir şey oluyor zamanla .. arkadaşımın doktoru bir iki sene gözlük takma.demis uymamış oluşmuştu burnu da düşmüştü .. daha sonra tekrar oldu gayet iyiydi ikincisi memnun deil tekrar olacağım diyor şimdi.. iyi bakman laizm 1-2 sene çok önemli .. bakmaksan sonrasında tekrar ihtiyaç duyabilirsiniz..
Cok haklisiniz vallaKüsur ararsak buluruz sende bırak aramayı
İstanbulda Dr.Mustafa Demire oldum ve kendisini su anlik basarili buluyorum cunku benim burnum cok zordu 3.5 saat ameliyatta kaldim ona rağmen yine az çok bir şeye benzetebildi burnumu :)Nerde oldun ameliyatını. Bende düşünüyorum da iyi doktor arayisindayim
Gözlük yüzünden oluşan kemik de ucunu düşük göstermiş olabilir değil mi yalniz buyuk talihsizlik yasamis benim Allahtan gozluk ihtiyacim yok ama arkadasiniz adina cok uzuldum empati kuruncaEv arkim olmuştu o çok gözlük kullandığı için taktığı yerde kemik oluştu zamanla başta sizinki gibiydi gözlük kullandığım için düştü kemik oldu diyordu 1-2 sene çok dikkat et iyi bak oturur o
burnunuzun onden fotografını koyabilir misiniz aynı benım burnuma benziyor.hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz.Gözlük yüzünden oluşan kemik de ucunu düşük göstermiş olabilir değil mi yalniz buyuk talihsizlik yasamis benim Allahtan gozluk ihtiyacim yok ama arkadasiniz adina cok uzuldum empati kurunca
Gercekten cok tesekkur ederim asiri mutlu ettiniz beni ❤ ben yandan biraz fazla dogal durdugunu hissettiğim icin bi kötü hissetmistim cunku biri baska bi platformda bu estetikli hali mi yazmisti bu arada önden bu sekilde ve tasmis rujum icin ozur dilerimAşırı doğal duruyor cidden estetik olduğunu belirtmeseydiniz asla anlamazdım önden görünümünüde atar mısınız biraz sabretseniz aslında zamanla oturur nasılsa ama cidden yüzünüze uyan bir burun
Asagiya koydum canim bi hanimefendi de merak etmisti de sen de oradan bakabilirsin bu arada Dr.Mustafa Demire ameliyat oldum 7.500 tlburnunuzun onden fotografını koyabilir misiniz aynı benım burnuma benziyor.hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz.
Çok güzel durmuş ve estetik durmuyor cidden o kadar doğalki ayrıca çok güzel gözüküyorsunuz kuzum :) cidden yüzünüze cuk diye oturmuş hiçbir şekilde bir kusuru yok dışarıdan bir göz olarak söylüyorum cidden mükemmel duruyor sizde dışardakileri duymayın kıskananlarda olabilir :)Gercekten cok tesekkur ederim asiri mutlu ettiniz beni ❤ ben yandan biraz fazla dogal durdugunu hissettiğim icin bi kötü hissetmistim cunku biri baska bi platformda bu estetikli hali mi yazmisti bu arada önden bu sekilde ve tasmis rujum icin ozur dilerim
Canim benim cokk mutlu oldum gece duygusalliği da var uzerimde,gercekten cok mutlu ettiniz beni Allah razi olsun,sizin de her ne dilek ve isteginiz varsa kabul olsun insallah gonlunuzden ne geciyosa ❤ ve eminim ki siz de cok guzelsinizdirÇok güzel durmuş ve estetik durmuyor cidden o kadar doğalki ayrıca çok güzel gözüküyorsunuz kuzum :) cidden yüzünüze cuk diye oturmuş hiçbir şekilde bir kusuru yok dışarıdan bir göz olarak söylüyorum cidden mükemmel duruyor sizde dışardakileri duymayın kıskananlarda olabilir :)
İlk ameliyatı devlette oldu. Az bir ucret ödedi birin düştü ikincisini özelde oldu 5-6 sene önce 10 bin civarı ödedi .. 3. Su yine özel. İkinci ameliyatı çok güzeldi bence hiç gerek yoktu ama tatminsiz oluyoruz bazen işte ben o acıyı 2 kez bile cekmzdm zor bir süreç.. iyi yere olacaksın bir kez yaotiracaksin mantıklısı buEyvah 3. ameliyat mı Cok gecmis olsun arkadasiniza gercekten buyuk talihsizlik yasamis Peki ikinci ameliyatını kendi doktoruna mı oldu kendi doktoruna olduysa ne kadar ücret ödedi bilginiz var mi
Estetik olduğu belli üst kısmından ama gayet başarılı çok da güzel yakismisGercekten cok tesekkur ederim asiri mutlu ettiniz beni ❤ ben yandan biraz fazla dogal durdugunu hissettiğim icin bi kötü hissetmistim cunku biri baska bi platformda bu estetikli hali mi yazmisti bu arada önden bu sekilde ve tasmis rujum icin ozur dilerim
Bu estetikli hali mi diye yazinca biri benim de icime bi kurt dustu ondan foruma yazayim dedim ve cok mutlu oldum cok tesekkurler bu guzel görüsünüz için ❤ ve profil fotografiniz gece gece yarilmama sebep oldu,onun icin de tesekkürlerGayet doğal duruyor bence hokka gibi burun işte daha ne olsun :)
Bu estetikli hali mi diye yazinca biri benim de icime bi kurt dustu ondan foruma yazayim dedim ve cok mutlu oldum cok tesekkurler bu guzel görüsünüz için ❤ ve profil fotografiniz gece gece yarilmama sebep oldu,onun icin de tesekkürler
Cok haklisiniz ben de o mantikla dusunup ozelde olmustum cunku gercekten devlet hastanelerinde stajyerler devreye girebiliyor bu da maalesef kötü sonuc dogurabiliyor ve gercekten dediğiniz gibi cok zor bir surec o yuz goz sisliği o tamponlarla nefes alamamakİlk ameliyatı devlette oldu. Az bir ucret ödedi birin düştü ikincisini özelde oldu 5-6 sene önce 10 bin civarı ödedi .. 3. Su yine özel. İkinci ameliyatı çok güzeldi bence hiç gerek yoktu ama tatminsiz oluyoruz bazen işte ben o acıyı 2 kez bile cekmzdm zor bir süreç.. iyi yere olacaksın bir kez yaotiracaksin mantıklısı bu
Hahahahaha en iyisi vallaKafamın içi tamamen ona ait :)